Superrrr blij! Top kwaliteit!! Comfort tot in de puntjes!!

Snelle levering Correcte verpakking Tot in de puntjes Oké Niets negatiefs te vinden Aankoop ! Geweldig! In 1 woord: Fantastische stoel!!

Prima, alles uitstekend verlopen.

Uitstekend, geleverd zoals van te voren was afgesproken.

het is in een woord super

ik heb hier verder niks aan toe te voegen

Zeer vriendelijke jongens die het brengen. De balkonset geweldig. Ben er erg blij mee

Tuinstoel kwam binnen een week en voldeed volledig aan onze verwachting.

Snel en correct

In tegenstelling tot andere bedrijven word hier geen misbruik gemaakt van het Corona virus ivm met levering.

Na een aantal jaren een aanvulling op ons loungeset gekocht.

Prima ontvangst en advies bij mijn keuze door Wilma. Het was prettig om na een aantal jaren hier weer terug te zijn om een aanvulling op ons loungeset te kopen. Mijn complimenten voor de groei van het bedrijf . Het eigen AVH merk kan ik aanbevelen in prijs en kwaliteit!

Perfect, niets op aan te merken.

Super vriendelijk geholpen. Goed advies en voorlichting gekregen. En belofte nagekomen. Snelle levering. Dus SUPER tevreden.

snel en goed

Mooi robuust bijzettafeltje gekocht, uiteraard met duurzaam hout met fsc certificering. Makkelijk in elkaar gezet, goede handleiding bijgevoegd. Snel geleverd, goede verpakking.

Super tevreden

Eerst was ik bang dat ik mijn bestelling niet zou ontvangen , omdat ik geen contact kreeg met jullie tot 6xgebeld . En na een paar dagen kreeg ik mijn bestelling .....super content.

Zelfs in corona tijd goeie service!

Mooie showroom met genoeg keuze en goed geholpen bij het vastleggen van de wensen. Schermen netjes neergezet om de afstand in deze tijd te kunnen waarborgen. Levering was netjes en redelijk vlot. Hebben nu al heerlijk genoten van het zonnetje en de nieuwe set!

Een top bedrijf

Ok je bestelt iets bij een onbekend bedrijf. Werkt die site meteen goed.Betaling gedaan en hop klaar. Je krijgt keurig de bevestiging. Daarna bericht van wanneer het gebracht wordt en dan staat er op de afgesproken tijd de bezorger op de stoep die je tuintafel voor de deur heeft gezet. Blijkt het ook nog een prima afgewerkt teak houten tafeltje te zijn. Dus als de sodeju er nog maar een gekocht. Hè hè zo kan het dus.

perfekte service

levering was precies volgens afspraak. Chauffeur was heel vriendelijk en mijn verzoek om te controleren op glasschade werd zonder problemen gehonoreerd.

De lockdown kreeg een ander dimensie met de lounge

Correcte levering en een heel attente chauffeur

Superservice en hele mooie stoelen

Heel blij met de mooie tuinstoelen. We werden goed op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat de stoelen zouden komen. Ideaal is de link waarmee je kunt zien waar de chauffeur is en of je al het eerst volgende afleveradres bent!

Mooie artikelen

Prima geleverd Prima verpakt Mooi artikel

Mooie tafel en de goede levering!

Tafel voldoet aan onze wensen / de levering verliep prima (we konden volgen wanneer de levering precies zou gebeuren)

mooie set

snelle levering, prima tuinset

goed advies

goed advies en snelle levering

Heel erg goede service

De loungset die ik had gekocht is een aanrader goede kwaliteit ik ben erg tevreden mee.

snelle ,prettige aflevering

Op Maandag gebeld om te vragen of het tafeltje wat ik op de site zag, leuk zou staan bij de stoelen. Dat werd beaamd. De stoelen en tafel gelijk besteld ,op woensdag een mail dat er op donderdag al geleverd kon worden. geweldig zo snel! De stoelen zitten heerlijk en het tafeltje staat er prima bij. We zijn erg tevreden.

goede service

goed en snel geholpen in de winkel. Voor zover kwalitatief goede producten

goede service

Alleen zijn de kussens geen 6 cm ,zoals aangegeven op de website , maar 3cm dik.

Snelle levering, goed verpakt, prachtig tuinmeubel!

Zal er zeker nog een keer bestellen , bij deze doe ik dat ook.Toppertje SUPER kwaliteit

.De 6 dinerstoelen en de 2 ligbedden met voeten bank is nog mooier dan we dachten . Zijn er super blij mee gaan voor binnenshuis ook de dinerstoelen bestellen die zitten zo goed . Goede service en zeer betaalbaar een TOPzaak

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp