Uitstekende levering

Snelle levering in belgie (je kon de bestelling online volgen en ze kwamen precies op het uur aan zoals gepland). Tuinset van uitstekende kwaliteit.

Mooie winkel

Mooie winkel, heel groot assortiment. Hier slaagt u altijd. Goede service. Zeker aan te bevelen om te gaan kijken. En natuutlijk ook te kopen

Mooie winkel

Zeer plezierig contact met keuze maken, koop en levering.

Bij mijn toevallige bezoek aan jullie bedrijf werd ik verrast door de enorme collectie tuinmeubelen, de kwaliteit en de manier waarop ik te woord werd gestaan en geholpen. Vervolgens staat de auto met de levering dan binnen 3 dagen voor de deur en wordt alles netjes verpakt afgeleverd. Ben zeer blij met het tuinameublement en krijg ook complimenten, waarbij ik dan meteen maar jullie bedrijf aan hen aanbeveel. Had het veel eerder moeten doen. Tekst van een gelukkig mens!!!

Excellente levering en service

Ik werd op voorhand opgebeld en gevraagd naar mijn leverings-voorkeur. Datum en uur werden voorgesteld. Top !

Geweldig!!!!

Alvorens de loungestoelen te hebben gekocht uitgebreid voor gelicht. Snelle en nette aflevering aan huis. Mooie en goede kwaliteit stoelen.

Open, duidelijk en betrouwbaar

De afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Prettig contact, en een goed opvolging. De levering was vooraf duidelijk gecommuniceerd en goed afgeleverd. Super service van de chauffeur die de goederen netjes in de tuin heeft gezet.

Een heel mooi tuinset

Het is een heel mooi diningset.De goede hoogte en een mooie kleur. De levering was fantastisch en op de afgesproken tijd.

Vanaf de koop tot de bezorging alles prima geregeld.

Snelle en goede service

Snel geleverd en zeer vriendelijke chauffeur/bezorger

In één zin top

De bestelling werd goed opgevolgd. De levering was correct en op het afgesproken tijdstip.zeer goede service

Just in time !

Zeer correcte firma, alles netjes geregeld en een vriendelijke man die leverde

Snelle levering mooie tagel

Snelle levering en mooie tafel. Blij met deze aankoop!

Geen korting , 3 dagen levertiid

3 dagen levertijd lang

Snel geleverd, super kwaliteit!

Bezorgservice was binnen een paar dagen al super snel ingepland. Kreeg netjes een mail dat het tijdstip iets later werd, maar alsnog kwam de chauffeur netjes binnen de originele tijdframe. Paste niet in onze lift, maar onze chauffeur heeft keurig geholpen met het naar boven tillen samen met mijn partner. Hadden enkel perongeluk een cleaner meegenomen i.p.v. de protector, maar deze zou nog netjes nagestuurd worden!

Perfecte service op alle vlakken.

Aankoop liep gesmeerd. De afspraak werd snel en correct gemaakt en ook de aflevering was volgens planning. De chauffeur die kwam afleveren petje af!! Moest heel erg zijn best doen alleen en het was zwaar, maar keurig!! Ik ben erg tevreden!!

Prima service en kwaliteit

Vlotte service, prima kwaliteit, zeer duidelijke website

AVH , daar weten ze wat service is

Na ontvangst van mijn bestelling, bleken de bouten voor montage niet te passen. Langs geweest en binnen no time opgelost. Gaten uitgeboord, maar ook opnieuw in de juiste kleur gespoten

Wij komen zeker nog een keer langs

Gemaakte afspraken worden gewoon nagekomen

Prima contact , goed product en en prima kwaliteit/ prijs verhouding

Prima ervaring

Snelle levering, van te voren bericht wanneer bezorgd wordt. Nette bezorger. Stoelen goed ingepakt, dus geen beschadigingen. Kortom top!

Tevreden over product

Zeer tevreden over levering en uitzicht van product

Ik hoop de Aerocover weinig nodig te hebben...

...want ik gebruik deze alleen bij slecht weer. De cover bevalt prima, goede kwaliteit en makkelijk in het gebruik.

Service in de winkel was prima

De service in de winkel was prima. De website gaf wel enkele problemen, het wisselen van pagina's liep niet helemaal lekker. .en het malen van foto's ook niet. Ook was er steeds een chatprogramma wat naar voren komt bij elke pagina. Heel irritant.

Heeft even geduurd maar over de aflevering dikke duim .

Dinsdag 26/5 21.00 uur besteld . Vrijdag 29/5 23.00 uur reactie naar aanleiding mail aan klantenservice na behoorlijk lang aan de telefoon gezeten en 3 keuzen div malen geprobeerd had , geen opname dus . Maandag 1/6 22.25 uur planning met voorstel aflevering , 3/6 afgeleverd , naar volle tevredenheid door aardige bezorger ... Martin . Bezorging /Aflevering goed te volgen via de aangeboden link . Prima product voor een redelijke prijs , wij zij er blij mee .

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp