Helemaal tevreden

De bestelling ging goed en snel

Lekker luchtje besteld. De prijs was supervoordelig! Levering was zeer snel. Volgende keer zou ik hier zeker weer bestellen!

Netjes op tijd geleverd!

Aanrader

bestelling niet ontvangen

Mijn bestelde artikelen zijn nog steeds niet bezorgd...wel al betaald.

Slechte bezorging

Staat als bezorgd gemeld heb niets ontvangen!!!

Prijs kwaliteit!

Blij dat ik mijn product nog ergens kon vinden. Was overal uitverkocht if niet meer te verkrijgen. Dankjewel! De

Een prima ervaring

Het was een super fijne online winkel ervaring. Van de website tot bij aflevering.

Snel en juist.

Mijn bestelling kwam sneller dan voorspeld. Netjes verpakt, alles prima.

Vlot en snel geleverd!

De ene dag besteld en de volgende dag geleverd op afgesproken tijdstip. Helemaal top. En ook zeer tevreden over het product.

Vaste klant erbij gaat me helaas veel geld kosten maar ga de komende jaren veel bestellen bij jullie 3 maand salarissen moet wel lukken . Snelle service , snelle verzending. Snelle aanpassing in bestelling. Snap de negatieve reviews niet er staat ook duidelijk bij welke producten in NL liggen en welke aankomen naar 2 a 3 weken. Tot de volgende bestelling die al geplaatst is 1 dag naar deze bestelling.

Geleverd wat gevraagd werd.

Prima afgehandeld.

Betrouwbaar

Vlotte service!

heel goed gedaan en eerlijk bedrijf.

heel goed gedaan en eerlijk bedrijf.

Snel afgelever

Het was een cadeautje. Maar ik ben zelf heel tevreden met het product.

Gewoon

Netjes

Super snel en goed verpakt bezorgd

Aanrader

Netjes en snel verzonden

Netjes en snel verzonden

Er stond dat de levering lang zou kunnen duren, na 2 dagen had ik mijn parfum al. Ik ben zeer tevreden

Prima produkten, prima prijzen

Prima produkten, prima prijzen

Correcte en tijdige levering

Correcte en tijdige levering.

Lekker snel lekker makkelijk!

Zoals altijd gewoon top..

Dettol Antiseptic besteld, voor operatie.. En dag later netjes ontvangen… Verpakt in bubbeltjes plastic dus helemaal top….

Snelle levering en zorgvuldig verpakt!

Geduld wordt beloond

Je hebt het misschien niet de volgende dag in huis, maar dat hoeft voor mij ook niet. Er werd netjes geleverd wat ik besteld had. Ik moet eerlijk toegeven dat ik vooraf mijn twijfels had, maar die bleken volledig ongegrond.

Symkewal 17

8723 AZ Koudum