Nette levering. Prima verpakt.

Beloven en doen.

Heb een crème besteld via internet die in de omgeving niet te krijgen was. (Den Bosch. Via ParfumDeo crème ontvangen uit JOURE. Geweldig. Kan nu even vooruit en ook cadeau geven. GEWELDIG.

• Betrouwbaarheid

Goede service en uitstekende producten.

Altijd goede prijs kwaliteit verhouding. Producten zijn van uitstekende kwaliteit, en veel malen goedkoper dan in de winkel en/of andere webwinkels. Tevens is de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam.

Prima website

Prima website voor producten die niet altijd meer in de winkel te krijgen zijn en mooie prijs

• Betrouwbaarheid

Goed verpakt,niet duur en zal zeker er vaker bestellen.

• Betrouwbaarheid

goed, en super snel geleverd!

makkelijk te bestellen en snel geleverd!

• Betrouwbaarheid

netjes en een snelle levering.

Goede ervaring

Goede prijs, snelle levering. Voor herhaling vatbaar

• Betrouwbaarheid

Binnen genoemde levertijd (1-7 werkdagen) mijn bestelling binnen. Netjes en met zorg verpakt! Ga zeker vaker bij ParfumDeo bestellen.

Traag en duur

Iets wat bij de lokale drogist gewoon op voorraad is duurde bij deze site bijna een week om op te sturen. En het was nog duurder ook.

• Betrouwbaarheid

Alexander J besteld, is het wel orgineel ? Ruikt muf en vaag. Geur is direct vervlogen. Nooit weer !

Bestelling: [1199338163] parfum gekocht, Alexander J, geur is direct weg, vaag en muf. Orgineel ??? Vandaar goedkoop = duurkoop

Teleurstellend

Mijn dochter bestelt voor het eerst zelfstandig iets online. Helaas wordt niet het product geleverd zoals ze deze gezien heeft op de website. Na mailen en bellen wordt je afgescheept met het antwoord dat verpakkingen verouderd kunnen zijn, Het gaat om een product van € 4,29 met daarbij wel € 5,50 verzendkosten. Voor een kind die het van haar zakgeld moet betalen best een uitgave. Jammer dat jullie geen kindvriendelijke oplossing geboden hebben, Had zo*n kleine moeite geweest deze teleurstelling op te lossen, gemiste kans ParfumDeo.nl!

• Prijs N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Prima kwaliteit en vlotte levering.

Top prijzen !

Met dit soort prijzen mag de levering wat later zijn ! De prijs is top

goedkoop artikel

Ik heb conditioner en shampoo bij ParfumDeo.nl besteld omdat het daar goedkoper was en de levertijd was sneller.

• Betrouwbaarheid

Goede communicatie en snelle levering

Bestelling helemaal goed, de bezorging wat minder. Opengescheurde verpakking die nat was geworden omdat de flessen schoonmaakmiddel waren gaan lekken. De bezorger was zo slim de doos zo neer te zetten dat ik de kapotte en natte kant niet kon zien. Wel blij met de inhoud. Vanwege astma parfumvrije middelen nodig en Parfumdeo had alles wat ik van Klok nodig had op voorraad.

Snelle levering!!

Snelle levering!!

• Prijs N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Pakje verkeerd bezorg, gratis nieuwe ontvangen. TOP!

• Betrouwbaarheid

Goede en snelle service. Lekker goedkoop

Geweldige prijzen

Heb een aantal artikelen gekocht van Biodermal. Prijzen zijn echt laag. Bestelling kwam heel vlot ook al stond er dat het tot 7 dagen kon duren. Wat ik absoluut niet erg zou vinden. Ik had bij de bestelling een foutje gemaakt maar na gebeld te hebben werd dit gelijk veranderd en hoefde ik het prijsverschil van 50 cent niet bij te betalen. Het is een heel vriendelijke mevrouw die gewoon de tijd voor je neemt. Ik ben heel blij dat ik deze site ontdekt heb.

Prima gewoon

Snel en goedkoop

Wederom product snel geleverd tegen concurrerende prijs.

• Betrouwbaarheid

Uitstekende website met goede produkten.

Niets negatiefs te melden.

Erg tevreden.

Bestelling snel binnen en netjes verpakt.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Goede en snelle levering en scherp geprijsd.

Symkewal 17

8723 AZ Koudum