Snel en volgens afspraak

Gewoon top

Snel en niet duur

Makkelijk te bestellen snel en simpel en goedkoop

Prima prijzen

Uitstekende prijzen.

• Betrouwbaarheid

Netjes op tijd geleverd, product voldoet aan alle eisen.

Pakket niet geleverd

Ik had bij jullie 3 x wortelolie besteld maar die zijn nog altijd niet geleverd

Fantastisch!

Goede prijs en snelle levering. Alles netjes verpakt!

• Betrouwbaarheid

Snel geleverd en beste koop.top!!!

A Fuire... Vluchten...

Het product dat ik heb gekocht is niet echt een origineel product maar een aangepast product. Dove cream verzorgende handzeep: Het product heeft een vreselijke geur en is bovendien veel te vloeibaar om een ​​product van het merk Dove cream te zijn. Helaas eindig ik met een enorme voorraad waar ik niets aan heb omdat het stinkt en niet past bij mijn huidtype. Ik vertrouw deze site niet meer. Ren zo snel mogelijk weg Le produits que j'ai acheté n'est réelement pas un produit d'origine mais un produit modifié. Dove cream caring hand wash : Le produit a une odeur ignoble, et de plus il est beaucoup trop liquide pour être un produit de la marque Dove cream. Malheureusment je me retrouve avec un stock énorme qui ne me servira a rien car il pue et ne convient pas a mon type de peau. Je n'ai plus aucune confiance en ce site. Fuyer au plus vite

• Betrouwbaarheid

Goede prijs en snelle levering

• Betrouwbaarheid

Bestelling geplaatst, 2 dagen later ontvangen en netjes verpakt. Daarnaast was de prijs ook zeer voordelig. Zeker een aanrader.

• Betrouwbaarheid

Super met ruim assortiment tegen goede prijzen

Geweldig ruim assortiment met mooie en nette prijzen.

Helemaal tevreden.

Slecht

Product kwam zonder verpakking

Vlot afgehandeld.

Niks meer aan toe te voegen.

• Betrouwbaarheid

Goede en vlotte service! Mooie scherpe prijs!

Goede ervaring, ik zou volgende keer opnieuw bestellen.

Perfekt

Snelle levering(6 dagen) en goede producten voor goede prijs

Goede service, snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Makkelijke site, juiste prijs en snel geleverd.

Helemaal goed

Goede service fijne site

• Betrouwbaarheid

Zeer goede prijzen... als je tijd hebt.

Na het lezen van reviews (waarvan sommige negatieve) online dan toch besteld bij ParfumDeo. De prijzen zijn zeer voordelig, ik vind moeilijk lagere prijzen dan hier. Mijn bestelling verliep goed, na 5 werkdagen kreeg ik bericht dat deze onderweg was. Dit ligt dus tussenin hun marge van 1-7 werkdagen voordat levering begint. 2 dagen later kwam de postbode met het pakje. De inhoud is correct, alles zat mooi verpakt en zeer goed beschermd met genoeg verpakkingsmateriaal. Al bij al raad ik ParfumDeo aan als je wat wilt besparen en je wat langer kan wachten op je pakketje. Zoals op de site staat duurt het 1 tot 7 werkdagen, reken één weekend mee plus 2 dagen levering dan kom je uit op maximaal 11 dagen wachten. Als je kan wachten, aanrader!

Fijne en snelle levering

De bestelling werd snel en correct afgeleverd.

• Betrouwbaarheid

Snel bezorgd en goede producten

Haarkleuring gekocht veel Goedkoper dan in de winkel. Snel bezorgd en prima product!

• Betrouwbaarheid

Prima prijs, snelle levering. Helemaal goed

Symkewal 17

8723 AZ Koudum