Hallo Corinne, Het klopt inderdaad dat we de retour niet in behandeling hebben kunnen nemen. Dit product voldeed namelijk niet aan de retour voorwaarden. Zoals je zelf al aangeeft heb je de verzegeling verbroken. Aangezien het hier om een hygiëne product gaat hebben we de retour afgewezen en het product naar je terug gestuurd. Onze klanten mogen er vanuit gaan dat ze een ongeopend (en ongebruikt) product krijgen, in dit geval is dat niet het geval waardoor wij deze niet meer zouden kunnen verkopen. We hopen je voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Hallo Marees, Hartelijk dank voor je review. Wat vervelend om te horen dat je op het betaalmoment een andere prijs te zien kreeg dan op het moment dat je het product in je winkelwagen plaatste. Dit is pure pech geweest. Paypal werkt inderdaad niet, wij proberen deze in een later stadium weer aan de praat te krijgen, echter doordat dit een Amerikaans bedrijf is, is dit nogal complex (dit is ook de reden dat veel andere spelers Paypal niet meer aanbieden). Aangezien deze combinatie ervoor zorgde dat je achter het net viste en er sprake was van enkele seconden 'te laat', willen wij hem alsnog voor de oude prijs aan bieden. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar klantenservice@parfumdeo.nl dan gaan we dit regelen. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Hallo Jesper, Hartelijk dank voor je review. Wij bieden onze excuses aan dat dit zolang heeft moeten duren (één van de producten was onvindbaar). Gelukkig zien we dat er afgelopen week contact met je is geweest, het product alsnog is gevonden en het belangrijkste dat je de bestelling alsnog voor je vakantie is verstuurd. Nogmaals excuses voor de overlast/vertraging en een fijne vakantie toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Goedemiddag, Wat vervelend om te lezen dat je de geplaatste bestelling niet hebt mogen ontvangen. Dat willen we uiteraard oplossen. Zou je ons hierover een mailtje kunnen sturen met de bestelgegevens? Dit kan naar klantenservice@parfumdeo.nl. Dan gaan wij voor je aan de slag om dit op te lossen. Dank alvast en een fijne avond toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl