Product oke, maar communiceren en meedenken 0,0

7 weken geleden stoelen besteld voor levering afgelopen week. Zonder enig bericht vooraf werden de stoelen NIET geleverd. En ook de nieuwe levering liet langer op zich wachten want de dinsdag lag ik niet op de route blijkbaar, ondanks dat dit niet uit had mogen maken. Stoelen zijn inmiddels geleverd en zien er goed uit, maar 'sorry, excuses, toegoedbonnetje of bloemen' voor het ongemak heb ik niet gezien. Aanbevelen? Denk toch echt wel 2x na hierover

Geweldig wat een keuze.

Wat een geweldige service en heel fijn personeel. Loungeset binnen twee dagen thuisbezorgd. Dus we konden al snel genieten. Heerlijk.

Hele goede service.

Wij hebben pas de tweede loungeset van AVH geleverd gekregen. En ook deze bevalt heel goed. Er was een onderdeel scheef maar dat werd zonder probleem omgeruild voor een nieuwe. Dus dat wordt genieten van de zomer. Dus wil je goede service en tuinmeubelen voor een redelijk betaalbare prijs. Ga naar AVH.

Erg klantvriendelijk

Zowel per mail als aan de telefoon erg vriendelijk geholpen. Bezorgers waren steeds keurig op tijd en eveneens klantvriendelijk. Super blij met de nieuwe tuinset.

Geweldig ben er blij mee

Zitten heerlijk ontspannend op de loungeset te genieten

Ontzettend blij met de service en producten van AVH

Snelle reactie vanuit de klantenservice op vragen. Duidelijke communicatie over levering en mooi op tijd afgeleverd! Daarnaast zijn we super blij met de kwaliteit van de meubels!

Zeer mooi

Mooie stoelen en parasol , komt goed uit nu op het balkon en het mooie weer, erg blij mee

Snelle levering en kwaliteits spullen

Vlug en vlot

Binnen een paar dagen product thuis gekregen .

zeer vlotte levering

zeer snelle levering. Alles in orde.

Snel en efficiënt aan een eerlijke prijs

Goede begeleiding bij de aankoop snelle afhandeling van aankoop op factuur zelfde dag afgehaald volgende dag stond afhaalkorting al op de rekening Kortom, de webshop service wordt strak gerund en is een voorbeeld voor velen.

snel geleverd

goede site de set is sneller geleverd dan wss beloofd prachtig verpakt en de meubels zijn geweldig AVH raad ik iedereen aan

nette persoonlijke service en vriendelijke bezorging

In de showroom van AVH outdoor was het personeel vriendelijk en behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Hoewel veel tuinmeubelen door corona en aankomende zomerperiode uitverkocht raakten heeft men de levering toch nog snel voor elkaar kunnen maken en de bezorger van AVH was uiterst vriendelijk.

AVH is een bedrijf waar je prima zaken mee kunt doen!

De levering ging vlot, er was een bank niet in orde en in no time weer verwisseld. Goede mix van service, kwaliteit en prijs. Aanrader!

Correcte en snelle levering

Zeer prettig en vakkundig geholpen.

Zeer prettig en vakkundig geholpen.

Geweldig, mooie kwaliteit

Bestelling gaat makkelijk alleen het terug koppelen wanneer het geleverd worden is wel een plus puntje te behalen. Je wordt niet gebeld of gemeeld zelf actie ondernemen. Verder is alles goed gegaan.

Top tuinset

In de winkel geweest e heel goed en snel geholpen. De levering was ook snel (binnen een week), en werdt netjes gebracht.

Precies wat ik ervan verwachtte!

Precies wat ik ervan verwachtte! Erg blij met de aankoop van het lounge tafeltje... Vooral genieten nu we het tafeltje met het mooie weer zo goed kunnen gebruiken!

Geweldig mooie tafel

Een geweldig mooie tafel waar we met 8 mensen aan kunnen eten. Het is fantastisch en heel makkelijk in elkaar te zetten. Super en ondanks de Corona snel bezorgd!

Top aankoop !!!

Wij bestelden de loungeset op woensdag. Wij kozen voor betaling bij levering. Daags na het plaatsen van de bestelling werden we via mail gevraagd of de aflevering kon plaatsvinden op zaterdag rond de middag. Die afspraak werd snel vastgelegd en inderdaad konden we vanaf zaterdag morgen via tracking onze bestelling volgen. 's Middags stopte de vrachtwagen voor de deur en Kevin, de chauffeur, laadde alles af. Perfect ingepakt en niets op aan te merken. Betaling geschiedde inderdaad contant. Kevin is een vriendelijke kerel ... Bij het uitpakken - alleen de tafel moet door middel van 8 schroeven in mekaar gezet worden - viel al op hoe mooi de set eigenlijk was ... Al bij al een top aankoop !!! Bedankt !

Kwaliteits en correcte levering

Op tijd geleverd zoals voordien gezegd en heel vriendelijk personeel en kwaliteitsmeubelen

Perfect geholpen

Super fijne mensen met fijne hulp bij het kiezen van een artikel

Zeer geduldig en goed geholpen!

We zijn vriendelijk te woord gestaan en er werd de tijd genomen om ons the helpen en adviseren. We zijn blij met onze aankoop! De hoes was niet op voorraad maar die word nog nagestuurd.

Mooi en groot assortiment, prima geholpen door personeel

Overzichtelijke showroom, Corona maatregelen worden goed gehanteerd, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp