Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

Wel wat besteld maar uitlevering duurde even

Bestellen ging snel maar uitleveren scheen nogal wat voeten in aarde te hebben. Dat wil zeggen: wij hadden nog niets ontvangen en het bleef verdacht stil bij DPD en toch al de vraag hoe blij we daarmee waren..... Dus moesten we dan op dat moment blij zijn? Dacht t niet. Pas enkele dagen kwam het bestelde eat overigens overeen kwam met het bestelde. Dus eind goed, al goed!

Helemaal OK

Snelle en correcte levering aan huis via DPD, correct verpakt en goed aangekomen.

Goed geholpen, altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk daar

Gemakkelijk bestellen. Vlotte levering. Afhandeling door vriendelijk personeel.

Gewoon goed

Bestelling keurig netjes verzorgd en heel goed verpakt. Dus top

Correcte uitvoering.

Vlot besteld en geleverd op de voorziene datum.

Het duurde wel even voordat het werd uitgestuurd maar alles keurig en netjes verpakt ontvangen. Ruime assortiment en goede prijzen.

Vlotte correcte levering.

Prima, snelle levering. Netjes verpakt. Alleen op het verkeerde huisnummer afgeleverd.

Super snelle levering en een kwaliteits product!

Heb een paar Max factor lipfinity besteld op woensdag en had het donderdag al in huis. Snelle levering en netjes verpakt!

Prima!!

Binnen twee dagen al op kunnen halen en goede prijs.

De parfums zijn goed aangekomen. Duurde wel even voordat ze er waren. Betaalbare prijzen voor parfums, wel jammer dat ze geen gratis samples bij je bestelling doen.

alles naar wens!

Alles voldoet aan beschrijving en is naar mijn mening gewoon authentiek origineel, in tegenstelling tot wat vaak op trustpilot beweerd wordt! De Levering was ook ruim binnen de opgegeven datum!

Klacht wordt te simpele afgewimpeld

Ik heb product Dove gekocht via de website waar een nederlandstalig product showergel staat afgebeeld. Wat geleverd wordt is een italiaans product. Dit product is geurloos en de substantie is minder dan de originele (nederlandse) Dove. Na klacht hierover, foto+controle codes, wordt simpel gezegd: "dat het product goed zou moeten zijn". Dat is het dus niet en daar blijft het bij. Geen reclame dus en ik beveel deze site niet aan! Wees gewaarschuwd dat je minder product geleverd kunt krijgen.

Goed en snel bezorgd. Prima!

Heerlijke Deo!

Fijn dat het bij jullie verkrijgbaar is. Mont Blanc van Legend! Mmm

Bestellen ging snel bezorging zeer slechr

Leeg pakket voor de deur aangetroffen weer zeer slecht van dpd

kwam er minimaal 100 te kort.

ik heb ze gekocht om te ze goed.koper zijn dan elders

Perfecte product en levering

nieuwe webshop gevonden, en goed gekeurd !

Mooie prijzen , duurt wel iets eer het in huis is bij bedrijf en dan naar ons gestuurd kan worden . Maar had er een aantal zaken besteld waar we normaal gewoon wat voorraad van aanhouden in huis . Dus dikke prima . Zeker aanrader om nog een keer te bestellen . kom zeker terug , aanrader dus :)

Kwaliteit en een snelle service

Precies wat ik verwacht!! Ze zijn snel en de artikelen zijn goed

het enige naardeel was 2 track an trees en maar 1 pakket; dus kreeg meldingen van 2 van 1 pakket; voor de rest was het prima in orde; alleen jammer van die hoge verzendkosten daar zou wat beter naar gekeken moeten worden;

Tevreden klant

Haarserum is fijn en de body oil is ook erg fijn voor droge huid En redelijk goed geprijsd ' tevreden klant

Symkewal 17

8723 AZ Koudum