Mooie stoere tafel

Vriendelijke nette bezorger goed verpakt afgeleverd

Snel op tijd duidelijk en mooi produkt

Fijn geholpen in Nijkerk in hal die wel koud was. Uitmalingspercentage hadden we meer van verwacht. Maar met hulp van verkoper tot een goede keus gekomen en het bleef betaalbaar. Kortom we komen terug

Top zaak !!!!

Enorm goed geholpen door Tamara. Complimenten voor haar.

Prima geholpen, set snel geleverd

Prachtige zaak+

Ik ben in Nijkerk geweest voor een loungeset en goed geslaag! Mooie overzichtelijk winkel met veel keuze en vriendelijk personeel! Aanwinst in de omgeving!

Ruim aanbod met goede kwaliteit

Ontzettend vriendelijk geholpen. We wilden pas na de winter pas afgeleverd krijgen, geen probleem, betalen bij aflevering. Prijs vergeleken met met een grote of de grootste winkel, scheelde meer dan 25%!

Very good service !

We had a quick response after the order and the deliveryman was very helpful.

Geweldig allemaal

Fijne stoelen super geholpen in de winkel en super netjes thuisbezorgd

Goede naservice

Zeer mooie grote zware tuintafel gekocht. Prettige melding via de mail mbt de levering. Goed verpakt en aangekomen. Echter bij in elkaar zetten miste er een 4-tal afdekdopjes wat de mooie tafel "af" maken. Gemeld bij de klantenservice en zijn direct na besteld. Op dit moment nog niet binnen maar heb de volste vertrouwen dat die goed gaat komen. Dank hiervoor.

Prima, gezellige service

Heel fijn!

AVH-outdoor doet het gewoon!

Wat een mooie set heb ik ontvangen. Goede kwaliteit en heel snel geleverd. Echt heel blij mee.

Top kwaliteit.

Vriendelijke behulpzame meedenkend personeel. Goede website Heel veel keuze uit een groot assortiment.

Uitstekende service

Vriendelijk geholpen, en een goede uitleg. Snelle en keurige levering.

Perfecte service

Prettig afgehandeld de aankoop en thuis gebracht hellemaal top

Mooie tuinstoelen

Mooie tuinstoelen, extra korting voor de winter gekregeb

Nieuw produkt

Er zat binnen twee jaar een scheur in onze hoes van het tuinset. Personeel heeft gezorgd dat we gratis een nieuwe toegestuurd kregen. Super

mooi bedrijf

de bezorger was zeer vriendelijk en correct fijn om dat te ervaren vrg Groet

Super blij

Bilbao tuinset gekocht. Ziet er super uit

Snelle levering!

Positief en snel geleverd.

Keuze

Heel veel keuze goed geholpen

Snel en vriendelijk.

Goeie communicatie qua levering. Vriendelijk en de tafel werd netjes neergezet waar het moest.

Fijn bedrijf

Zijn zeer goed geholpen. Veel keuze en mooie tuinspullen. Top

Vlotte telefonische afhandeling.

Stoelhoezen telefonisch besteld, dit verliep vlot en goed. Blij met de stoelhoezen!

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp