Fantasticoooo

Loungeset, zeer goede kwaliteit, snelle levering,prima service,super vriendelijke bezorgers,betaling bij levering,...kortweg toppiiee

Fantastisch!

Superblij ‘met mijn mooie loungeset!!. Mooie kwaliteit en heel chique.

Alles prima geregeld bij een 2e aankoop na keuze-spijt

Tuinset uitgekozen en toch spijt gekregen. De andere tuinset na het weekend nogmaals bekeken in showroom. De 1e order is zonder problemen geannuleerd en de aanbetaling overgezet naar de juiste. Aflevering binnen enkele dagen. Wij zijn heel blij met deze service, maar zitten nu met nog meer plezier op deze tuinset. Helemaal geen spijt meer!

Mooie spullen, keurige service!

Wij hebben twee mooie sets gekocht, welke kort daarna al netjes bij ons thuisgeleverd werden. Nette chauffeur en we kregen ook nog een fles houtbescherming cadeau!

Product goed verpakt en op tijd geleverd. Alles vlot verlopen

Topservice op het hoogste niveau!!

Wij hadden ergens anders een bankje besteld maar leveren ho maar! De boel geannuleerd en bij AVH meubelen een soort gelijk bankje besteld. Ik ben gehandicapt en de levering ondanks Corona was super snel , de dag van bezorgen liep gelijk met een ziekenhuis bezoek, ook daar werd rekening mee gehouden, en de bezorger heeft het bankje op de 5e verdieping daar neergezet waar ik hem vroeg te doen. Top service en dat voor een redelijke prijs! Blijf door gaan met deze goede service!!

Zéér positief

Door omstandigheden mijn bestelling niet verzonden, na een telefoontje met de klanten service alsnog binnen 1 dag geleverd!

Mijn zomer is nu helemaal compleet dankzij AVH

In de winkel ben ik zeer goed ontvangen. Ik voelde mij ondanks de huidige covid situatiw erg op mijn gemak en het personeel heeft mij zeer goed geinformeerd over het type tuinset die ik inmiddels bezit. Hun bezorgdienst mag er ook wel wezen aangezien ik mijn leverdag+tijd zelf kon invullen. In 2 woorden: Geweldige service!

Prima afspraken en levering.

Binnen 5 dagen na bestelling geleverd, enige wat niet verteld was, was dat ik het loungeset (meer dan 2000 euro) zelf in elkaar moest zetten.

fantastisch

geweldige set om te loungen en te eten

Goed en snel geleverd

Zeer tevreden over het product, de bijgeleverde beschrijving en de vriendelijke man die op aangemelde tijdstop netjes het product afleverde.

Snelle levering en mooie terrastafel. Onderstel is in verhouding met het blad wel klein.

service Is super ! Snelle reacties op vragen ! Top bedrijf

Mijn ervaring is super ! Voor het eerst hier besteld en zeker niet voor het laatst

Top!!!

Geweldig tuinset en was super snel bezorgd ondanks het Corona! Formaat goed Kleur goed Service goed Een echte aanrader

Stevig blokje

Snelle levering, behulpzame chauffeur. Met het product op zich is alles in orde, maar ik zou toch een plannetje op de website ter beschikking stellen met de afstand van de gaten voor bevestiging van de parasol. Mijn parasol staat op een voet in kruisvorm, en de afstand tussen 2 gaten (door het midden gemeten) is 11,5cm. Dus ik dacht de perfecte basis gevonden te hebben (gewicht en afstand van de bevestigingsgaten). Maar de maat die jullie opgeven is in zijn vierkant gemeten. Ook staan de gaten niet volgens de foto, maar 45° verdraaid. Door de parasol op zijn oorspronkelijke voet te laten staan, 4 gaten bij te boren in deze voet en een set langere bouten, heb ik mijn parasol toch op de granieten voet kunnen bevestigen.

Heel tevreden, communicatie prima, bezorging ook prima

Mooi tafeltje, voldoet volledig aan onze wensen!

Nette en snelle levering voor een lage prijs

Perfecte stoel met een snelle levering,

Uitstekende tuinstoelen. Mooi materiaal

Makkelijk te bestellen via internet. Goede snelle aflevering.

Geweldige mooie kwaliteitsvolle relaxstoel

Een supersnelle levering naar België die dan ook nog een gratis was en met de glimlach. Bestelling en communicatie was ook top. Extra fijn tijdens deze coronatijd. Aanrader!

Heel goed alles ook aflevering prima

Perfect!

Na lang opzoekingswerk via de verschillende sites, toch met een klein hartje de stap gewaagd de Ferro hoek loungeset online te bestellen. Een super aankoop, prijs, kwaliteit, de kussens zitten lekker knus, vlugge en vriendelijke service. Goede, duidelijke afspraken,.. Wij zijn héél tevreden over onze aankoop.

besteld spullen krijgt wat anders en het antwoord is in feite pech voor jou!

Hebben een mooie tuinset gekocht, afspraak was een verstelbare bank was erg duur vertelde de verkoper. Krijgen we de set geleverd is de bank niet verstelbaar! Kunnen ruilen maar dan lijkt de bank niet op de set, of alles omruilen maar deze was naar onze zin. Dan moeten we een review geven en daar staat de bank wel verstelbaar??? Voel me erg in de maling genomen en ga er dus niet meer heen, ga wel naar een ander toe maar niet meer naar AVH Outdoor Tuinmeubelen. Wordt er nog nageleverd staat er in de vrachtauto wel een verstelbare bank maar deze kwam uit de collectie van vorig jaar.

Beter dan verwacht

De bestelde en geleverde tuintafel is van een zeer zware kwaliteit hardhout. Wij hebben alle overige hatdhouten tuinmeubelen van Hartman en deze tafel past hier kwalitatief bijzonder goed bij. Kortom: een kwaliteit voor vele jaten tuinplezier.

Ruime keuze

Geweldig bedrijf