Goed product en een prima afhandeling

Top bedrijf

Ik zocht shampoo van een bepaald merk en gevonden via deze site. Bovendien aan een scherpe prijs en snelle verzending. Top;

fast delivery

fast delivery

Perfect!

Binnen een week de bestelling in huis!

goed en correct

goed en correct

Duidelijk

Prima ,alles volgens de planning.

Snelle levering. Goed verpakt.

Fantastic

I own a little business, who not long discovered ParfumDeo.nl website and since then everything is so smooth. I don't get my orders on time but also products of good quality. Good job to the entire team of ParfumDeo.nl.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitzonderlijk goed

Klein probleempje! Bellen en gelijk iemand aan de lijn!!! Probleem gelijk opgelost.

Prima prijs/ kwaliteit!!

Heel tevreden’

Prima bedrijf, goed bereikbaar.

Prima.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs en vriendelijk

Goede prijs kwaliteit verhouding en klantenservice erg vriendelijk

Wel goedkoopste, lange verzendtijd

Helaas werd mijn pakket niet naar mijn huis gestuurd en moest ik het bij een dpd pakket ophalen.. Dit is heel vervelend. Beter om met een ander v Verzendingswijze pakketten te verzenden. Niet iedereen is mobiel om zijn pakket elders op te halen.

snel ontvangen dan ik.had verwacht

snelle service

Bezorging heel slecht

In verband met familieomstandigheden was ik niet thuis. Het pakje werd bij de voordeur neergezet. Dankzij een goede buur werd dit door hem weggehaald en bewaard. Als hij dit niet had gedaan, had dit pakketje een paar dagen gewoon op de grond gelegen en voor iedereen mee te nemen terwijl dit pakketje mij bijna € 100,00 kostte! Over de door mij bestelde flessen Madame Rochas heb ik geen enkele opmerking, ik bestelde 3 flessen en dat is allemaal heel goed gegaan. Het gaat mij alleen om de (slechte) bezorging van DPD.

Zeer voordelig

Makelijk besteld en supersnel geleverd

Vlot

De ene dag besteld, de volgende kon ik het ophalen.

Snel en correct

Netjes verpakt en snel

Perfect. Snel verzonden en netjes verpakt aangeleverd.

Veel keus voor een goede prijs

Al regelmatig een bestelling gedaan hier. En elke keer naar tevredenheid. Ik verbaas me er steeds weer over hoeveel de prijzen van Parfumdeo kunnen verschillen met die van de drogist. Dus ik blijf hier zeker bestellen!

Slecht

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. 100 euro kwijt. DPD zegt bezorgd te hebben maar nooit wat ontvangen. Dit ligt aan DPDP en niet aan Parfum deo

Geen opmerkingen.

erg goed