No nonsense transactie zoals het hoort

Overzichtelijke website, correcte bestelling, opvolging en levering, geen opmerkingen

Ondanks 3 contactmomenten niet gekregen wat ik wilde

Ik heb voor mijn Gatz parasol een voet nodig. Eerst overleg via de chat, daarna via e-mail en uiteindelijk bij de bestelling nog eens de vraag gesteld of Mijn Gatz zweefparasol op deze parasolvoet past. Vandaag het 150 kilo zware geval geleverd gekregen, ook de chauffeur bevestigde nog dat dit past. Met veel moeite het gevaarte in elkaar gezet en wat denk je........ HET PAST NIET! Wat een armoede!

Megacontent!

Deftige stoelen! Prijs kwaliteit!

Vriendelijk, adequaat, goede informatie, kortom voor herhaling vatbaar plus Corona maatregelen worden prima nageleefd. Ik geef jullie een pluim !

Kwaliteit in alle opzichten staat voorop, exelent!

Via het zoeken op internet kwamen we toch steeds bij Avh outdoor meubelen terecht. Na wat meer info via de helpdesk hebben we de loungeset besteld. Ten overvloede toch de rit gemaakt naar de winkel. De set San Marino deed compleet aan onze verwachtingen. Het personeel en de bezorging geven we een dikke 10. We genieten nu dagelijks van onze mooie meubelen in onze kapschuur! In 1 woord top!!!

Mooie, comfortabele loungeset snel geleverd

Het was puur toeval dat we langsreden maar een week later hadden we een Toscane XL lounge balkonset besteld en weer twee weken later zelf opgehaald. Vriendelijke bediening, snelle levering en een mooi en comfortabel product. Wat kan je nog meer wensen als consument? Het tafeltje van de loungeset hebben we zelf een upgrade gegeven door de glasplaat te vervangen door een granieten blad wat perfect past bij de donkere kussens. Wij zijn zeer gelukkig met de set en het eerste onverwachte dutje heeft al plaatsgevonden.

Door AVH krijg je zin in 'buiten'.

In de showroom onze stoelen bekeken en uitgeprobeerd. Die waren in één keer top voor ons. De afhandeling was prima. Professioneel en no nonsense. Gewoon wat je als klant verwacht. Nog even thuis geïmproviseerd met onze oude meubelen, maar we kregen echt zin in buiten!

Besteld en keurig geleverd

Als ik in de stoelen van AVH ga zitten, Dan lig ik zo te pitten. Want de stoelen zitten oh zo fijn, Voor een goede stoel moet je bij AVH zijn.

100% tevreden

Bestelling zou 29 mei geleverd worden maar was er 27 mei al ( op Vlieland). Product is zoals ik het had verwacht.

Happy!

Helemaal blij met deze Loungebank, hij is nog mooier als op de foto! Levering ook helemaal super lekker snel!

Degelijke sfeervolle tuinstoelen

De stoelen kwamen keurig op de afgesproken tijd,ze waren zeer goed in golfkarton ingepakt. En toen ze waren uitgepakt kon ik genieten van zeer degelijk gemaakte stoelen met een prachtige uitstraling die ook nog eens lekker zitten. Een aanwinst voor mijn tuin.

Perfecte levering en service

Snelle en uitstekende levering. Was niet zo evident om lounge op terras te krijgen, maar collega van levering heeft perfect meegeholpen. Topservice... Onze zoon heeft plaatsje al gereserveerd in de lounge... dus wij zijn zeer tevreden met onze aankoop...

Heerlijke tuinstoelen prima service en mooie geslaagd wij zijn erg tevreden.

Niet tevreden!

We hebben (via bol.com) een bestelling bij AVH geplaatst. Na een maand hebben wij deze weer geannuleerd, omdat het artikel toen nog steeds niet geleverd was (terwijl het gewoon op voorraad was!). We hebben diverse malen contact gehad, zowel telefonisch als via de mail en de gemaakte afspraken werden steeds niet nagekomen. Heel jammer, maar wij hebben ons artikel daarna maar ergens anders besteld en hadden het toen na 1 dag al wel binnen.

Na 3 jaar zijn de poten al weg gerot!

Mooie rotan tuinstoelen maar kwaliteit is het niet 600 euro betaald voor 6 stoelen en na 3 jaar moet ik al nieuwe stoelen gaan kopen omdat de poten 1 voor 1 afbreken omdat ze helemaal poreus zijn! En dan heb je maar pech zeggen ze en dan zoek je toch nieuwe uit? Nou niet meer bij avh tuinmeubelen!

Zonnige ervaring

Positief

Geweldige helemaal blij

Via de site een chat gehad met een vriendelijke dame, al mijn vragen werden direct beantwoord. Er is mail contact geweest wanneer dag en tijd. Super snelle levering op de afgesproken dag en tijd. De chauffeur was vriendelijk en zeer correct. Mijn tuinmeubelen zijn netjes in mijn tuin geplaatst. Na ontvangst heb ik mijn stoelen en voetenbankje uitgepakt. De verpakking was zodanig dat er niets kapot kon zijn het was dus met zorg ingepakt. Heb alles netjes geplaatst in één woord TOP. Ben er super blij mee en ik weet zeker als het zonnetje zijn werkt blijft doen dat ik kan blijven genieten van mijn aankoop bij AVH Outdoor Tuinmeubelen.

eerder dan verwacht en zier er prima uit

Verpakking lag helemaal uit elkaar maar de stoel zag er prima uit.

geweldig

zaterdag besteld dinsdag in huis kan er heerlijk van genieten

Super aankoop

Super content met mijn aankoop ,is volledig naar onze zin

Problemen worden goed en direkt opgepakt

Twee tuinstoelen Ibiza gekocht. Bleek na levering één stoel niet stabiel deze wipte. Meteen een mail gestuurd. Deze mail werd direkt opgepakt en na een week werd er een nieuwe stoel geleverd. Prima service deze verdiend een pluim. MVG Onno Bokhove

super

zeer vriendelijke mensen van de levering en het produkt voldoet aan onze vcerwachtingen

super lounge set

Super mooi lounge set. snelle levering dankjewel daarvoor en een zeer vriendelijke bezorger .Als we ooit weer wat zouden kopen voor de tuin doen we het zeker bij jullie.

Vriendelijke topservice voor een budgetprijs

Vriendelijke topservice voor een budgetprijs

Netjes op tijd, goed materiaal

Prima service, netjes op tijd. En de chauffeur goed te volgen.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp