Echt super fantastische lage prijzen

Goed en betrouwbaar

Vlot

Vrij gemmakelijk bestelt , order gezet en gestuurd . Kiezen van parfume is ook gemmakelijk , gewoon nog foto’s bij meeste parfumes op de site aub. Ook nog een paar designer toevoegen want de selectie is goed maar weinig. Maar voor de rest vrij goede snelle en vlotte levering en process . Blijf zo voort doen

Super Service!

Super Service en snelle levering! Ik ga hier zeker vaker bestellen (: Chapeau

Pakket op tijd ontvangen zoals beloofd.

Super Service en snelle levering

Super goede Service en snelle levertijden. Top ga zo door.

Parfum heerlijk

Het bezorgen met dpd is echt waardeloos..niet aan de deur geweest en ook geen informatie waar afgeleverd. Via mail met parfum deo uiteindelijk wel kunnen achterhalen waar het parfum uithing.. Ik zou hier niet meer bestellen als het enkel via dpd zou moeten gaan.. Parfum is prima mooi verpakt en een hele goede prijs..

Zoals beloofd

Goed en op tijd geleverd.

2 parfums besteld, deze na 1 week ontvangen en zijn originele producten

Opzich prima prijzen maar

Ik ben over het algemeen tevreden over de website, maar ik wil graag een punt van verbetering aandragen. Wanneer een klant een bestaand order heeft geplaatst dat nog niet is ingepakt of verzonden, zou het fijn zijn als het mogelijk is om alsnog een extra product aan die bestelling toe te voegen. Het is klantonvriendelijk om dan te zeggen dat er een nieuwe bestelling geplaatst moet worden, met opnieuw verzendkosten van €6,45, terwijl de oorspronkelijke bestelling nog niet verwerkt is. Dat voelt onlogisch en onnodig belastend voor de klant. Mijn verzoek is om in zulke gevallen wat coulanter te zijn en klanten de mogelijkheid te bieden om artikelen toe te voegen aan nog niet verzonden bestellingen. Dit zou de klanttevredenheid aanzienlijk verhogen.

Altijd top, mooie prijzen en snelle levering.

Juiste prijs , groot assortiment en snel binnen.

bestellen ging top

de bezorging laat nog steeds op zich wachten. dpd zou zaterdag leveren bij mijn afleverlocatie. tot op heden niks gezien of gehoord

De levering is snel behandeld

Laattijdig leveren

Geachte, Jullie vragen mij om mijn mening over jullie maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Het duurt veel langer dan elders. Hopelijk zal ik mijn bestelling eerstdaags toch mogen ontvangen…?? Graag antwoord a.u.b. Groeten,

Bien recu

Je recommande. Excellent rapport qualité - prix

Een beetje jammer

Jammer dat er bij een 'grote' bestelling verzendkosten betaald moeten worden.

Goede service en prijzen

Goede prijs kwaliteit en service! Pakketje snel geleverd.

Besteld en vlot geleverd. Dus was een goeie ervaring

Goed verpakt, zeer tevreden!

Voor herhaling vatbaar! Goed verpakt, zeer tevreden!

Excellent

Site is very good. Very nice prices and good products. The service at all is excellent. The sending and packing material also very good. Other can learn from this all. Many thanks.

Snelle levering en prima verpakt

Hier is de Adidas Active Bodies deo en eau de toilet regelmatig nog leverbaar, heerlijke geur uit mijn jeugd :). Levering deze keer uit voorraad, binnen 2 dagen bezorgd zoals vermeld op de site, prima verpakt. Hopelijk nog lang verkrijbaar bij hun!

goede prijs producten

Goede prijs voor mijn bestelde producten, maar lange levertijd tegen hoge vervoerskosten.

wat geleverd is is ok. Ik wacht nog op het tweede deel van mijn bestelling

het contact met jullie helpdesk verliep zeer goed. De Dame in kwestie (Mirjam) was zeer behulpzaam en kwam ook met oplossingen. Dit is zeer gewaardeerd. Ik had het echter op prijs gesteld mochten jullie mij gecontacteerd hebben om te melden dat de bestelde goederen niet in voorraad waren. Op de web winkel stond wel dat het beschikbaar was. Ik had de producten immers besteld omdat mijn voorraad bijna op was. Nu was ik verplicht (in afwachting van de levering) om het product ergens anders te bestellen. Een gemiste kans.....

Snelle levering.

Snelle levering en duidelijke website.

Prima levering

De levering was compleet en op de afgesproken datum.

Super !!!

Ben geen voorstander van online shoppen, maar dit was wel een hele goede ervaring! Product zeer moeilijk aan te komen, voor ook nog een zeer mooie prijs en dan ook nog de volgende al bezorgd. Do I need to say more !!!

Symkewal 17

8723 AZ Koudum