Snelle levering, het product is precies zoals besteld. Topservice!
Levering duurt ongeveer een week Deel bestelling doppen niet goed op de fles waardoor lekkage
Gewoon goed
Aanvankelijk wat haperingen met de berichtgeving rondom de verzending maar de klantenservice was makkelijk bereikbaar en vriendelijk uiteindelijk en inmiddels zit ik te genieten van mijn lievelingsgeur.
Hallo Rhea, Hartelijk dank voor je bericht. We hebben dit bekeken en we zien dat het pakket sinds gisteren bij het gewenste afhaalpunt ligt. Mogelijk is het mailtje van PostNL in de spambox belandt waardoor je geen informatie kreeg. Laat je ons nog even weten of het probleem is opgelost, we sturen je nog even een nieuwe review link zodat je de review eventueel nog kunt updaten. Onze excuses voor de verwarring en heel veel plezier met de parfum toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Originele beoordeling
Meer dan een week parfum gekocht, kreeg bericht dat het verzonden was maar ik kreeg geen post nl bericht. Gebeld met parfum deo: oh nee was toch nog niet verzonden. Ik heb het nog steeds niet ontvangen. Hopelijk komt het alsnog en ervaar ik hen nu als te negatief maar ik vind dit onbestemd wachten heel vervelend
Kreeg mijn pakje keurig verpakt en in goede staat thuis .na het openen staat er op de tube tester dat vindt ik er vreemd .kunt u mij dat toelichten M.v.G Elise
Hallo Elise, Ojee, dat is niet helemaal goed gegaan inderdaad. Er ontbreekt in de artikelomschrijving van deze handcrème nog 1 woord en dat is inderdaad het woord tester. Hierdoor was het ook mogelijk om dit product te bestellen. We zullen het artikel blokkeren zodat deze niet meer te bestellen is. Het artikel is overigens wel helemaal nieuw en ongebruikt. Onze klantenservice neemt nog even contact met je op om dit op een goede manier op te lossen. Onze excuses voor het ongemak en nog een fijne avond toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Was op zoek naar een goede aanbieding van deze afwas zeep. het is goed dat er sites zijn die aantrekkelijke prijzen plaatsen op dagelijkse goederen.
Bestelling werd snel verstuurd. Uitstekend verpakt, voor herhaling vatbaar!
De bestelling deze keer duurde langer dan de laatste.
Duidelijke communicatie en snelle levering ondanks drukke periode van het jaar.
Auch aus Deutschland heraus, einfacher Prozess und Schnelle Lieferung.
Lieferung noch nicht erhalten
Liebe Doris, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Ihre Bestellung wurde bereits am Donnerstag versendet. Aufgrund des hohen Paketaufkommens rund um Black Friday befindet sich Ihr Paket allerdings noch im Versandnetzwerk von DPD. Wir erwarten, dass Ihre Lieferung am Dienstag oder Mittwoch bei Ihnen in Deutschland zugestellt wird. Vielen Dank für Ihre Geduld! Wenn Sie weitere Fragen haben, helfen wir Ihnen sehr gern weiter. Herzliche Grüße, Team ParfumDeo.nl
De handcreme die ik heb besteld is bijna nergens te verkrijgen in Nederland. ParfumDeo verkoopt deze wel. Erg blij mee. Heb vanwege een aantal reviews eerst een niet te duur product gekocht. Na deze positieve ervaring zal ik zeker wederom bestellen!
alles ging goed todat DPD in beeld kwam, sinds 3 dagen geen Update waar het pakje is, en wanneer het geleverd gaat worden. Het bedrijf ParfumDeo heeft snel contact opgenomen met DPD, en toen was het de volgende dag geleverd. Goede service.
Hallo Cor, Wat vervelend dat je bestelling nog niet in uitlevering is gegaan. Zo te zien is hij eind vorige week verkeerd gesorteerd en in de verkeerde regio terecht gekomen. Inmiddels heeft onze klantenservice een verzoek uitstaan bij DPD om dit alsnog spoedig op te lossen. Zodra wij een update hebben laten wij dit gelijk weten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Originele beoordeling
Prijs is buitengewoon gunstig, die van de Badedas was echt een verrassing :) Wel is het zo dat ik van La Prairie de Cel***ar Energizing Body Spray had besteld, maar de Cel***ar Energizing Mist heb ontvangen. Dit zijn echt verschillende producten: de mist is lichter, ook van kleur, en blijft veel minder lang, het lijkt een beetje op het verschil tussen edt en edp. Misschien dat daarom de prijs zo meeviel? Maar goed, mijn vrouw had 'm al uitgepakt voor we het opmerkten dus we nemen ons verlies deze keer. Aanvulling: La Prairie blijkt min of meer stiekem het product door iets anders te hebben vervangen onder het zelfde EAN-nummer. Daar kan de winkel natuurlijk niets aan doen, maar toch hebben ze de verzendkosten terugbetaald en dat waardeer ik heel erg. Vandaar dat wij onze menig herzien naar 5 sterren en een "JA"! Iets heel anders: grappig hoe Kiyoh drie letters uit de productnaam door sterretjes vervangt :)
Hallo Jeroen, Wat vervelend om te lezen dat je een ander product hebt ontvangen dan verwacht. We hebben dit inmiddels bekeken en zien dat er inderdaad iets niet goed is gegaan, onze excuses hiervoor. Je bericht is doorgezet naar de klantenservice 2de lijn, die gaat even bekijken wat we hier in kunnen betekenen en komt daar spoedig (telefonisch) bij je op terug. Voor nu een fijne avond toegewenst! Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Originele beoordeling
Ik ben tevreden, wordt vriendelijk te woord gestaan en geholpen
Het parfum netjes en snel ontvangen. Goed verpakt en precies wat ik had verwacht. Fijne webshop om bij te bestellen.
Breed assortiment. Concurrerende prijs en snel geleverd.
Wacht nog steeds op mijn zending
Hallo Marga, Wat vervelend dat je pakket niet door PostNL bezorgd is. We hebben inmiddels al even telefonisch contact gehad, hopelijk komt hij alsnog spoedig boven water bij buren of het naastgelegen PostNL punt. We horen het graag. Alvast een fijne avond toegewenst! Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Heldere website en supersnelle levering. Ook over de grens (Duitsland)
Werd heel netjes ingepakt afgeleverd. Snelle service en goed geprijsd artikel
Ik ben nu al bijna 3 jaar klant van parfumdeo.nl en jullie hebben met mijn laatste bestelling mij echt versast. Normaal duurt het een week voor ik mijn bestelling kreeg (geen enkel probleem natuurlijk) nu gewoon binnen 2 dagen voor mijn deur. Echt top!!
Precies zoals benoemd!
Prima ervaring bij het bestellen van parfums
Helaas zijn veel geuren fake. Ondanks dat ze blijven ontkennen. Ook wanneer je bewijzen aanlevert. Tevens verzenden ze met dpd en de bezorging laat nog al eens wat te wensen over. Ook daar doen ze niks aan en mee na meerdere klachten. Ze doen of ze heel coulant zijn. Dreigende toon in hun mails. Maar verantwoording nemen voor hun keuze kwa koerier of hun vage sketchy inkoop kanalen doen ze niet. Sommige geuren welke op hun site staan worden niet in die afmeting gemaakt! Niks kopen dus want je geld ben je kwijt mocht er iets zijn
Hallo Charon Boer uit Oude-Pekela, Je hebt in het verleden meerdere bestellingen geplaatst en we hebben je bij iedere melding netjes, coulant en correct geholpen — zelfs op momenten dat wij al onze twijfels bij je handelen hadden. Ook Klarna kreeg twijfels en heeft je laatste claim dan ook afgewezen. Omdat we een terugkerend patroon zien en wij een ernstig vermoeden van fraude hebben, hebben we besloten geen nieuwe bestellingen meer van jou aan te nemen. Voor de duidelijkheid naar andere klanten: - al onze geuren zijn 100% authentiek en worden ingekocht bij officiële groothandels en distributeurs; - de 30 ml variant waar Charon over klaagt betrof geen parfum maar een handgel, er was hier sprake van een zetfout die inmiddels hersteld is; - Charon wist dat dit formaat niet bestond en bestelde het product toch zonder dit bij ons te verifiëren zodat ze na ontvangst wederom een klacht zou kunnen indienen. We vinden het belangrijk dat klanten een juist beeld krijgen en reageren daarom uitsluitend om de feiten recht te zetten. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Wegens beangstigende berichten in de Trust pilot. 1) Klantenservice is direct aanwezig( contact gehad ) 2)product moest nog besteld worden maar toch boven verwachting snel geleverd. 3) origineel product ontvangen wat duidelijk goedkoper was dan bij andere leveranciers. Niks mis met deze internetshop !