Laden reviews...
504 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral de snelle levering en de nette verpakking. Prijzen zijn over het algemeen concurrerend en het assortiment wordt gewaardeerd. Af en toe melden klanten vertraagde leveringen of ontbrekende items, maar tevredenheid blijft hoog.
Voor de zoveelste keer wordt ons besteld artikel NIET geleverd omdat er niemand aanwezig zou zijn geweest. Juist omdat wij werken is bezorgen op ons kantoor het handigste. Schijnt niet te kunnen omdat hun bezorgdienst alleen buiten kantooruren bezorgd. Rare gang van zaken. Helpdesk was correct. Ik koop daar dus nooit meer.
Jan
Son En Breugel
Besteld op 4 juni. Volgens de orderbevestiging zou de bestelling uiterlijk 4 juni worden verstuurd, maar levering volgde pas op 18 juni. De producten waren bedoeld voor mijn inmiddels overleden vrouw. Ik betaalde verzendkosten voor de bestelling én retourkosten voor het terugsturen. Mijn verzoek om vanwege de vertraging en omstandigheden coulance te tonen, werd afgewezen. Teleurstellende ervaring.
Hans
Delfzijl
Correcte levering
Tessa
Putte België
Ook prima bezorgservice waar ik nog nooit van had gehoord!
21 June 2026
Janneke
Heiloo
Ik was eerst erg huiverig om te bestellen door de recensies op trustpilot, maar de verwachtingen hebben alles overtroffen. Mega goeie prijzen, origineel en in 2 dagen al thuis terwijl er 8 werkdagen levertijd stond
Lale
Badhoevedorp
Mooi verpakt
Co
Leiderdorp
De keuze is reuze, mooi prijs en een snelle levering.
Arnold
Hoogezand
Snel, goed product.
Willy
Haasdonk
Kon wat sneller worden geleverd
muriel
Oostburg
Alles bezorgd op de datum en tijd aangegeven. Dus een tevreden klant..
19 June 2026
Charlotte
Ridderkerk
Ik heb hier al vaker iets besteld. De levertijd is vaak langer dan op de website staat aangegeven. De prijzen zijn wel goed.
18 June 2026
Marina
Winterswijk
Mooi product .. adequate bezorging .. goed verpakt
17 June 2026
Henny
IJlst
Ik had weer mijn favo fragrance mist besteld, deze is eigenlijk nergens meer te verkrijgen maar gelukkig hier nog elke keer wel!!! De levering was ook met dpd super snel, had het binnen 24 al in huis :)
16 June 2026
Wietske
Sint-Michielsgestel
Deodorant oriental moments geur besteld, Andere geur gekregen. Retour gestuurd omdat deze niet lekker is.
15 June 2026
Adrie
Meteren
Wat ik al zei niks om over te klagen
Kenneth
Amsterdam
Goede prijs en snel bezorgd
Thea
Britsum
Tout est ok
Malika
Vilvoorde
De levering was snel en ik had eindelijk de deo die ik overal tevergeefs zocht!
13 June 2026
Ilene
Ijsselmuiden
Heel snel geleverd
13 June 2026
Jannie
Arnhem
Snelle bezorging, goede producten. Allemaal apart verpakt, geen enkele beschadiging. Zou ik zeker aanraden.
Saskia
Nieuw-Buinen
Prijs perfect
Marco
Zevenhuizen
Duidelijke informatie op de website. Snelle levering.
Wilmie
Oost West En Middelbeers
Super snel geleverd
P
Assen
Goede producten aan een mooie prijs. Snelle levering, ook tijdens de avond leveringen.
9 June 2026
Luc
Astene
De bestelling is er nog steeds niet na 3 weken en ze laten ook niks horen
9 June 2026
Stella
Dronten
Hallo Stella,
Wat vervelend om te horen dat je de geplaatste bestelling nog steeds niet hebt ontvangen. We zien dat je voor DPD als vervoerder hebt gekozen. Helaas heeft met name DPD momenteel te maken met extreme drukte waardoor er grote vertragingen in hun netwerk zijn ontstaan. Trunkrs of PostNL is momenteel het snelste. Het goede nieuws is echter wel dat wij verwachten dat je bestelling vandaag of uiterst morgen bij je bezorgd zal worden.
We hopen je voldoende te hebben geïnformeerd en wensen je nog een fijne dag toe.
Met vriendelijke groet,
Team ParfumDeo.nl