mooie tuinset, in de winkel prima service
Op de site had ik een mooie loungeset gezien. Er stond bij dat deze niet voorradig was. Deze zou over een paar weken wel weer leverbaar zijn. Ik had via de chat gevraagd of de set wel in de winkel te zien was. Er werd aangegeven dat dit het geval was.
Een paar dagen later zijn we naar de winkel gegaan, maar helaas stond de set er niet.
De medewerker liet ons een aantal alternatieven zien. 1 Van deze hebben we gekocht. Was wel wat duurder, maar we gaan er maar van uit dat de kwaliteit dan ook beter is.
De Florence dining loungeset staat prachtig en zit heel comfortabel.
Binnen een week werd de set al bezorgd.
Daar ben ik helaas wat minder over te spreken.
In de winkel al aangegeven dat het adres (nieuwbouw) niet in de navigatie staat (straat ernaast doorgegeven) en dat je met de auto niet voor de deur kon komen (was geen probleem, want ze komen met een kar)
Een kwartier na de afgesproken tijd werd ik gebeld door de bezorger (niet erg dat het iets later werd). Hij kon het niet vinden. Met wat instructies stond hij een half uur later toch voor de deur.
Na wat gemopper, want hij had dit allemaal niet doorgekregen van zijn collega's, ging hij de tuinset halen. Hij was alleen. Het duurde behoorlijk lang voordat hij terug kwam. Bleek dat hij helemaal geen kar mee had en dus alles moest tillen.......Niet erg handig. Uiteindelijk heb ik hem met de rest van de set geholpen. Dit vond ik persoonlijk niet echt goede service.
Overigens stonden alle instructies gewoon op de factuur en had de bezorger dit kunnen zien......