Uitstekende service

Door het mooie weer was het erg druk maar de order snel en vakkundig afgehandeld. Erg tevreden met onze nieuwe tuin/Loungeset (Nissah)

Zoals het hoort

Goede communicatie komt afspraken na het gevoel dat klant nog koning is

Uitstekend!

Fijne winkel met mooie spullen

Ondanks de drukte snel geleverd. Klantenservice reageert super snel bij vragen. Daarnaast veel keuze online!

Top Service!

Wij hebben mooie loungeset gekocht en een super mooie parasol bij de locatie Numansdorp, want wij staan daar op de camping.... Van de loungeset was 1 deel kromgetrokken en wij mochten deze zonder pardon gewoon komen omruilen. Echt top service. Wij hebben al mond tot mond reclame gemaakt, want mijn buren hebben bij jullie ook een loungeset gekocht en mijn ouders ook zo'n prachtige parasol. Kortom wij komen hier weer terug. Groetjes, Familie Lagas

Subliem

Hele mooie set. Degelijke, stevige stoelen, tafeltjes en hockers. Stevige mooi afgewerkte kussens. Bij de aankoop heel fijn geholpen. Keurige jongeman bij aflevering.

Werd op tijd gebeld voor afspraak.te maken, afspraak goed nagekomen

Goed geholpen klant vriendelijk.

Fijne service

Vorig mooie set gekocht, alleen verkleurde de zwarte kussenhoezen erg snel! Maar na 1 telefoontje was alles geregeld. Wij hebben gewoon direct nieuwe hoezen gekregen. Top

Fantastisch bedrijf, alleen maar lof

Loungeset bevalt prima, zeker naar wens, ook de bezorging was toppie.

Bij garantie geen elle lange mail of contact, niet goed gewoon omruilen, fantastisch

Uitstekende service, erg mooi product!

De levering was sneller dan verwacht en is in uitstekende staat bezorgd. Een erg mooie tuintafel van teakhout. We zijn bijzonder blij en tevreden.

Geweldig prachtig sterk materiaal

Heb afdekzeil aangekocht voor jacuzzi,alsook voor gasfles en afdekzeil voor barbeque Heel mooi en stevig materiaal

Topperrrrr

Loungeset magniafico aangeschaft.zeer luxe loungeset.zeker weten zn geld waard!!

Zennnnnnn wat een zomer wordt dit

Het overkwam me ineens. Ik nam plaats in de lounge stoel die net was gearriveerd. Het gaf direct het gevoel van rust, goede zit, kwaliteit en geluk. Ik beveel iedereen aan om bij jullie te kopen. Top kwaliteit en goede service. Dikke pluim

Keurig op tijd en netjes afgeleverd

Goed geholpen

goede severvice Top bedrijf

Prima levering

Prima bestelling en levering, goede service

Klasse, zonder verrassingen en helemaal volgens afspraak !

Beloofd tijdsvak klopte perfect en persoonlijk vond ik zelf de zeer nauwkeurig werkende tracking van de bestelwagen heel aangenaam en welkom. Toen ik zag dat hij enkele honderden meters van ons verwijderd was liep ik naar buiten en zag hem bij ons de straat inrijden, heerlijk die techniek ! Zodra we nog eens iets nodig hebben zoeken we zeker niet verder dan AVH.

Super geregeld

Had een losse naad moest vastgelast worden.. ondanks de Corona en mailen heen en weer snelle afhandeling goede service. Bank opgehaald en in een week weer terug.. Top geregeld!

Super service , Vriendeljke medewerkers En goed voor reden vatbaar . We wilde na levering van ons loungeset toch nog 1 deel erbij . Na overleg kregen we deze met korting. Super gewoon .

erg goed

keurig geïnformeerd wanneer stoel bezorgd zou worden. Op het juiste tijdstip ontvangen. Goed verpakt. Mooie kwaliteit!

Zeer vriendelijk

Goede service, nu met de Corona zijn de leveringen niet zoals aangegeven op de site ( 4 tot 6 werkdagen ) bestelling gedaan op 26 april en tot op heden 09/05/2020 nog niet ontvangen.

Precies wat ik zocht

Mooi en praktisch uitgevoerd

Een zonnige ervaring

Positief

Kwaliteit en zorgvuldigheid!

Onze bestelling bij AHV Outdoor Tuinmeubelen is een zeer positieve ervaring geweest. We werden deskundig en vriendelijk te woord gestaan bij al onze vragen. De levering van de door ons bestelde artikelen was perfect op tijd, en werd zorgvuldig in elkaar gezet door jullie medewerker. Bedankt voor de toffe service en wie weet tot een andere keer! Groet, Patrick

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp