Materiaal van hoes, super kwaliteit

Alles volgens afspraak

Zowel het advies telefonisch als bij het leveren aan de deur, ze voorzien je van de juiste informatie. Na het ontvangst van de loungeset (Nissah hoekbank) zit deze geweldig en is de kwaliteit meer dan goed te noemen. AVH is echt een aanrader!

ruime keuze, goede service

we waren verrast door het grote assortiment, gelijk geslaagd!!

Zeer goede en snelle service, vriendelijke leverancier

Alles volgens afspraak en komen alles na volgens de afspraak

Snelle bezorging net contact

Al onze tuinmeubelen komen bij AVH vandaan. Fijne showroom, ,mooie site om op voorhand te orienteren. Net personeel. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

We zijn heel tevreden

Wij hebben de 8- delige Ibiza set gekocht en zijn heel tevreden . Wij hebben deze online besteld , ook omdat we opgesloten waren in eigen land vanwege Covid-19 . Dus dit is altijd een risico omdat je het product niet met eigen ogen kan zien . Dus , we hebben het toch geriskeerd en zijn echt maar ook echt aangenaam verrast . De set valt uitstekend mee , zit uitstekend en oogt zeer mooi en luxueus . De kwaliteit moeten we echter afwachten maar lijkt zeer goed . Wat de firma zegt op het internet klopt bij ons perfect . Tussen 1 en 3 werkdagen nemen ze contact en tussen 3 en 6 werkdagen de levering . Mooi alvorens een afspraak gemaakt om te leveren en mooi te volgen waar de leverboys zitten als ze komen leveren . Dus wij vertrouwen deze fitma 100% . Dank u , allemaal .

Super goede service

Wij hebben een super stevig parasol besteld, het in elkaar zetten was heel erg makkelijk. De levering ging super snel!

Snelle levering!

Goede kwaliteit, vriendelijke communicatie en snelle levering.

Snelle levering, goede service

Topzetel aan mooie prijs

Deze zetel is echt een TOPPER! De prijs/kwaliteitsverhouding is SUPER! Van het moment van bestelling tot de (zeer vlugge) levering is alles correct verlopen volgens de gemaakte afspraken. Dit is niet mijn laatste bestelling bij dit bedrijf.

Supermegafantastisch

De tuinmeubelen zijn nog mooier in het echt en de levering was snel en correct en zeer vriendelijke chauffeur, niks dan lof

Top. Mooie tuinmeubelen, goede service. Echt een aanrader. Plus snelle levering zodat je snel kan genieten van je aankoop.

Hele goede service

Thuis gekomen met mijn aanwinst bleken de pootjes van het tafeltje niet allemaal even lang. Gevolg: zelfs tijdens een windvlaag stond mijn tafeltje te wiebelen . Even een telefoontje naar AVH en ik kon hem zonder probleem komen ruilen.

Top producten met eerlijke prijzen

De levering was ook netjes geregeld. Wij zijn blij met AVH omdat het geheel aan onze wensen kon tegemoetkomen tegen een zeer redelijke prijs. Klasse!

Waardeloos slecht

Op 19 juni 2019 melding gedaan van verkleuring tuinset kussens. De kussen zijn amper buiten geweest en nu al abnormaal verkleurd. Melding gedaan bij AVH welke aanbied nieuwe kussens te leveren. Deze zijn tot op heden, 10 mei 2020, nog steeds niet geleverd. Herhaaldelijke emails en telefoontjes verder en telkens excuses en afpoeier berichten. “Binnen een paar dagen zijn ze er” AVH schaam je dood. Los je klachten netjes op !!! En lever uit wat je beloofd !!!! Afz. fam. Van Eden Landsweg 2f 3237KG Vierpolders

Een super tuinset.

Uitstekend.

Vriendelijk,behulpzaam en komen afspraken na.

Ik heb online een tuinset gekocht (hoekbank met kussens) omdat de service zo goed was bevallen inmiddels ook een vuurtafel besteld. Omdat ik daar wat vragen over had heb ik contact gehad meted klantenservice. Ik kreeg goed advies en werd zelfs geattendeerd op de kortingscode. Super bedrijf! Aflevertijden worden duidelijk en tijdig gecommuniceerd. Een aanrader!

Snelle service zeer mooie set.

Ik was wat sceptisch over de lage prijs. Maar deze loungebank zit onwijs. Mijn tuin werd meteen een paradijs Met vriendelijke groeten van Frank Tijs

Leuke winkel, voor ieders portemonnee wat.

Vriendelijk geholpen, loungeset paar dagen eerder geleverd. Helaas zat er een verkeerd deel bij. Gelijk gemaild na een uurtje al mail terug en binnen een week opgelost. Ik beveel AVH Outdoor aan.

Veel keus

Goede voorlichting

We zijn vanaf uitzoeken tot en met ingebruik name geheel tevreden

Of we "anders" AVH Outdoor tuinmeubelen bezocht hadden weten we niet, maar in deze coronatijd hielden we het bij online shoppen en kwamen in onze zoektocht steeds bij dit bedrijf terug. De site is duidelijk/overzichtelijk, praktisch ingericht en bood veel keus in waar we naar op zoek waren. Op de vraag die we online stelden werd vlot gereageerd. Bij telefonisch contact werden we vriendelijk te woord gestaan. Tussen het moment van bestellen en levering werden we steeds per email op de hoogte gehouden van de status van bestelling, en het moment van leveren werd per mail gecommuniceerd of het ons uit kwam. Degene die onze bestelling kwam afeveren was vriendelijk en beleefd en zette alles keurig achter ons huis. En nu genieten we van onze heerlijk zittende nieuwe stoelen, iedereen binnen het gezin is er enthousiast over. Als er hier weer vrienden & familie over de vloer mogen komen gaan we onze positieve ervaring wat betreft AVH zeker delen!

Goede service snelle levering vriendelijk personeel

Netjes op tijd geleverd.+++

Super de luxe service @

Stoelen die wij wilden hebben stonden helaas niet in de showroom. (Internet bestelling) Toch waren jullie zo vriendelijk om er toch een uit het magazijn te halen zodat we even konden testen.

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp