Hier en alleen hier vind ik mijn haarproduct tegen een goede prijs ! Je moet alleen een beetje geduld hebben voor het ontvangen van het bestelde. Maar dat heb ik er wel voor over. Gewoon op tijd bestellen en niet wachten tot de bodem van het potje in zicht is.
zie boven
Prima product, maar waarom wordt de doos in een nog grotere doos met extra plastic verzonden? Een sticker met het adres op de originele verpakking had volstaan.
Hallo Gea, Hartelijk dank voor je bericht. Dit product wordt bewust zo verzonden. Voorheen werden de Goldline producten in de traydoos verzonden met inderdaad een sticker erop, echter zorgde dit voor (te)veel breuken. Sinds ongeveer 1,5 jaar zit er een extra omdoos omheen om breuken te voorkomen. We hopen je voldoende te hebben geïnformeerd en wensen je een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Zeer tevreden over de klantenservice. Vriendelijk en behulpzaam
Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen! Snelle levering
Verzending sneller dan aangegeven en blij met product!
Heerlijke bos achtige geur van woodwick, echt mijn favoriet. Goed geprijst, netjes verpakt en binnen een aantal dagen bezorgd.
De levering is vorige week om onduidelijke redenen gestopt. Het is nu maandag en ik weet nog van niks en ik heb de spullen ivm vakantie donderdag nodig. Ik stel mijn definitieve oordeel nog uit
Hallo Robert, Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet geleverd is. We zien dat het pakket onderweg beschadigd is geraakt. Onze klantenservice heeft in overleg met jou inmiddels het bedrag teruggestort. Onze excuses voor het ongemak en een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Snelle actie
Ik ben erg blij met mijn aankoop (parfum). Het product is ook binnen de aangegeven deadline geleverd, waardoor ik mijn nieuwe parfum mee kan nemen op vakantie.
Levertijd wordt netjes aangegeven maar een week is best lang in de huidige tijd en als je het product dringend kan gebruiken. Producten verder prima en netjes geleverd.
Goedemorgen, Zou het kunnen dat je met een andere bestelling in de war bent? De afgesproken verzenddatum was 18 augustus. Je bestelling werd echter al op 13 augustus verzonden en op 15 augustus afgeleverd. We sturen je in ieder geval nog even een aanpassingsverzoek en wensen je nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Originele beoordeling
Levering veel later dan aangegeven.
Makkelijk te bestellen, ben bij jullie terecht gekomen via bol.com
Proficiat,alles zoals afgesproken,
niet alle producten naar behoren ontvangen , maar men gaat t nog uitzoeken
Bestelling prima en oké. Ook snel. Een klein minpuntje Ebbink weet niet of zij er wat aan kunnen doen. De dopjes van de aftershave is zo oud dat ze gewoon kapot gaan in meerdere stukjes.
Goede ervaring .. bestelling geplaatst en paar dagen later ontvangen keurig verpakt en goed te volgen .. voor herhaling vatbaar!
Zeer snelle service
Prima snelle levering en zeer concurrerende prijs
Redelijk snelle levertijd en top producten voor een hele mooie prijs!
Eerst was alleen de spraydop blijven hangen daarna bericht van jullie dat hij nog te gebruiken is dus ik haal de dop er weer af blijft het spray gedeelte ook in de dop zitten nu zit ik met ern open fles die ik ook niet terug kan sturen ik ben hier niet blij mee net weer een email gestuurd hoop dat dit word opgelost
Goedemorgen Hen, Zoals al eerder per mail aangegeven kun je het product naar ons retourneren (we hebben enkele dagen geleden ook een retourlabel naar je gestuurd). We hopen je voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Prima geholpen!
Het zou een week levertijd hebben en de volgende dag kwam mijn pakket. Grote kaarsen veel goedkoper dan bij andere winkels. Goed en stevig ingepakt super blij mee
DPD heeft mijn zending na de tweede aanbieding aan de pakketlocatie geleverd. Een medewerker van ParfumDeo heeft na mijn melding van de vertraging gelijk een reactie gestuurd en achteraf telefonisch contact met mij gezocht, prima service!
Goedemorgen Nico, Wat vervelend om te lezen dat DPD er even een puinhoop van maakt. Wij denken dat het pakket maandag nogmaals in de uitlevering dan wel naar het afhaalpunt zal gaan. Onze klantenservice zal dit in de gaten houden en indien hij ook maandag stil blijft liggen hier een melding bij DPD over maken. Onze excuses voor het ongemak en een goed weekend toegewenst. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Originele beoordeling
Woensdag 6/8 zou mijn bestelling geleverd worden bij Droppie DPD pakketlocatie Utrecht, echter pakketje is daar niet afgeleverd. Gisteren bericht gestuurd naar DPD waar mijn pakketje blijft...pffff
Het was echt een mislukte ervaring. Ik heb parfums gekocht met thuisbezorging, maar de verzending is vertraagd en je betaalt meer.
Hallo Shagea, We hebben dit bekeken, maar je hebt voor 'afhalen Koudum' gekozen (dus geen verzending aan huis zoals je schrijft). We zien dat je inmiddels contact hebt opgenomen met onze klantenservice en dat je een betaallink hebt ontvangen om de verzendkosten alsnog te voldoen zodat het pakket kan worden verzonden. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl