Mooie parasolhoes, past goed. En daar komt bij dat het snel geleverd is

Prima service, super blij met de tuinset

De winkel heeft een groot aanbod en veel diverse tuinmeubelen. Voor ieder wat wils. Fijne medewerkers, behulpzaam en vriendelijk. Snelle levering en het allerbelangrijkste; een fijne, mooie tuinset!

Het is zeer mooi in Ibiza!

Heb de Ibiza 9 set gekocht en ben er zeer tevreden mee. Het enige min punt is dat er bij deze set maar 1 koppelstuk per zitdeel is meegeleverd. Voor deze mooie en dure set vind ik persoonlijk 2 koppelstukken per zitdeel bij te horen zitten. Maar na contact gezocht gezocht te hebben heb ik met enige vertraging op de lijn extra gratis koppelstukken gekregen. Top!

Snel duidelijk en prettig . Erg mooie kwaliteit tafel

Snel duidelijk en prettig. Erg mooie kwaliteit tafel voor goede prijs .

Fijne verkoper, snelle levering en alles tot nu toe prima

Onmogelijk lange levertijd en geen communicatie

Wij hebben in juni een tuinset gekocht met de belofte dat er geleverd kon worden begin jullie en met een beetje mazzel zelfs eind juni. Uiteindelijk is het half augustus geleverd zonder enig initiatief vanuit AVH om over Vertraging te communiceren. Alles wat we als we belde te horen kregen was niet waar want ook levering half juli eind juli etc. werd wel toegezegd maar niet gehaald. De uiteindelijke levering was incompleet en deels onjuist. Dat laatste werd uiteindelijk snel recht gezet, maar het voortraject is echt betreurenswaardig en niet passend bij de investering in een tuinset.

Prachtige loungeset – zeer tevreden!

Prachtige lounge set – zeer tevreden! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe lounge set! De levering was keurig op tijd en de set was zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend – stevig, weerbestendig en ziet er heel stijlvol uit. Het zitcomfort is boven verwachting; de kussens zijn dik en comfortabel. Montage was eenvoudig en alles klopte precies. We hebben er al veel gezellige avonden op doorgebracht. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie en degelijke lounge set!

Mooie grote showroom met zeer veel soorten tuinmeubelen. Zeer kundig en vriendelijke medewerkers

Mooie meubels

Drukte in de winkel dus duurt een tijd voordat je geholpen wordt. Uiteindelijk bij de bezorging hadden we een niet nederlands pratende bezorger. Er werd gevraagd om te helpen lossen.. gelukkig was mijn man thuis om daarbij te helpen omdat het mij niet zou zijn gelukt. Meubels zijn wel echt top!

Tevreden klant

Vriendelijk personeel, goed advies en een snelle levering!

Geweldig zo alles netjes en op tijd. Duidelijke communicatie. In een zin : GELDIG

Zalig

Na lang zoeken vinden wij eindelijk het tuinset dat wij al lang in ons gedachten hadden. Steeds was er wel iets dat niet paste in het plaatje. Per toeval kwam ik op de site van AVH terecht en de connectie was er snel. Yesss, na lang zoeken eindelijk iets gevonden. De verkoper in Lochristi was verbaasd dat ik onmiddellijk wist wat ik wou zien en uitproberen. En dat is het geworden. De zomer is binnenkort ten einde, maar wij zullen blijven genieten van ons zalig tuinset. Thx AVH.

Gewoon goed

Gewoon goed

Pracbtig spul

Super mooi en snel geleverd

Fantastisch geholpen

Zijn blij met onze stoelen Goede verkoper en mooi op tijd thuisbezorgd

Mooi tuinset en goede communicatie over levering

Veel keuze en goed geslaagd

Klantvriendelijk, kwaliteit, service.

Vriendelijk en behulpzaam ontvangen in de showroom. Helaas stonden de stoelen niet meer in de showroom en zijn we toch dankzij de behulpzame klantenservice naar huis gegaan. Stoelen werden een week later thuis aangeboden, 1 van de 6 werd uitgepakt om te testen en tevreden hebben we 6 stoelen afgerekend. Mooie stoelen met een fijne zithoogte voor aan een tafel. Goede prijs kwaliteit verhouding, top!

Binnen 4 dagen op het balkon in het pluche

Heerlijk op de fiets van Oud Beijerland naar Numansdorp,op zoek naar een nieuw setje.Wat een keuze,vriendelijk bediening en bovenal prettig geprijsd.

Goede service, snelle levering

Vriendelijke klantenservice Heldere uitleg Snelle levering

Gastvrij ontvangen Prettig in de omgang en erg klantvriendelijk

Leuke mensen die hun afspraken nakomen.

Goed op de hoogte gehouden

Heel prettig en alles volgens afspraak.

Snelle levering en een goede productomschrijving

Erg tevreden met mijn aankoop en de service. Door de details en de product reviews heb ik precies gevonden wat ik nodig had.

Mooi product, goede service en snelle nalevering

Wij waren op zoek naar waterbestendige afdekhoezen voor onze loungeset. Bij AVH Outdoor tuinmeubelen in Nijkerk vonden we precies wat we zochten. Wij konden ter plekke 1 afdekhoes voor onze loungebank al meenemen. De afdekhoezen voor onze stoelen bleken niet op voorraad in de winkel. Maar de verkoper bood gelijk aan om deze op te laten sturen naar ons huis. En we hoefden niet eens de verzendkosten te betalen. Dat is pas service. Na betaling waren de hoezen binnen een dag al geleverd bij ons. Echt top!! Al met al zijn wij dik tevreden. Zodra wij weer iets nodig hebben op tuingebied gaan wij zeker weer naar AVH Outdoor tuinmeubelen. Ze hebben echt een prachtige grote showroom in Nijkerk en de prijzen vallen heel erg mee.

Goed geholpen , na foute levering alles netjes opgelost

Ik zou uw diensten en afhandeling zeker aanbevelen - geen opmerkingen. Doe zeker zo verder hoor.

TOP

Industriestraat 11-13