goed, ook bij drukte voorzien van een antwoord

fijne ervaring, altijd tijd voor een antwoord.

Hele goede service

Er klopte iets niet met een bestelling en dat hebben ze keurig voor mij afgehandeld naar tevredenheid.

Goed product

Snelle levering en goed product

Top kwaliteit tuin tafel

Prachtige tuintafel van top kwaliteit, duidelijk gemaakt door iemand met een liefde voor mooi hout en met het talent en vakmanschap om er een elegante maar ook degelijke tuintafel van te maken. Wij gaan er nog jaren van genieten! Was zorgvuldig ingepakt en werd persoonlijk door AVH afgeleverd. Van harte aanbevolen!

Mooi product, snelle levering en erg goede service.

Mooi product, snelle levering en erg goede service. Had verwacht dat ea voor de deur zou worden afgeleverd maar chauffeur Theo zette het in de tuin waar ea moest komen te staan...helemaal top!

Zeer blij uitstekende kwaliteit

Zeer goede ervaring met jullie bedrijf

Matras van zeer goede kwaliteit

De matras voldoet aan mijn verwachtingen. De kleur valt beter mee dan verwacht. De dikte is prima.

Heel tevreden van onze tuinstoelen en de levering ervan. Alles was netjes geregeld!

Super snel geleverd

In tegenstelling tot andere tuin meubel websites is jullie website transparant en eerlijk over levertijden. Daarmee onderscheiden jullie je. Mijn product was niet op voorraad maar toch kwam de levering super snel, binnen 6 dagen! De bezorger was op tijd, vriendelijk en behulpzaam. Het product is nog mooier in het echt dan op het plaatje. Bedankt en zeker tot een volgende keer.

Uitmuntend!

Hele goede levering van mooie meubelen, zeer juiste hulp, en hele nette behandeling! Bedankt!!

Hele mooie tuinset,

Wat een heerlijk zitje hebben wij

Staat geweldig en zit heerlijk superblij mee.

Bijzonder mooi tuinset.

Na uitgepakt en opgesteld te hebben is het een grote aanwinst voor onze tuin. De kleur steekt erg goed af bij de inrichting van de tuin. Het zit als een grootvorst.

Telefonisch heel slecht bereikbaar. Bezorging prima.

Ik heb 2x gebeld en beide keren werd ik zonder contact 6 a 8 minuten in de wacht gezet. Daarna verder wel goed geholpen.

Prima bedrijf.

Duidelijke communicatie. Goede producten

Fantastisch bedrijf!

Nu al vele keren daar kwalitatief goede spullen gekocht! Loungeset 2x, grote parasol, voetenbankje, maar altijd keurig geholpen en goede service, kortom een aanrader voor iedereen!

Ben super tevreden

Goede kwaliteit geweldige levering

Alles tot in de puntjes geregeld

Orderafwerking, levering en service kunnen niet beter. Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Prachtige zaak

Prachtige winkel met goede en duidelijke uitleg over de producten. Fijne bediening en snelle levering.

Ze maken de beloftes waar

Heel goede prijs-kwaliteit verhouding en goedkoper dan de concurrent. Super nette en snelle bezorging, zelfs op 2e Pinksterdag. Dikke duim omhoog.

De tuinset werd netjes op afgesproken tijd afgeleverd

In verband met Corona-crisis moesten we wat langer op de tuinset wachten omdat die stoelen uit China moesten komen. De klantenservice van AVH was vriendelijk en behulpzaam en de aflevering van de tuinset was prima verzorgd. We zijn blij met de tuinstoelen.

Hele goede website en top levering

Zeer tevreden klanten hier

Prachtige producten voor normaal geld !

Keurig geadviseerd door Wilma. Stelde de juiste vragen en hadden we in een korte tijd het juiste set voor 6 personen. Ook het ophalen was goed verzorgd. Wilma BEDANKT !!! Met vr tuinmeubel groet, Fam. J.k Scherpenisse

Prachtige lounge set

Mijn Ibiza lounge set werd zelfs op 2e pinksterdag bezorgd. zeer tevreden