Goede service.

Goede service.

fantastische prijs en service

Ik vind het product dat ik zocht aan een zeer scherpe prijs. Bestelling en levering verliepen zeer vlot.

Goed gedaan jongens.

Alles gekregen zoals toegezegd. Chapeau. We komen weer terug.

uitstekende service

snelle correcte levering !

alles was in orde

Bestelling gedaan en na enige tijd kwam het in de postbus

Fijn dat ze nog echte blokken zeep hebben

Bestellen op het juiste adres vond ik een beetje lastig omdat ik geen huisnummer kon invoeren. Verder prima!

Gewoon goed

Gewoon goed

Zeer goed en snelle verzending

Snel, niet duur, juiste geur, hopelijk blijver.

Dikke 10, ik kan het nu vertellen ik wil er weer 1 bestellen

Graag weer een bestelling op en top ❤❤❤❤❤

Goedkoop en alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Prima hoor...

...alleen jammer dat er één keer een artikel niet geleverd is, het ontbrak in de doos toen hij bezorgd was.

Helemaal tevreden !

Voor het eerst een bestelling geplaatst van op voorraad zijnde verzorgingsproducten, daarna een vraag gesteld waarop ik dezelfde dag nog een reactie mocht ontvangen en de volgende dag werd mijn bestelling door DPD netjes afgeleverd. Ik las later ook wat minder positieve reviews, maar mijn eerste bestelling is prima verlopen, de producten waren snel, goed en voor een mooie prijs geleverd.

Super geregeld

Eenvoudig bestellen, goede service snel geleverd

Gewoon super

Na mijn opmerking dat er 4 stuks te weinig in het pakket zaten heb ik van u zo een mooi mail gekregen. Geweldig. Super service,

Goed heel simpel

Er is geleverd zoals beloofd en op tijd

Ben zeer tevreden klant. Ga zo door

Uitstekend!

Goede prijs, vrij snelle levering

Product voldoet aan de omschrijving en is binnen een paar dagen geleverd.

Altijd goed ParfumDeo

Gewoon, zeer tevreden over dit bedrijf. Dat zegt meer dan genoeg. Meer als tevreden kan een mens niet zijn

Had sneller gelevert kunnen worden

Bedankt voor deze bestelling! Zo lang ernaar gezocht omdat deze uit de collectie ging! Super snel verzonden ook en ontvangen. Dank jullie wel!

Niet goed bevallen

Helaas zijn de produkten niet goed aangekomen 1 fles lekte omdat de dop niet goed dicht was En moest lang op mijn bestelling wachten Dat was ook jammer

Vandaag besteld en morgen geleverd klopte als een bus. Juiste bestelling, correct de volgende dag geleverd. Was er blij mee!

Juiste prijs en snelle levering

Juiste prijs en snelle levering