Waardeloos bedrijf, neppe parfum geleverd en vervolgens retourneren niet mogelijk!
Het is eigenlijk te bizar voor woorden, maar de geleverde parfum blijkt gewoon overduidelijk nep te zijn.
Ik had een bestelling geplaatst voor de parfum "Fierce" van Abercrombie & Fitch. Voor de variant met 200 ml heb ik in totaal €***,** betaald, dus dan verwacht je een origineel product te ontvangen. Dit luchtje gebruik ik al sinds 2010, dus ik heb de nodige ervaring.
Toen ik de parfum uit het doosje haalde, zag ik al meteen dat er iets niet klopte. Ten 1e was er een zelf geprinte afbeelding van een man met wasbordje die rechtstreeks van OnlyFans geplukt was op het flesje geplakt. Bij de originele parfum heeft de man altijd een Abercrombie onderbroek aan, dus het is nog slecht nagemaakt ook. Ten 2e zat er een verstuiver op die rechtstreeks van de markt kwam. Ten 3e zat er een universele dop op het flesje, terwijl bij de originele parfum de dop beschreven is met Abercrombie. Ten 4e en uiteraard was dit het belangrijkste, de parfum ruikt gewoon compleet anders en veel minder sterk.
Uiteraard heb ik dit gemeld bij de Klantenservice met de vraag of ik de parfum mocht retourneren. Na een aantal keren van het kastje naar de muur gestuurd te zijn en nadat ze me met een forum probeerden af te wimpelen, blijkt de conclusie dat de parfum niet geretourneerd mag worden omdat de plastic niet meer om het doosje heen zit. Nee, dat lijkt me logisch als je pas opmerkt dat het product nep is nadat het uit het doosje gekomen is. Eind van het verhaal zit ik dus opgescheept met een fles parfum die rechtstreeks de prullenbak in kan, omdat de parfum gewoon stinkt.
Hopelijk is iedereen die dit verhaal leest gewaarschuwd. Bestel niet bij dit bedrijf, je wordt compleet *******!