goede kwaliteit van de geleverde tas en stoelenhoes

overzichtelijke website mooi aanbod

Bestelling geplaatst, maar de goederen waren niet in voorraad. Nog geen week later kreeg ik een mail dat deze konden geleverd worden. Super service en snelle levering!

Tafel snel en prima geleverd. Goed verpakt dus geen beschadigingen mogelijk. In elkaar zetten was zo gedaan. Beschermingsmiddelen werden zonder na te hoeven bellen nageleverd.

TOP

Vriendelijk personeel, keurig geholpen, voldoende keuze en optijd geleverd. Ook de levering ging heel goed, nette beschaafde bezorger.

positief

communicatie correct juist nakomen van gemaakte afspraken. aflevering in zijn totaliteit keurig.

Jullie zijn geweldig

Ik zal altijd bij jullie blijven bestellen Jullie zijn echt geweldig en op tijd Ik zal jullie ook echt aanraden bij anderen Als het goed is is dat al gebuurt Ik hoop dat jullie zo blijven

Nette, snelle en eerlijke service

Wij hebben een Platinum Challenger T2 zweefparasol gekocht bij AVH, in de drukke showroom alsnog snel en netjes geholpen. Men nam ruim de tijd om alles uit te leggen. Enkele dagen later werd de zweefparasol netjes geleverd door een vriendelijke chauffeur, die zelfs nog meedacht over de positie van de parasol. Top geregeld, aanrader.

sneller en correcte levering

Netjes en op tijd geleverd, tegen een scherpe prijs

Zeer slechte verkoop

Via de chat gevraagd wat de hoogte van een specifieke tafel was, in de showroom bleek die toch minstens 30 cm.lager te zijn, jammer! Na een rondje lopen kwamen wij een andere leuke tafel tegen en wilde meteen van de dag aanbieding gebruik maken namelijk 5% korting bij afhalen, echter mochten wij de tafel niet kopen want dit was een showroommodel, wel te bestellen maar levertijd is 6 weken! Wat een teleurstellend bedrijf waar wij nooit meer gaan kopen!!

Zeer goed.

Snelle levering nette mailwiaseling en terugkoppeling

Zeer correct bedrijf. Netjes alles gemaild en uitstekende track en trace

Super snelle levering

Contact met bedrijf uiterst vriendelijk te woord gestaan. Chauffeur aflevering uiterst behulpzaam en netjes.

De bestelling was simpel. Een paar weken moeten wachten eer de bestelling binnen was bij AVH, maar eens binnen snel gecontacteerd en geleverd. Super service.

mooie tuinset, in de winkel prima service

Op de site had ik een mooie loungeset gezien. Er stond bij dat deze niet voorradig was. Deze zou over een paar weken wel weer leverbaar zijn. Ik had via de chat gevraagd of de set wel in de winkel te zien was. Er werd aangegeven dat dit het geval was. Een paar dagen later zijn we naar de winkel gegaan, maar helaas stond de set er niet. De medewerker liet ons een aantal alternatieven zien. 1 Van deze hebben we gekocht. Was wel wat duurder, maar we gaan er maar van uit dat de kwaliteit dan ook beter is. De Florence dining loungeset staat prachtig en zit heel comfortabel. Binnen een week werd de set al bezorgd. Daar ben ik helaas wat minder over te spreken. In de winkel al aangegeven dat het adres (nieuwbouw) niet in de navigatie staat (straat ernaast doorgegeven) en dat je met de auto niet voor de deur kon komen (was geen probleem, want ze komen met een kar) Een kwartier na de afgesproken tijd werd ik gebeld door de bezorger (niet erg dat het iets later werd). Hij kon het niet vinden. Met wat instructies stond hij een half uur later toch voor de deur. Na wat gemopper, want hij had dit allemaal niet doorgekregen van zijn collega's, ging hij de tuinset halen. Hij was alleen. Het duurde behoorlijk lang voordat hij terug kwam. Bleek dat hij helemaal geen kar mee had en dus alles moest tillen.......Niet erg handig. Uiteindelijk heb ik hem met de rest van de set geholpen. Dit vond ik persoonlijk niet echt goede service. Overigens stonden alle instructies gewoon op de factuur en had de bezorger dit kunnen zien......

Quality product and quality service

No hassle and informed every step of the process, wonderful buying online experience

Snel

Goede voorlichting. Deskundig personeel. Snelle levering.

Geweldige mooie tuinmeubelen en loungeset snelle en zeer goede service

Mijn ervaring met AVH Outdoor tuinmeubelen is zeer goed klantvriendelijk en reageren meteen op vragen online ben ook in de winkel geweest mooie zaak en personeel is vriendelijk en behulpzaam en ze zijn niet duur zeer goede producten

Ik ben dik tevreden met de prachtige boomstamtafel van AVH

Prachtige tafel besteld die netjes op tijd is bezorgd in goed overleg, hartelijk dank hiervoor !

Snel, secuur, discreet en niet duur

Wij hebben Op de website twee leuke tuinstoelen gezien bij AVH Outdoor en deze gekocht. Wij werden door de snelle levering verrast, maar ook op de dag van levering konden wij gedetailleerd de vrachtwagen volgen op de toegestuurde link. Inmiddels genieten wij volop van onze stoelen, bedankt mensen van AVH Outdoor Tuinmeubelen.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf! Lounge set keurig op afgesproken tijd afgeleverd door vriendelijke medewerker. Nadat ik de set had opgezet, bleek er iets niet te kloppen in de constructie. Mail met foto gestuurd, telefonisch contact gehad en er wordt een nieuw deel van de set geleverd zodra mogelijk. Het gaat allemaal soepel en vriendelijk. Top tot nu toe!

Snelle levering en perfecte nazorg

Idem

Mooie bank en snel geleverd

Erg blij met mijn nieuwe bank. Service was snel en beleefd. Schade bij levering maar dat wordt nog opgelost.

Blij met de stoelendans die we gemaakt hebben

Prachtige heerlijke stoelen die ook nog eens snel zijn bezorgd. Hopelijk nu nog snel de hoezen.

Prima product en service

Mijn tuinstoelen zijn vorige week afgeleverd volgens afspraak. Ze waren uitstekend verpakt en op tijd afgeleverd. Via een tracking en tracé link kon je precies zien waar de chauffeur was en hoe laat hij ongeveer zou arriveren. Heel handig als je nog de deur uit moet.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp