Gevraagde, veel goedkoper dan elders, kwam in goede staat bij mij aan.

Super service

Hele goede prijs en snelle levering

Het werkt uitstekend.

Verschillende keren iets besteld en tot nu toe super geregeld.

• Betrouwbaarheid

Makkelijke site, snelle levering en goed verpakt. Goede prijs.

Snel geleverd met 2 dagen terwijl er 7 stond

Goede prijs en keuze

Ik zocht specifiek parfumvrij product, via Google bij verschillende webshops gezocht maar op de site zelf was het dan ineens andere variant of was het niet leverbaar. Hier wel precies wat ik zocht en nette prijs. Bezorging niet direct volgende dag (werd netjes aangegeven bij bestellen) maar na 3 werkdagen dus ook prima

snelle levering.

snelle levering en perfecte producten.

• Betrouwbaarheid

Goede prijs! En meteen de volgende dag geleverd. Hier kom ik terug

• Betrouwbaarheid

Tweede keer besteld, prima service

Voor de tweede keer bij Parfumdeo besteld. Altijd lage prijzen en producten zijn wel goed. Ik was een beetje skeptisch in het begin nadat ik alle negatieve reviews gelezen had, maar geen spijt tot nu toe. Heel blij mee.

Snel en duidelijk

Beveel iedereen deze website aan

• Betrouwbaarheid

Snel en het juiste produkt

2 verpakkingen van haarverf gekocht. Snel en goed ingepakt ontvangen. Kon achteraf betalen

Goeie prijs

Goeie prijs,groot assortiment, jammer dat de levertijd wat langer is.

Gewoon geweldig

Iedere maand zit ik weer met smart te wachten op de zwarte enveloppe. Het is gewoon fijn dat ik nooit zonder een heerlijke parfum de deur uitga. Hoe handig om het in mijn tas te hebben. Ik ben super enthousiast over jullie bedrijf. Één puntje heb ik wel, het zou wel leuk zijn om zo nu en dan is een monster te ontvangen van nieuwe geurtjes. Ik doe altijd mee aan alle vragenlijsten etc. en heb dan ook 1 x van Gills ontvangen, maar dit zouden jullie vaker kunnen doen. Of met verjaardag zou ik ook leuk vinden. Dan wordt je toch als klant gewaardeerd

Aanbod en prijzen prima, alleen de levertijd mag toch wel wat korter zijn

Aanbod en prijzen prima, alleen de levertijd mag toch wel wat korter zijn

Goede service.goede prijs

Over de datum??

Ik heb een body mist besteld van deze site. En toen ik het binnen kreeg heb ik het product getest. Het product rook heel apart. Er stond helaas geen datum op de fles dus kan ik ook niet zien of het nou wel of niet over de datum is. Maar ik weet dat ik hier misschien niet nog wat koop……

• Betrouwbaarheid

Echt supersnelle levering en echt nergens anders goedkoper

• Betrouwbaarheid

Goede snelle service en snel geleverd

Makkelijk bstelsysteem, makkelijk betaalsysteem en vlotte levering. Goed verpakt.

Mijn ervaring is optimaal

Ik heb een tryout gedaan en die is zeer goed bevallen reden waarom ik weer een bestelling heb geplaatst. Ook vind îk het fijn dat ik op de hoogte wordt gehouden van het verzendingstraject. De service en leveringstijd is top.

Prima prijs-kwaliteitverhouding!

Mooie besparing op mijn anti-allergeen douchegel en shampoo TOV de supermarkt.

• Betrouwbaarheid

Goed verpakt en redelijk snel geleverd

Zending goed verpakt en redelijk snel geleverd. Over de kwaliteit van het product kan ik nog niets zeggen.

• Betrouwbaarheid

De goedkoopste en snel geleverd.

De levering kon maximaal 7 dagen na de bestelling plaatsvinden, maar was er al 3 dagen na de bestelling. En de prijs was ook de laagste die ik kon vinden.

Goedkoop en goed

Goede merken voor een lage prijs

geen

n.v.t