Correcte afhandeling. Snelle levering
ben al jaren klant en nooit geen klachten gehad
Levering door dpd slordig en niet correct, onder carport buiten de tuin achtergelaten
Je wordt belazerd waar je bij staat. Mooi fles met lipstick. Besteld krijg je een andere fles moet ik genoegen meenemen. Nooit zo iets meegemaakt erg triest. Antwoord website moet bijgewerkt worden. Geen aanrader dit
Beste Genoveva, Een product, in dit geval een parfum, wordt wel eens op de markt gebracht met een extraatje, zoals een lipstickje of een kettinkje. Na verloop van tijd wordt er vaak door het merk besloten om de productie voort te zetten zonder extraatje. Aan de buitenkant van de verpakking is dit vaak niet te zien, waardoor het ongemerkt over gaat op de 'nieuwe' variant. De parfum(fles) is verder uiteraard precies hetzelfde. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Erg tevreden
Hele scherpe prijzen voor topproducten.
Keurig verpakt is de beoordeling in één zin want het zat in een stevige doos en was afgevuld met piepschuim chips. Al had het vervoersbedrijf het deze kant op geschopt, dan was het nog goed aangekomen. Na het uitpakken was onze kat ook blij met de doos.
Goed verpakt en netjes op tijd geleverd
Leuke prijzen
Geen goede levering gehad wat ik besteld had was anders.
Zie hierboven!
Als ik niet tevreden ben bestel ik niet meer
zeer te vrede over bestelling
Ik ben zeer tevreden . Fijne producten. Mooie prijzen Op tijd geleverd . Ben bij met Parfum deo.
Verkeerd product geleverd Toen heb ik parfumdeo gebeld toen zeiden se dat ik op eigen kosten het product terug moest sturen Terwijl het opsturen duurder is dan het product Het is van de zotte met dit bedrijf Bestel hier niets!!! Want als je een verkeerd product krijgt komen er kosten
Beste Daily, Bedankt voor je review. Producten worden geregeld voorzien van een nieuwe verpakking, vooral in onze branche. Hierdoor krijg je soms de nieuwste uitvoering, terwijl er een andere afbeelding op de website staat. Vandaar dat er bij elk product een disclaimer staat dat productafbeeldingen verouderd kunnen zijn. We proberen de afbeeldingen uiteraard zo actueel mogelijk te houden, maar we zijn hierbij mede afhankelijk van leveranciers en fabrikanten. Ben je op zoek naar een specifieke uitvoering van een product, dan kun je het beste voordat je besteld contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Goede ervaring,spullen snel ontvangen
Het product was er eerder dan verwacht met n goede scherpe prijs
Bestelling werd op tijd geleverd , exact conform afspraak. Prima verpakking. Vriendelijke bezorger.
De levertijd is soms iets langer dan andere webshops en dat staat ook duidelijk aangegeven op de website maar, dat maakt dit bedrijf helemaal goed. Ze hebben immers een heel groot assortiment aan producten die gewoon niet te vinden zijn bij de reguliere drogist en dat ook nog eens tegen scherpe prijzen. Ook fijn dat deze winkel veel vegan en natuurlijke producten heeft, daar is mijn overgevoelige huid erg blij mee. Ik wacht liever iets langer op mijn pakje, te weten dat ik kan vertrouwen op goede kwaliteit. Producten komen stevig ingepakt aan.
Beste M, Bedankt voor je mooie review! We zijn nog steeds druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment en daar zitten ook geregeld nieuwe vegan en natuurlijke producten bij. Hopelijk zien we je snel terug in onze webwinkel! Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Goede prijs,snelle levering goed verpakt!
Dit is zo handig, wat ik koop word geleverd tot aan huis ,superR En een snelle verzending
Nvt
Goed en goedkoop