Mooie stevige stoel waar we net iets te lang op moesten wachten.

Mooie stevige teak stoel die er goed uit ziet en lekker zit.

we hebben genoten van onze nieuwe tuinset en jullie levering was op tijd en correct

Prachtige tuinstoelen

Zes tuinstoelen Roma bij jullie gekocht Perfect geholpen door jullie klantenservice en netjes volgens afspraak bezorgd! En wat zijn ze prachtig!!! Dolblij mee!!

Eindelijk gevonden wat ik zocht!

Eindelijk gevonden wat ik zocht! We zochten rotan langs het maar met het gemak en de duurzaamheid van Kunststof! Na lang zoeken hebben wij bij AVH gevonden wat we zochten. De kwaliteit van de outdoor all wheather kussens zijn gewoon super!

Netjes en snel geholpen

Het was vrij druk. Maar we werden netjes geholpen. Uitgebreid alles uitgelegd. S avonds nog gechat. Volgende dag keurig op tijd nog antwoord gehad.

follow up van bestelling tot levering was TOP

gebruiksvriendelijke website, goede prijs en zeer goede opvolging na bestelling...

Super aankoop!!!

Zo blij met mijn 6 Roma tuinstoelen!! Er zat een kleine levertijd van 5 weken op. Maar het was het wachten waard!!. Ze zijn 2e Pinksterdag, keurig op afgesproken tijd, door een super vriendelijke man bezorgd. De stoelen maken mijn terras compleet, dat wordt genieten deze zomer!!

Mooi artikel, snelle levering, correct en vriendelijk.

Online besteld, snelle levering, op voorhand verwittigd, Mooi artikel, prijs-kwaliteit waardig. Correcte afhandeling, vriendelijke bezorger. Top!

Prima contact, prima levering, prima product kwaliteit...

Zie titel :-)

Snel en op tijd in de tuin

Binnen een week is onze set geleverd. Even rondkijken in de winkel en met de verkoper besteld. Na bestelling kregen wij netjes een track en trace waarbij wij tot aan de voordeur de levering konden volgen. Samen met de chauffeur uitgeladen en om 8 uur in de ochtend stond de set op zijn plaats. Echt goede en snelle service/levering.

Vriendelijke medewerkers

Telefonisch besteld en bij afhalen stond het al netjes buiten klaar. De service van de mankracht met inladen is heel fijn. Ik vroeg aan de verkoper of er nog muziek (korting)in de prijs zat en zijn antwoord was geniaal. Antwoord verkoper; de muziek noten zijn op.

in mij weer een te vrede klant

levering volgens afspraak, aflevering tot in mijn tuin, zonder gemor, maar met een glimlach, zeer vriendelijk personeel mijn compliment hier voor, wees er zuinig op ze zijn zeldzaam tegenwoordig, o ja het geleverde is van goede kwaliteit, een zeer te vrede klant...

Goed materiaal vlot geleverd

Goed materiaal vlot geleverd zelfs na een vergissing mijnerzijds over missende onderdelen. Probleemloos opgelost.

Super geholpen kundig advies en snel geleverd

Prima aankoop zeer blij mee

Snelle levering, mooi materiaal. Communicatie bij dit bedrijf kan wel wat beter

klantvriendelijk behulpzaam

bij binnenkomst gelijk geholpen, ik had nog een klacht en is gelijk op in gesprongen, en kon gelijk mijn spullen meenemen

Nieuwe parasol met hele goede service

Via de website een parasol gezien en met een combinatie pakket van ingraafvoet en hoes besteld. Ik zou de bestelling zelf afhalen. In de shop bleek de hoes niet op voorraad maar zou nagezonden worden. Deze ontving ik al binnen een week. Er ging nog korting af omdat ik het zelf kwam afhalen. Ik ben heel goed geholpen en zeer tevreden met de service. Binnenkort ga ik zeker nog een keer langs om hun uitgebreide tuinset assortiment life te bekijken.

Groot assortiment en snel geleverd

In de showroom kun je het assortiment heel goed bekijken en ervaren. Ruime keuze. Onze vragen werden snel en goed beantwoord. Ook het noteren van de order was heel efficient en op 1,5 meter middels 2 schermen. Levering binnen en week en dat is sneller dan de meeste andere bedrijven. Via email zijn we duidelijk op de hoogte gehouden van de planning.

Top kwaliteit

heel goed

geweldige stoelen

Kwaliteit stukje vlees kwalitatief goed bereid!

Op mijn bij AVH Outdoor Tuinmeubelen gekochte Boretti Bernini kan ik met veel plezier en gemak heerlijke stukjes vlees en vis bereiden. Fantastische service en snel in huis! Ik raad iedereen aan te shoppen bij AVH

Mooie tuintafel voor een prima prijs

De tuintafel werd keurig op tijd bezorgd. Je kon ook via de link precies volgen waar de chauffeur was en hoe laat de tafel bezorgd zou worden. De tuintafel ziet er mooi uit en moest je zelf in elkaar zetten. De beschrijving die erbij zat was niet heel duidelijk, enige minpunt.

Top!!

super geholpen bij deze mooie zaak! Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe set in de tuin!

Goed geholpen en duidelijk.

Mijn ervaring is zeer goed bij AVH Outdoor kroket afgehandeld even de thuis levering wat exact op tijd.

Zeer prettig geholpen. Niet gelijk een verkoper achter je aan je kan op je gemak kijken.leuk geholpen zeer vriendelijk. Personeel. Bezorging was zeer netjes en heel goed geholpen door Daan die zeer vriendelijk was. Alles zat keurig netjes verpakt. Inmiddels al familie naar jullie gestuurd die ook zeer tevreden waren. Ik ga jullie aan familie en vrienden aanbevelen. Wij zijn zeer tevreden.De levering was ook vlot waar we erg blij mee zijn..

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp