Mooie spullen, goede service

Breed assortiment en behulpzaam personeel

De tafel is geweldig

De tafel was snel besteld en is snel geleverd. Thuis gebracht door 1 persoon. Als mijn man niet thuis was geweest had de tafel niet getild kunnen worden. Bezorger was vriendelijk.

Prima product, no nonsens, snelle levering.

Komt afspraken na

Super meegedacht!

Wijzelf waren er nog steeds niet over uit hoe het moest worden. Mede door een medewerkster hebben we een super mooi setje gekocht en krijgen leuke complimenten.

Fijne service

Wij zijn heel goed geholpen in de showroom in Leiderdorp. Tuinset was op voorraad en nog dezelfde week geleverd. Klein nadeel, dat het een heel bouwpakket was.

Triest

Mocht Rating 0 mogelijk zijn... 1ster is nog steeds 1 ster teveel. Ik vertel: na bezoek aan de winkel in Lochristi diezelfde avond 14/07 een lounge besteld via de webshop. Men belooft levering binnen de 2-4 dagen, dus levering zou perfect passen in ons weekje thuis. Onmiddellijk na de levering een bevestigingsmailtje dat we gecontacteerd zouden worden voor de levering. Maar gecontacteerd werden we niet. Niet op 15/07, niet op 16/07. Op 17/07 dan maar zelf gemaild en quasi onmiddellijk het nietszeggende en botte antwoord van Michel "De planning mailt u, leverdata liggen niet van tevoren vast." Daar weet je niets mee natuurlijk, dus op 18/07 dan maar opnieuw gemaild. Geen antwoord. Op 22/07 opnieuw. We zijn dan al 9 dagen na bestelling en ik weet nog steeds niets. Die dag toch antwoord, nu van Chris, met excuses, waarna we afspreken op 1 augustus, daags na onze reis te leveren. Op 30/07 mailtje van Chris of hij op 31/07 mag leveren, waar ik op antwoord dat dat niet kan vermits we nog niet in het land zijn. ik vraag de levering te behouden op 1/08 zoals afgesproken, maar krijg daar geen reactie meer op. Op 1/08 's morgens stuur ik opnieuw een mailtje om te vragen wanneer de chauffeur er zal zijn, want ik kreeg geen officiële bevestiging voor levering en wat raad je: de levering is niet ingepland vermits men niet in mijn buurt moet zijn die dag... Nochtans was die levering ruim een week ervoor afgesproken. Na opnieuw wat over en weer gemail blijkt dat levering op 1 of 2/08 niet meer kan ingepland worden. Chris zegt me een datum in de week erna door te geven en dat hij er dan alles zal aan doen om de levering te laten doorgaan. Er alles zal aan doen... kennen we intussen. Ik besloot dan maar de hele handel te annuleren. Als men er niet in slaagt een levering adequaat en klantvriendelijk uit te voeren, wat dan met de meubelen die ze zullen leveren? En wat als daar dan iets fout mee zou zijn? Een ellenlange lijdensweg? Het vertrouwen is weg. Ik verst

We hebben de aankoop pas een paar dagen maar tot nu toe naar tevredenheid.

Ok. En we hebben reeds gebruik kunnen maken van onze aankoop

Gewoon helemaal top

Mooie showroom, vriendelijk en service gericht personeel, we hebben n stoel uitgezocht en die is heel netjes thuis volgens afspraak geleverd. We zijn zeer content met de afhandeling van onze aankoop. We komen zeker terug.

Klantvriendelijkheid ten top

Alle tijd in de winkel om rustig te kijken. Goede adviezen! Aflevering volgens afspraak Goed voor mondelinge reclame !

Even wachten maar dan heb je ook wat

We hadden een houten krukje besteld wat helaas niet meer leverbaar was. Moesten zes weken wachten. Afgelopen weekend binnen gekomen. Het ziet er prachtig uit Dank jullie wel voor de goede communicatie

Vlot en vriendelijk geholpen van kiezen tot leveren.

Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Veel keuze. Duidelijk in uitleg. Vlotte afhandeling! Snelle levering en zeer vriendeljke bestuurder, die ook alles nog eens zorgvuldig uitlegde. Materialen waren degelijk verpakt! Ik ben een tevreden klant!

Mooi in deze tijd meedenken met de klant

Parasolvoetbestelt nou achteraf denk ik hoezo 60kilo hoe krijg ik die in mijn achtertuin nou dat was geen probleem chauffeur bracht hem zonder moeite naar achtertuin sloeg wieltjes er in ik als vrouw 69 zo blij Je kopt wel wat maar kwartje valt pas later geen probleem dus opgelost nu blij dank u wel xxx

Topservice bij fabrikagefout

Bij bezoek aan de showroom in Nijkerk onze droom dining uitschuifbare tafel, de Cubanita antraciet, besteld. Wat een mooie tafel is het! 3 werkdagen later werd deze aan ons geleverd. (Erg handig trouwens die link om de chauffeur te volgen waar hij is) Na het uitpakken en monteren bleek dat er een schuine naad tussen de bladen zat. Gebeld naar de klantenservice en foto's gestuurd. Een dag later zagen wij dat het tafelblad scheef op het frame was gelast. Meteen weer gebeld en drie dagen later werd er een nieuwe tafel gebracht. TOP geregeld door AVH Outdoor!

Parasolvoet is compact maar matig geleverd

De tegel zat vol met oude versleten tickets en losse stukken karton eromheen. We hebben een klus gehad om hem helemaal schoon te krijgen en dat is eigenlijk niet volledig gelukt. Het scheelt dat de parasolvoet compact is en doet wat ie moet doen, maar hij werd erg slordig geleverd. Jammer.

Precies zoals het hoort te gaan.

Echt genoeg om een keuze te maken, ziet er zeer goed uit, aankoop gedaan, 3 dagen later staat alles gewoon in onze tuin.Ook de eerdere aankoop ging erg goed, een zeer mooie Parasol waar we veel plezier van hebben. TOP . G v Suijlekom Rotterdam

Prachtige stevige houten bijzettafel

Goede service als je vragen hebt over een product krijg je snel antwoord terug

We hebben prima advies in de winkel gekregen en de bezorging was helemaal goed.

In de showroom hebben we goed advies gekregen en alle antwoorden op onze vragen. De bezorging ging helemaal zoals we hoopten. De bezorger stond al met de bank bij de voordeur maar hij was bedoeld voor de achtertuin. Geen probleem. In no time stond de bank op zijn plek in de tuin.

De bartafel is precies zoals verwacht: geweldig!

De duidelijke communicatie over de levering was heel fijn. Ook goed dat werd vermeld dat er extra mankracht nodig was om de bartafel te tillen.

Goed geholpen

Ondanks de lange levertijd nu heel blij dat ik lekker buiten kan zitten. De chauffeur heeft mij (dame op leeftijd) fijn geholpen. Dat was fijn, mijn dochter was op vakantie en ik wist even niet zo goed hoe il dat alleen uitgepakt kon krijgen.

Toppie

Artikel: Makkelijk besteld Snel en goed verpakt afgeleverd Eenvoudig te gebruiken En superblij met het gebruik ervan

6 kwalitef goede diningstoelen gekocht

6 diningstoelen gekocht,heb er wel 4 maanden op de levering moete wachten. terwijl is gezegd dat ze leverbaar waren heb er geen spijt van ,ondanks de lange levertijd misschien dat ik wel in aanmerking komt voor de gratis onderhoudsset

Mooi assortiment helpt bij de keuze

Veel gezien en kunnen vergelijken ruim opgezet. Gevonden wat we zochten.

Zeer correct

Na telefoontje van ons van ontbrekende parasolhoes werd deze binnen de 3 dagen aan ons bezorgd door de B post. Super service.

Goeie verkoper ter plaatse en vlotte levering!

Top!! Mooie korting verkregen en zeer vlotte levering

Industriestraat 11-13

3281 LB Numansdorp