Laden reviews...
504 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral de snelle levering en de nette verpakking. Prijzen zijn over het algemeen concurrerend en het assortiment wordt gewaardeerd. Af en toe melden klanten vertraagde leveringen of ontbrekende items, maar tevredenheid blijft hoog.
Zending was netjes en goed verpakt en kwam volgens planning aan. Artikelen waren niet beschadigd oid. Het enige wat ik een (klein) nadeel viond, is dat het ruim anderhalve week duurt voordat het pak binnen was. Maar dat zal hebberigheid en ongeduld van mij zijn. Kortom, niks op aan te merken.
28 May 2026
Wil
Doetinchem
Netjes verpakt, optijd geleverd en nog een leuke pen erbij superfijn blij mee .
27 May 2026
Astrid
Velserbroek
het was bijna 'vandaag besteld, gisteren geleverd!'
Geert
Aalsmeer
De bezorging in de avond vind ik helemaal prima, maar het duurt erg lang voor het verzonden word Dus of ik weer zou bestellen? Dat denk ik niet Pakketje uit buitenland is nog sneller geleverd…..
Joyce
Hoorn
Hallo Joyce,
Hartelijk dank voor je review.
Onze excuses dat de verzending een dag langer op zich heeft laten wachten dan door ons beloofd. Door drukte als gevolg van feestdagen, vakantiegeld en het mooie weer is het heel erg druk geweest bij de pakketbezorgers en bij ons.
Wij gaan er vanuit dat een eventuele volgende bestelling wel binnen de verzendtermijn zal worden bezorgd. We hopen je voldoende te hebben geïnformeerd en nog een fijne dag toegewenst.
Team ParfumDeo.nl
I still don't have the order. I tried to cancel it when I realised how long will take and your team ignore my request. I was a recurring customer, but from now I will avoid your website. Thank you.
Laura
Leiden
Goed ingedeelde website. Goede communicatie over de verzending. Goede verzending. Vriendelijke prijzen.
José
Uden
Prima levering.
BD
Hilversum
Producten zijn goed en levering is stipt!
Ruud
Utgeest
Goed product, snel geleverd
J.W.
Koudum
Gemakkelijk besteld, keurig verpakt en snel geleverd.
H.M.
Lansingerland
Alles is goed gegaan en ik heb lekker eau de toilet voor een mooi prijsje
Monique
Tilburg
Alie
NOOTDORP
Alles perfect. Levering duurde langer als op site staat aangegeven. Niet erg, maar moest de klantenservice daar zelf over mailen. Klein minpuntje. Tevreden verder.
19 May 2026
hemmo
Voerendaal
Zij hadden nog Halston Z - in tegenstelling tot vele anderen. Binnen de aangegeven termijn verstuurd en door dpd bezorgd: prima!
Eric
Heerlen
Prima bedrijf, snelle levering en goed verzorgd
Willem
Haarlem
Hele snelle levering voor een goede prijs van het product
Annemarieke
Amersfoort
Het duude even wat langer omdat het pakket uit buitenland komt maar alles prima in orde! De juiste producten tegen een lagere prijs ontvangen! Blij mee!
Yvonne
Veendam
Makkelijk besteld, prima geleverd.
Hannie
Zoutelande
Foutieve afbeelding op de site, de editie die getoond werd is niet de geleverde editie. Waardoor dat de prijs veel te duur is. Concurrerende sites verkopen dit product aan 60% lagere prijs. Na klacht, geen reactie.
Daan
België
Hallo Daan,
Wat vervelend om te lezen allemaal.
We zijn even op onderzoek uitgegaan. Het gaat hier niet om een andere editie, maar om hetzelfde product in een nieuwe verpakking. Het product met de vierkante dop bestaat niet meer, het is nu de nieuwe dop geworden.
Voor wat betreft de prijs proberen wij altijd de goedkoopste te zijn, dit is echter niet altijd mogelijk, het is altijd handig om de prijzen overal goed te checken van te voren zodat je weet waar je een product het beste kunt bestellen.
We hopen dat je ook blij zult worden van deze fles en wensen je nog een fijne dag toe!
Zie hier boven.
12 May 2026
Paul
Huizen
Hallo Paul,
Het reviewverzoek wordt verstuurd enkele dagen nadat wij de bestelling verzonden hebben. Kunnen wij uit je bericht opmaken dat je de bestelling niet ontvangen hebt? Dat is natuurlijk erg vervelend! Onze klantenservice neemt hier vandaag of vrijdag contact met je over op.
Onze excuses voor het ongemak en een fijne dag toegewenst!
Team ParfumDeo.nl
De levering duurde langer dan aangegeven, maar na een mailcontact met jullie werd duidelijk waarom. Was wel graag ingelicht door jullie maar uiteindelijk Keurig te woord gestaan en ook snel geleverd daarna.
Marian
Rosmalen
Hallo Marian,
Hartelijk dank voor je review.
Wat fijn dat het alsnog snel is opgelost en dat je blij bent met onze klantenservice. Nogmaals dank en een fijne dag toegewenst!
Team ParfumDeo.nl
Goede prijs snelle bezorging zeer tevreden
Dominique
Herkenbosch
De opgegeven verzendtijd was 5-7 dagen, maar ik had het product 2 dgn later in huis! Top!
Caroline
Bentveld
Het was een prettige ervaring en ik heb een fantastische deal gesloten met wat ik gekocht heb, hartelijk dank.
8 May 2026
saleem