Gewoon top bedrijf in tuin meubelen

We zijn fantastichs geholpen veel tuinmeubelen waren al uit verkocht maar er was gelukkig een set dat er was op op drie dagen in huis gewoon top service een echte aanrader veel keuze mooie kwaliteit zijn vriendelijk te woord gestaan heeft alles uit de kast gehaald om ons tevreden te stellen dus gewoon top

Geweldige tafel!

Soms ben je heel blij met een aankoop zoals wij met deze tafel.

Prachtige zaak, goede service, snelle levering en de loungebank zit geweldig. Heel blij mee

Ziet er goed uit; snelle levering.

Lastig te vinden maat tuinkussens. Hier gelukt. Snel geleverd, ziet er goed uit.

Product zoals omschreven!

Kwaliteit is super. Service is super. Kortom geen klachten maar zeer tevreden! Mvg colinda

Vriendelijk. Levering snel. Bezorger zeer vriendelijk.

Fantastisch!

Wij kochten onze parasolvoet bij AVH Outdoor. De dag erna kreeg ik al een mail met een bezorgingsverzoek. In overleg wordt er bezorgd, heel fijn! De dag erna kochten we er ook de parasol. Ik mailde direct of het mogelijk was om het met dezelfde verzending te laten komen. Helemaal geen probleem, werd geregeld. De chauffeur was mooi op tijd en zette zelfs als in de tuin. Prima service, goede materiaal. Ik zeg; top winkel!

Fijn geholpen, perfecte tuinset gevonden die we zelf hebben kunnen samenstellen. Daarbij goed geholpen. Hele snelle levering en we zijn er ontzettend blij mee. Helemaal top!

Goed geholpen in winkel, mooi product geleverd

Wij zijn heel blij met onze loungeset. Goed en vriendelijk geholpen in de winkel, snelle levering, mooi afgewerkte set!

Heerlijke stoelen voor in de tuin, wat een kwaliteit!

Mooi, comfortabel en kwalitatief sterk, wat wil je nog meer!

Een metamorfose

We werden fijn geholpen en hebben een prachtige set gekocht voor in onze serre. Het ziet er nu zo gezellig en mooi uit dat we er nu veel vaker zitten, het is er nu bijna nog mooier dan binnen. Volgend jaar gaan we kijken voor een mooie bijpassende set voor achterin de tuin.

Goede opvolging en communicatie

Er ging na het bestellen een en ander mis. Maar dit is na heel wat communicatie telkens goed opgevolgd en opgelost.

Herstelling van een stoel in garantie : opgehaald, hersteld en terug afgeleverd in no time

Betere prijs/kwaliteit bestaat niet!

Mijn vriend kocht die een paar jaar geleden, de parasolvoet staat winter/ zomer buiten en hij lijkt nog nieuw! De wielen rollen nog evengoed en blijven stevig. Bovendien was de service megagoed EN bovendien gratis. Ik heb niet lang getwijfeld om de voet te bestellen. Ik raad AVH iedereen aan.

Super vriendelijke verkoper

In de winkel zeer goed ontvangen daarentegen de chauffeur bij levering niet vriendelijk en behulpzaam.

Geweldige service!

Een prijzige tuinset gekocht, waarbij tafel met glazen plaat. Na bestelling, snelle levering. Bij uitpakken bleek er een zuignap voor de glazen plaat te ontbreken. Na een telefoontje gratis 6 zuignapjes toegestuurd. Ben dus echt tevreden over AVH Outdoor Tuinmeubelen.

Snel geleverd, en nu genieten!

Snel geleverd, en nu genieten!

Verkeerde tafel ontvangen

Tuinset bestel onder ordernummer…185594 Anand uit Almere Tuinset bestel onder ordernummer 185594. Tijdens montage komen de schroeven van tafel niet overeen. Mail gestuurd geen reactie ontvangen. 2 dagen zelf gebeld te hebben krijg je onderstaande reactie: Krijg je te horen het is druk meneer. We geven reactie hier op. Michael en Corail gesproken. Vraag ik hem verkoper te spreken die tuinset verkocht heeft is niet mogelijk. Krijg je mail net na 2 dagen bellen: Deze gaan we zo snel mogelijk voor u in orde maken. Wanneer ??? Datum dag ho maar? In de bijlage vindt u de factuur die bij uw bestelling hoort. Met vriendelijke groet, Team klantenservice - AVH Outdoor Tuinmeubelen. Tip lees even review voor dat je wat koopt!!

Goed geholpen door zeer vriendelijk personeel in Nijkerk

Hebben Roy in Nijkerk ontmoet. Heeft ons prima geholpen en geadviseerd. Hebben lopen slepen met stoelen om te kijken wat past er het beste bij de tafel. Later nog eens terug gegaan en ook nog een mooie parasol gevonden.

Prachtige stoelen

Schitterende loungestoelen met voetenbankjes gekocht. Makkelijke bestelprocedure en snelle en zeer correcte levering. Stoelen voldoen aan alle verwachtingen en we genieten er dagelijks van.

zeer goede en snelle besluitvorming en zeer snel goed geholpen

Wij zijn zeer goed geholpen en binnen de kortste tijd hadden we gekocht wat we zochten met daarna een fijne snelle levering

Geweldig advies team

Wij zochten een diner set waarvan wij al zeker waren van de tafel, de stoelen die bij de set stonden waren wij niet gecharmeerd van, op andere plaatsen in de winkel stonden stoelen van het zelfde merk 4Seasons, na enig gewisseld van de stoelen waren wij eruit en binnen 1 week werd de set thuis afgeleverd, wij zijn super blij met de set en de goede service

Snel geleverd goede service

Zeer mooie tafel stevig goede kwaliteit

Fijne zaak ,zeer vriendelijk personeel

Fijne winkel ,goede service,en zeer vriendelijk personeel.... En dan ook nog gratis bezorging Top winkel

Goede service en 3zits bank zit heel goed en staat chique

We werden prima geholpen in filiaal Numansdorp door een betrokken dame. De bank werd op tijd afgeleverd en na het in elkaar zetten, zag het er mooi uit en zat ook fantastisch. Heel blij met onze aankoop en de service

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp