Beide blikken waren kapot. Alles was slecht verpakt, de deksels van beide blikken waren kapot en de helft van het product was in de doos gelekt. Dit is onaanvaardbaar, vooral gezien de betaalde levering.
Heel vriendelijk en professioneel
Eenvoudig bestellen en zeer snel geleverd!
Netjes verpakt ,duurde wel wat langer ivm kerst ,
Ik heb nog steeds niets ontvangen het is teruggestuurd door de post het adres was niet juist zeiden ze ik begrijp er niets van, heb inmiddels gebeld wat is dit nou? Groetjes. Het is toch goed gekomen vandaag het pakket ontvangen geweldig de bezorger begreep er niets van waarom het terug gestuurd was maar gelukkig is alles opgelost. Heerlijk toch heel erg bedankt en hele fijne dagen groetjes.
Hallo Greet, Wat vervelend om te lezen dat PostNL er een grote chaos van had gemaakt. We hebben het pakket gistermiddag terug ontvangen en inmiddels opnieuw laten inpakken. Hopelijk gaat het woensdag beter met de uitlevering. We zullen het ook in de gaten houden. Onze excuses voor het ongemak en fijne feestdagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Originele beoordeling
Ik wil graag mijn geld terug gestort krijgen op mijn rekeningnummer.
Hallo Mirjam, Hartelijk dank voor je review. We zien dat onze klantenservice vandaag al contact met jou heeft gehad. Het pakket was bij PostNL beschadigd geraakt, inmiddels is het pakket opnieuw ingepakt. We gaan duimen dat je het woensdag zult ontvangen en zullen het in de gaten houden. Onze excuses voor de overlast en fijne feestdagen toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Ik heb handcremes gekocht van het merk Crabtree and Evelyn. 6 stuks gardeners handcreme klein 2 stuks rosewater handcreme groot Op de foto van beide producten was deze afgebeeld inclusief de originele verpakking. Er zat helemaal geen verpakkingsdoosje bij. Dat is niet zo leuk om te geven. 1 van de kleinere creme's is voor mijzelf. Deze ruikt niet fris zoals ik mij herinner maar deze ruikt muf. Misschien dat ze wat ouder zijn?
Hallo Meve, Hartelijk dank voor je feedback. Voor wat betreft je eerste opmerking over de verpakking, deze producten hebben geen doosje, op onze website staan ze dan ook als tube afgebeeld. Onze klantenservice zal contact met je opnemen om het issue van de muffe handcrème, mocht hij inderdaad te oud zijn dan lossen we dit natuurlijk op. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
De artikelen waren zeer voordelig en werden snel verzonden. Zelfs eerder dan de werd gemaild
Het scheelde veel geld met andere aanbieders, vond een langere levertijd daarom ook niet erg. Ik hield rekening met minstens 1,5 week levertijd, zoals ook vermeld stond bij het plaatsen van de bestelling, maar binnen 1 week was de bestelling als binnen! Heel fijn! En de flesjes zaten keurig verpakt
Bestellen is eenvoudig maar de levering laat op zich wachten.
Hallo Maarten, Hartelijk dank voor je review. We hebben dit bekeken en zien dat we ruimschoots binnen de afgesproken datum hebben geleverd. Bij elk product en bij het afrekenen staat de verwachte verzenddatum vermeld. Je bestelling is drie dagen eerder verzonden en een dag later ook geleverd. We hopen je voldoende te hebben geïnformeerd en wensen je fijne feestdagen toe. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Als jullie er voor blijven zorgen dat jullie de a-merken aanbieden voor de scherpste prijs, dan blijf ik bij jullie bestellen!
Goede klantenservice- volgen alles goed op
Naar aanleiding van andere reviews eerst maar eens contact gezocht. Dame aan de telefoon was zeer vriendelijk en legde me duidelijk uit waarom anderen dit bedrijf minder waardeerden (verkeerde verwachtingen). Ze was zelfs zo vriendelijk om nog even naar het magazijn te lopen om iets na te kijken. Voor mij zeker een bedrijf waar ik terug kom.
Aanvuling, Ze hebben contact opgenomen voor de details, verontschuldigingen en ze gaan me een fles vergoeden. Had niet gehoeven, maar prima service en nazorg dus. Above and beyond... en dus 5 sterren. Moeiteloze bestelling, volgende dag geleverd.. maar 1 van de doppen was kapot waardoor de shampoo lekte. Het pakje rook lekker, maar mijn inschatting is dat dit al waarschijnlijk al bij het inpakken het geval was. Niets om een probleem van te maken, de lekkende fles was ook nog 90% vol, maar toch..
Originele beoordeling
De goedkoopste en ook nog eens de snelste levering, unieke combinatie,dank
Makkelijk af te halen voor mij. Voldoende keus.
Snel het bestelde geleverd.
Vlotte levering bij ophalen van de bestelling
alles naar wens verlopen
Voor mijn geïrriteerde huid moest ik Koel Zalf gaan gebruiken en heb van mijn apotheek een tube gekregen. Ik ben op internet gaan zoeken of deze zalf te leveren is. En ben bij Parfum Deo terechtgekomen. Makkelijk te bestellen en heb drie tubes besteld maar moet eerst de tube opmaken van de apotheek. Voor de rest makkelijk te bestellen en kreeg bericht van Post.nl dat het pakketje bij mijn afhaalpunt af te halen was. Goede service.
Besteld bijna 2 weken levertijd maar na ruim 1 week al in huis super
Snel bezorgd en top ingepakt
Mijn ervaring is positief. Binnen 4 werkdagen geleverd en originele producten. Ik ga hier vaker bestellen!
Aantrekkelijke prijsstelling, makkelijk te bestellen en snel geleverd.