Prima behandeling en product, duurt lang

Goed afgehandeld en precies wat ik heb besteld. Het duurde lang voor ik het thuis kreeg. Daar mag ik meer op de hoogte gehouden worden.

perfect

Eerste keer besteld en alles helemaal naar wens

Snel en correct geleverd

Meerdere keren per jaar een bestelling,tevreden

Snelle correcte levering

De bestelde artikelen waren scherp geprijsd en werden snel men correct geleverd.

Goede prijs, snelle levering!

Ik zocht een zeldzame parfum, alleen o line beschikbaar, goed prijs tov de concurrentie!

Mn eerste bestelling en der gaan er nog volgen

Goed?

Donderdag 30 april was mijn pakket bij dpd. Ik hoop dat ik mijn pakket 4 mei wordt bezorgd. Anders ga ik maar vragen bij dpd waar mijn pakket blijft. Mvg, Astrid Lubert

Wel goed

Alleen ik had gebeld en afgesproken, bij niet thuis naar een afhaalpunt, maar het was toch afgegeven bij de buren.

Mooie prijs, prettig contact en snel geleverd

Scheelde in mijn geval behoorlijk qua prijs op een exclusief niche parfum. Kom een volgende keer graag hier weer terug...

De parfum die ik wilde hebben was hier op voorraad en voor een mega lage prijs! Binnen een paar dagen ontvangen en het is gewoon een orginele parfum. Geen twijfel over gehad, omdat ik hier vaker besteld heb. Sommige reviews zijn slecht, maar dat is niet mijn ervaring.

Netjes

Snel geleverd was netjes zo

Mooi assortiment en concurrerende prijzen.

Snel bestellen en goed en snel leveren zoals verwacht

Snel bestellen en goed en snel leveren zoals verwacht

Prima prijzen

Echte parfums soms duurt het wat langer om alles te verzamelen verschillende merken en perfecte levering

Makkelijk bestellen, snelle levering

Makkelijk bestellen, snelle levering

SUPER SNEL IN HUIS

NADAT IK MIJN BESTELLING HAD GEDAAN HAD IK HET DE VOLGENDE DAG AL BINNEN EN OOK NOG VOOR EEN GOEDE PRIJS.

Zeer teleurstellend

Product was of bedorven, of niet het echte product, het stonk. Gelukkig eerst alleen getest op mijn handen. Het nu weggegooid.

Super posetive...

Super goed....

Het bestelde product is perfect

Makkelijk en snel

Makkelijk besteld en snel geleverd

Goed maar heel duur is.

Heel fijn

Goede communicatie, Fijne prijzen en goede producten

Helemaal goed

Voortreffelijke samenwerking nadat de oorspronkelijke levering iets afweek. Persoonlijk contact, goed meegedacht en helemaal naar wens opgelost.

Не е това което исках

Не е това което исках исках черен но ми пратиха червен

Teleurstellende service en trage levering

De verzending was niet de snelste. Daarnaast had ik per ongeluk het verkeerde artikel besteld, maar helaas werd er geen enkele mogelijkheid geboden om dit op te lossen.

Symkewal 17

8723 AZ Koudum