Een mooie tuintafel ontvangen, helaas een beetje beschadigd. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling hiervan.
Goed om te horen,
Een topzaak
Uitstekend!
Helaas ook een negatieve recensie over AVH Numansdorp. We zijn meer dan fantastisch geholpen in de winkel en hebben daar ook direct besteld. Alles was op voorraad met een levertijd tussen de 2 a 4 werkdagen. Er is een afspraakvoorstel gedaan en er werd zo goed als tijdig geleverd. Helaas is er maar een deel ingeladen en na lang zoeken door de chauffeur kwam deze met de mededeling dat niet alles in de wagen zat. Ik heb direct zelf gebeld met AVH Numansdorp en daar bleek dat de andere helft (1 stoelkussen en 6 tuinstoelen) nog in het magazijn stond. Daar kreeg ik de mededeling dat het alsnog het spoedig wordt geleverd. Ze plannen uiteraard ruim vooruit en ik had op de 4de werkdag na de eerste levering nog steeds niets gehoord. Levering zal dus ook zeker voor de 7de dag na de eerste levering gebeuren. En dan moeten we nog maar afwachten wanneer er een afspraakvoorstel komt Ik heb vandaag nog halverwege de ochtend met AVH gebeld maar ze hebben niet meer teruggebeld met een antwoord/oplossing. Dat er een en ander fout gaat, dat kan, maar als ik iets fout doe probeer ik dit extra snel en netjes op te lossen. Deze manier van werken geeft er geen blijk van dat je als klant wordt gewaardeerd. Zolang alles gaat zoals het hoort is het een prima zaak, maar fouten worden niet snel opgelost en er met de klant over communiceren gebeurt ook niet
Vlotte reactie op bestelling en mail. Ontzettend vriendelijke en behulpzame bezorger.
Allemaal top chauffeurs
Alles netjes ingepakt en onbeschadigd en snel geleverd. Perfect.
Super bedankt!
Een mooie extra tuinstoel met verstelbare rugleuning én zitkussen als aanvulling op onze bestaande low-dining twinset. Zit geweldig!
Lekker genieten
Als er een vraag of probleempje is dan lossen ze het snel en netjes op
Doen ons uiterste best
De meubels waren zorgvuldig beschermd verpakt.
Fijn om te horen
Kwalitatieve meubelen, faire prijs, uiterst snelle aanlevering.
dank voor het compliment
Ondanks onze waarschuwing dat aflevering moest plaatsvinden op een bungalowpark met een smalle toegang kwam er een levensgrote vrachtwagen met aanhanger. Dus, m.b.v. de aardige chauffeur, 4 stoelen circa een kilometer naar ons vakantiehuis gedragen. Maar voor wat hoort wat…….we zijn erg blij met vier nieuwe rotanstoelen.
Vriendelijke mensen, goede materialen tegen een schappelijk prijs. Goed geholpen op locatie en set is exact hetzelfde. Bedankt!
Gelukkig is hij hetzelfde, zou wat zijn als er iets anders wordt geleverd
Prima hulp bij aanss as Chad van Mijn stoel.
Super, dank u
Na mijn bezoek aan AVH Outdoor in Numansdorp (wat overigens een aparte ervaring was) werkt ik telefonisch perfect geholpen bij het maken van een offerte. Vervolgens wilde ik dit na sluitingstijd (vrijdagvond) bevestigen echter was de Klantenservice gesloten. Tot mijn positieve verbazing werkt ik rond 19:00 uur teruggebeld met de vraag of men mij ergens mee kon helpen. Order bevestigd en maandagmorgen werd deze direct ingepland. Binnen 3 dagen (woensdag) werd het bestelde geleverd. Helaas was het voor de chauffeur niet duidelijk dat de tafel in elkaar moest worden gezet. Na 2 telefoontjes werd er besloten om de tafel in elkaar te zetten. Chauffeur was zeer vriendelijk en met een beetje hulp van mijn kant was hij binnen een 1/2 uur klaar. Na 2 dagen kwamen wij tot de ontdekking dat er bij een van de stoelen nopjes ontbraken. Mailtje gestuurd en ook hier een snelle en perfecte reactie. Zo kan dus service ook zijn. Gewoon uitstekend. Dank!!!
Fijn dat de service zo goed ervaren is, daar doen wij erg ons best voor.
Zaterdag een tuinset gekocht (in winkel gezien, thuis nog even nagemeten en toen online besteld) en woensdag werd de set al thuisbezorgd. Door een hele fijne chauffeur die ook meedacht en -hielp toen de schuurdeur iets smaller bleek dan de dozen die erdoorheen moesten. Later die ochtend stond de hele set al in elkaar. Een hoes bij besteld die er ook lekker ruim omheen past zonder dat je dit heel precies moet doen. Ook in winkel mochten we de opstelling gewoon even anders in elkaar zetten zodat we konden zien hoe het bij ons thuis eruit zou zien, vriendelijke verkopers en niet opdringerig en wat ik een hele grote plus vind!
Wij waarderen uw compliment heel erg, geniet van uw bestelling!
Prima feedback via e-mail duidelijke communicatie. Goede service en excellente materialen.
Fijn om te horen dat u zo positief bent!
Echt een hele mooie loungeset gekocht tegen een goede prijs kwaliteit verhouding ook de sevice is zeer goed
Fijn dat u zo´n goede ervaring hebt gehad.
Les articles sont magnifiques et le service impeccable Livraison au top
Merci pour votre avis positif.
Alle problemen werden zonder enig commentaar opgelost, ook al kostte dat e- mails en meerdere appjes
Wij proberen altijd hoe dan ook alles zo goed mogelijk op te lossen, zodat u toch naar behoren kunt genieten van uw set.
Après avoir commandé l'année dernière un ensemble de 8 chaises de jardin, nous avons craqué pour 3 lits de jardin. Un service extra rapide, sérieux et sécurisé. Un lien de suivi extra précis nous indique avec précision le moment de la livraison. A recommander
Nous sommes heureux que vous nous ayez choisi et que vous nous recommandiez.
Vanaf eerste communicatie via de app tot aflevering van de meubels voldeed alles aan onze verwachting. Erg mooie meubels en goede service.
Fijn dat u zo blij bent met uw meubelen en onze service.
Heel fijn geregeld en goede service met brengen, bestellen. Top!
Fijn dat u onze service zo goed ervaren hebt.
Goede levering, duidelijke afspraken die ook nagekomen worden
Wij streven ernaar om altijd alles na te komen!
geweldig goed duidelijk afspraak met bezorgen Mooie tafel
Fijn dat alles zo goed is verlopen!
Hele mooie rieten manden met hengsel eraan voor een goede prijs. Staan prachtig in de tuin!
Fijn dat deze mooi bij u staan!
Heel veel keus en goede kwaliteit.
Daar staan wij voor!
Industriestraat 11-13