Snelle bezorging,en goeie service

Mijn pot zalf kwam gescheurd aan Was een smurrie zooitje Er werd een nieuwe pot zalf geleverd Top

Het pakket was vlot bezorgd. Zoals aangegeven, in de papierbak.

Was snelle service alleen dpd niet Mijn pakketje zou vrijdag komen toen ineens maandag en zaterdag Zag ik ineens dat ze het pakket terug hebben gestuurd om dat het ineens beschadigd blijkt te zijn dus nu moet ik nog langer wachten op me pakketje terwijl ik het nodig hebt Maar verder is het goed Gr

Goeie prijs en snelle levering

Snelle levering en super lekkere geurtjes voor een mooie prijs

Laagste prijs, maar levertijd langer als aangegeven

Wie er niets om geeft dat iets een onbekende langere levertijd heeft kan hier goed terecht. LET OP!! de getoonde levertijden was bij mij in de praktijk langer. Houdt hier rekening mee als je iets uiterlijk op een bepaalde datum binnen moet hebben.

Sneller geleverd dan aangegeven

Snelle levering. Bij bestellen zou het pas op datum x verzonden worden. Maar pakket was binnen na twee dagen van bestelling. Top geleverd.

Wat er op de site staat, krijg je ook

Wat op veel sites staat , dat een product te koop is , en als zover is . Is het uitverkocht of uit de handel staat . Maar bij ParfumDeo , is wat je besteld , ontvang je ook

Alles perfect verlopen. Dankuwel.

Zie boven

Producten en prijs zijn goed

Levertijd minder , percies maar 1 dag in de week dat jullie verzenden

Producten en verpakking prima, maaaaaar...

Ben blij met de producten, maar het leveren via dpd is altijd problematisch. Ipv achterlaten bij voordeur, moet je dagen wachten voordat je de QR code ontvangt en bij het pakketpunt gaat het alles behalve vlot. Dit houdt me tegen weer eens bij jullie te bestellen.

Het product was snel geleverd. Ik had geen ervaring met Parfumdeo maar het is keurig op tijd geleverd. Het product was sowieso bij hun het goedkoopst dus de volgende keer zal ik zeker weer bij hun bestellen

Fijne website voor parfum.

Goede aanbiedingen van parfum en levering duurde iets langer maar dat was van te voren aan gegeven. Erg blij mee.

Snel kunnen bestellen en een snelle levering ,zoals het vermeld stond. Top

Zeer goed!

Hier en alleen hier vind ik mijn haarproduct tegen een goede prijs ! Je moet alleen een beetje geduld hebben voor het ontvangen van het bestelde. Maar dat heb ik er wel voor over. Gewoon op tijd bestellen en niet wachten tot de bodem van het potje in zicht is.

Netjes en snel

zie boven

Te grote verpakking, product oké

Prima product, maar waarom wordt de doos in een nog grotere doos met extra plastic verzonden? Een sticker met het adres op de originele verpakking had volstaan.

Zeer tevreden over de klantenservice. Vriendelijk en behulpzaam

Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen! Snelle levering

Keurig!

Verzending sneller dan aangegeven en blij met product!

Goede prijs

Heerlijke bos achtige geur van woodwick, echt mijn favoriet. Goed geprijst, netjes verpakt en binnen een aantal dagen bezorgd.

Er is niet geleverd

De levering is vorige week om onduidelijke redenen gestopt. Het is nu maandag en ik weet nog van niks en ik heb de spullen ivm vakantie donderdag nodig. Ik stel mijn definitieve oordeel nog uit

Keurig, correct en snel geregeld

Snelle actie

Top aankoop en service!

Ik ben erg blij met mijn aankoop (parfum). Het product is ook binnen de aangegeven deadline geleverd, waardoor ik mijn nieuwe parfum mee kan nemen op vakantie.

Lange levertijd

Levertijd wordt netjes aangegeven maar een week is best lang in de huidige tijd en als je het product dringend kan gebruiken. Producten verder prima en netjes geleverd.

Symkewal 17

8723 AZ Koudum