Gewoon uitstekend

Makkelijk te bestellen via een overzichtelijke website. Goede communicatie met e-mail updates. Netjes afspraak gemaakt voor bezorgen. Gewoon top service en de stoelen zitten perfect.

What you see is what you get

Zeer tevreden met de aankoop (zelfs mijn vrouw): de mooiere teak houtsoort, zeer stevig, mooi afgewerkt en snel geleverd. Gevolg: mijn schoonouders bestelden ondertussen dezelfde tafel ;-)

Prima geholpen

Prima geholpen

snelle levertijd

goed en op tijd afgeleverd

Super goed

Super..werd goed en snel geholpen. We hadden snel onze spullen binnen

super behandeld en netjes gelevert

Prima service mooie tuinset en mooie jongen die het af kwam leveren....

Netjes bezorgd.

Topkwaliteit loungeset, spijtig dat ontbrekend rugkussen op zich laat wachten

Ibiza XL stoel-bank loungeset 6 delig verstelbaar wit grijs. Zeer tevreden van onze aankoop begin april'20. Prima kwaliteit en comfort. Spijtig dat er 1 rugkussen van de zitbank ontbrak bij levering. Dat kan gebeuren en er werd onmiddellijk beloofd om dit na te leveren. Begin mei'20, helaas fout rugkussen (van de 1-zit) ontvangen. Gemeld aan AVH en retourbon ontvangen om gratis te retourneren. Het correct rugkussen voor de zitbank wordt opgestuurd naar ons. We wachten nu op levering ervan. Goede klantenservice, maar begin april'20 geleverd en midden mei nog wachtend op ontbrekend rugkussen, dat duurt toch te lang... . Anders hadden we 5 sterren gegeven.

We hebben het heerlijkste plekje gevonden buiten op de bank

Zooo heerlijk als je thuis komt van je werk om de laatste zon mee te pikken. Nooit geweten dat we dit plekje hadden. Heerlijk bijkomen in de laatste zonnen stralen. Dankzij de mooie bank van AVH tuinmeubelen.

Heaven in de tuin!

Snel, correct en prachtige kwaliteit!

Goed bezig klantvriendelijk kan niet beter.

In de winkel alles goed overzichtelijk,klantvriendelijk,en levering uitstekend.zal het zeker aanbevelen.

Kwaliteit onderscheid

Geen spijt van nu elke dag vakantie

Prima product, snel bezorgd.

De keuze op de site was ruim. De prijs-kwaliteit is prima. Ik heb een mooie parasol snel bezorgd gekregen. Ondanks Corona.

Super!!

Van a tot z

Goede bezorging top tuinstoelen

Goede koop en bezorging

Superieur!

Wat een kwaliteit. Klasse. Aan de kwaliteit van de verpakking kon ik al zien dat ik te maken had met een bedrijf die weet hoe ze met klanten om moeten gaan!

Goede kwaliteit! Goede bezorging!

Op anderhalve meter na geen betere aankoop beleving gehad

prima kwaliteit en service

Tafel van prima kwaliteit en de bezorging doen ze zelf, top.

Fijne winkel met veel keus

Fijne winkel met veel keus in tuinmeubelen in verschillende prijsklassen. De medewerkers laten je fijn rustig rondkijken en bij vragen helpen ze snel en netjes.

Hele mooie tuinstoelen.

zeer tevreden

zeer tevreden mooi tuinset zit lekker. en ook goed geholpen door de verkoper met haar advies. gaat jullie zeker aan anderen mensen adviseren . mvg martin

Gewoon prima

Een leuke zaak Goed advies Mooie prijzen En uiteindelijk super blij nu met ons nieuwe set

Mooie lounge set goede kwaliteit

Tuinset werd bezorgd helaas met een Beschadiging deze werd door avh een paar dagen later omgeruild helemaal blij mee

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp