Twijfel bij aanbeveling
Hallo Margo, Heel hartelijk dank voor je bericht en goed dat je dit deelt. Je hebt bij ons 2 mooie sets van Cuba besteld. Helaas zijn de betreffende sets qua cellovaan erg kwetsbaar tijdens het transport, dit is al jaren een bekend probleem, we kunnen dit spijtig genoeg niet oplossen. Meldt dit vooral ook bij Cuba wellicht kunnen ze hier wat aan doen als veel klanten zich melden. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Bijna 2 weken wachten voor artikelen die op voorraad zijn. Niet erg, maar bij andere partijen meestal je bestelling binnen paar dagen in huis.
Hallo Rick, Hartelijk dank voor je bericht. We hebben dit bekeken en zien dat je bestelling op de afgesproken dag is verzonden. Wij hebben niet alle artikelen op voorraad. Per product staat de verwachte levertijd vermeld. Bij het afronden van de bestelling wordt de verwachtte verzenddatum nogmaals herhaald. Hierbij gaan we uit van het artikel met de langste verzenddatum. Mocht je een bestelling sneller in huis willen hebben dan is het aan te bevelen om hier even goed naar te kijken. Overigens is je bestelling rond black Friday geplaatst, in de ze tijd van het jaar kan het daarom sowieso langer duren voordat een bestelling bij je is. We hopen je voldoende te hebben geïnformeerd en wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Super ervaring
Prima verlopen. Mijn pakketje (de verpakking) had zeer lichte beschadiging. Klantenservice heeft contact met me opgenomen vóór verzending of ik het product wilde hebben of liever een nieuw product wilde. Zeer klantgericht. Beschadiging was echt minimaal dus heb het laten opsturen. Top geregeld.
Zeer snelle levering, bedankt, alles is intact aangekomen.
Ik heb de bestelling gekregen
Hallo Ron, Hartelijk dank voor je review. Goed dat je dit meldt. We hebben dit even bekeken en zien dat het pakket is afgeleverd bij het geselecteerde afhaalpunt. Onze klantenservice stuurt zo meteen de tracking code van PostNL nogmaals door en neemt daarna voor de zekerheid nog even telefonisch contact op. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Originele beoordeling
Ik heb niets gekregen
Op zoek naar een goede aanbieding van mijn standaard shampoo vond ik de beste prijs bij ParfumDeo.nl. Niet meer en niet minder.
Een breed assortiment aan scherpe prijzen
Ik ben lij mee
Op site artikel besteld en in bestelbon was het artikel plots veranderd in ander type! Spijtig dat ik het pas heb gezien bij levering , anders had ik het geweigerd
Hallo Dirk, Wij hebben dit bekeken en gecontroleerd echter hebben wij het juiste product opgestuurd, namelijk de Axe Dry Gold deodorant spray. Wellicht dat abusievelijk de verkeerde soort is besteld? Wij horen het graag, zodat we dit eventueel kunnen omwisselen. Alvast een fijne avond toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Een min puntje, mij pakketje was heel slecht ingepakt Ik had een kapotte pot met lotion
Hallo Ina, Heel hartelijk dank voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet goed was ingepakt. We hebben dit inmiddels met de betreffende medewerker besproken en zullen ervoor zorgen dat 1 van de potten even wordt teruggestort. Fijn dat je voor de rest wel tevreden bent. Onze excuses voor het ongemak en een fijne avond toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Ik kon de deodorant die wij altijd gebruiken nergens meer vinden. Hier nog wel genoeg op voorraad voor een hele mooie prijs. Gelijk 18 flesjes besteld (:
Snelle levering, het product is precies zoals besteld. Topservice!
Levering duurt ongeveer een week Deel bestelling doppen niet goed op de fles waardoor lekkage
Hallo Linda, Wat vervelend dat je bestelling beschadigd is binnen gekomen, dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses daarvoor. We zien dat je inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice en dat er inmiddels een oplossing is. Nog een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Gewoon goed
Aanvankelijk wat haperingen met de berichtgeving rondom de verzending maar de klantenservice was makkelijk bereikbaar en vriendelijk uiteindelijk en inmiddels zit ik te genieten van mijn lievelingsgeur.
Hallo Rhea, Hartelijk dank voor je bericht. We hebben dit bekeken en we zien dat het pakket sinds gisteren bij het gewenste afhaalpunt ligt. Mogelijk is het mailtje van PostNL in de spambox belandt waardoor je geen informatie kreeg. Laat je ons nog even weten of het probleem is opgelost, we sturen je nog even een nieuwe review link zodat je de review eventueel nog kunt updaten. Onze excuses voor de verwarring en heel veel plezier met de parfum toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Originele beoordeling
Meer dan een week parfum gekocht, kreeg bericht dat het verzonden was maar ik kreeg geen post nl bericht. Gebeld met parfum deo: oh nee was toch nog niet verzonden. Ik heb het nog steeds niet ontvangen. Hopelijk komt het alsnog en ervaar ik hen nu als te negatief maar ik vind dit onbestemd wachten heel vervelend
Kreeg mijn pakje keurig verpakt en in goede staat thuis .na het openen staat er op de tube tester dat vindt ik er vreemd .kunt u mij dat toelichten M.v.G Elise
Hallo Elise, Ojee, dat is niet helemaal goed gegaan inderdaad. Er ontbreekt in de artikelomschrijving van deze handcrème nog 1 woord en dat is inderdaad het woord tester. Hierdoor was het ook mogelijk om dit product te bestellen. We zullen het artikel blokkeren zodat deze niet meer te bestellen is. Het artikel is overigens wel helemaal nieuw en ongebruikt. Onze klantenservice neemt nog even contact met je op om dit op een goede manier op te lossen. Onze excuses voor het ongemak en nog een fijne avond toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Was op zoek naar een goede aanbieding van deze afwas zeep. het is goed dat er sites zijn die aantrekkelijke prijzen plaatsen op dagelijkse goederen.
Bestelling werd snel verstuurd. Uitstekend verpakt, voor herhaling vatbaar!
De bestelling deze keer duurde langer dan de laatste.
Duidelijke communicatie en snelle levering ondanks drukke periode van het jaar.
Auch aus Deutschland heraus, einfacher Prozess und Schnelle Lieferung.
Lieferung noch nicht erhalten
Liebe Doris, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Ihre Bestellung wurde bereits am Donnerstag versendet. Aufgrund des hohen Paketaufkommens rund um Black Friday befindet sich Ihr Paket allerdings noch im Versandnetzwerk von DPD. Wir erwarten, dass Ihre Lieferung am Dienstag oder Mittwoch bei Ihnen in Deutschland zugestellt wird. Vielen Dank für Ihre Geduld! Wenn Sie weitere Fragen haben, helfen wir Ihnen sehr gern weiter. Herzliche Grüße, Team ParfumDeo.nl
De handcreme die ik heb besteld is bijna nergens te verkrijgen in Nederland. ParfumDeo verkoopt deze wel. Erg blij mee. Heb vanwege een aantal reviews eerst een niet te duur product gekocht. Na deze positieve ervaring zal ik zeker wederom bestellen!