Prima keuze om te bestellen bij PasfumDeo.nl. Goedkoop en prima bezorging.

Geweldige levering, super gewoon.

Alles liep zoals gewenst. product. Was helemaal geweldig.

Niet tevreden van het product

Dit product is slechter dan het vorige dat gebruikte ik reeds 20. Jaar daar kunnen jullie natuurlijk niet aan doen .

Snel bezorgd

Voor de 1e x besteld en snelle levering. Goed verpakt.

Was een verrassende snelle levering.

Is echt een aanrader

Eerlijke vlotte levering

Het product gebruik ik nog maar sinds kort dus is een beoordeling hiervan ook nog te vroeg.

Binnen 8 werkdagen geleverd

Ze doen wat ze beloven, voor een een goede prijs

Slechte bezorgdienst

Oogschaduw is prima. De bezorgdienst belabberd. Zou voor 19.30 bezorgd worden. 22.00 uur kreeg ik bericht dat het bezorgd was. Bleek in mn brievenbus te liggen. Zeg dat dan van tevoren. Hoef ik niet thuis te blijven en maar wachten. Slechte communicatie hoor. Zou een andere bezorgdienst nemen. Want vanwege jullie bezorgdienst bestel ik dan liever niet meer.

De datum van verzenden was verkeerd door een vriendelijk mailtje waarin de juiste gegevens stonden . Is alles goed . Ga zo door.

Redelijk goed

Producten goed verzending kan sneller

Het parfumdoosje was geopend en kapot.

De doos was geopend en de zijkanten waren kapot. Het veiligheidszegels waren aan beide kanten verbroken. Waardoor je gaat twijfelen of het parfum wel origineel is. Ik heb een klacht ingediend, maar deze is niet als zodanig geaccepteerd.

porfect behandeld en afgewerkt.

in het vervolg bestel ik weer rechtstreeks bij jullie

Top Preis für Original Ware, Versand dauerte lange.

Habe mir einen hochpreisigen Parfüm, welchen ich hier günstiger fand, bestellt. Der Versand nach Deutschland dauerte ca. 2 Wochen. Ansonsten bin ich mit meinem Kauf sehr zufrieden und kann Parfumdeo.nl weiterempfehlen.

Fijne winkel, veel keuze, lang onderweg

Veel keuze, kocht een dure geur hier en dat scheelde veel geld. Maar moest wel een dikke week wachten erop en hopen dat ie echt was. De rest van de bestelling was oké, maar alles zat in een te ruime doos en is flink heen en weer geschud en was wat kapot. Maar dat geeft niet. Ik ben tevreden.

Makkelijk besteld en snel bezorgd.

De artikelen, die ik wil bestellen, zijn makkelijk te vinden en zijn snel en keurig verpakt bezorgd.

Levering duurt ongelofelijk lang

Je krijgt het wel maar je moet lang wachten. Customer service was wel snel om de vragen te beantwoorden.

Lekkere deo's

Bedankt!

Lange levertijd

Levering duurde dit keer erg lang maar prijs is aanlokkelijk.

Super bedrijf.

Bestelling geplAtst en gelijk een dag later in huis, top.

vlot afgeleverd

zoals een webshop moet werken bestellen, tracking nummer, vlotte levering. en meerdere opties voor betaling

Snel en makkelijk

Goede ervaring Snel en makkelijk te bestellen En hele snelle levering Mooie prijzen Zeer tevreden

Professioneel!

Professioneel!

Ruime keuze en snelle levering. Top in orde.

Verkeerde levering

Ik heb best veel spullen bestelt en het is prima geleverd, alleen toen ik het open maakte zag ik dat het een verkeerd product was. Ik had tandpasta Colgate max white OPTIC bestelt en dit stond ook op de factuur. Toen ik het kreeg en open maakte zag ik dat het geen optic was maar Colgate max white INSTANT was. Jammer want dat was niet wat ik had bestelt, en dat verwacht je wel. Erg jammer dus.

Makkelijk bestellen...

Symkewal 17