Gewoon geweldig
Bestelling werd degelijk geleverd binnen de gemelde termijn
Goed en veilig ingepakt. Snel geleverd
Snelle en verzorgde levering
Prima prijs en snelle levering.
Mijn bestelling was van geringe waarde maar desondanks toch vlot en netjes afgewerkt. Een paar dagen later correct afgeleverd.
Makkelijk vindbaar op de site met duidelijke omschrijving
motief voor meer
Fijne shop , goeie prijzen !
Goede prijs-kwaliteit van het product met een snelle levertje.
Als je wat besteld heb je het de volgende werkdag thuis
netjes en goed. goed verpakt, goede prijs en snel verzonden. alleen jammer dat dpd gebruikt word. leggen het pakje voor de deur en verder geloven ze het wel. ik zag het pas toen ik uit m’n werk kwam. dit heeft verder niks met de kwaliteit van de webshop te maken, maar zorgt er wel voor, zolang ze dpd gebruiken, ik hier niks meer bestel. daarom ook 4 ipv. 5 sterren
Prima prijs, vlotte levering
Ik had een doos eucalyptus sytro ol besteld. Na ongeveer 2 weken dacht ik eens te gaan bellen waar de bestelling bleef? Ik kreeg een dame aan de telefoon en die deed nogal vaag over de bestelling en moest het navragen. Ik werd dezelfde dag nog terug gebeld en ze vertelde dat diezelfde dag het nog op de post ging. Ik kreeg al een vreemde nasmaak want ik bel en dan opeens op die dag werd het verzonden. De volgende dag kreeg ik het binnen en ik maak een fles open en ik ruik. zat er ipv eucalyptus citroen in.. wat was dus het geval? De dop van de fles was de kleur van een citroen fles, maar er zat een sticker op de fles van de eucalyptus! Dit hebben ze gewoon geweten omdat ze al zo vaag deden aan de telefoon toen ik vroeg waar mijn bestelling bleef.. ze hebben waarschijnlijk gedacht dat ik het niet door zou hebben. ik had gelijk gebeld en kreeg weer diezelfde dame aan de telefoon en ik vertelde dat ik in de maling was genomen. en weer moest ze overleggen en ging ze me terug bellen. Toen ze terug belde kreeg ik te horen dat ik het terug kon sturen en ik een nieuwe zending zou krijgen die ze al besteld hadden. Ik vertelde ze dat ik dan zou wachten met terug sturen, en het zou terug sturen als ik mijn goede zending binnen zou krijgen. Hier ging ze mee akkoord! Opeens werd mijn man terug gebeld door een man en die vertelde dat we eerst de doos moesten terug sturen en dan pas onze nieuwe doos zouden krijgen.. dus terug gestuurd en ik had gezien dat ze het ontvangen hadden. Maar na inmiddels alweer een paar dagen verder stuurde ik wederom een whatsapje naar het bedrijf waar mijn bestelling bleef. en na 2 dagen kregen we eindelijk een antwoord dat ze de doos die ze besteld hadden weer niet goed was. Ik geloofde er geen zak van, want van het begin tot het einde is het allemaal vaag geweest! Ik heb toen geschreven dat ik zo snel mogelijk me geld terug wilde omdat ik gewoon belazerd werd. En het was de eerste keer, maar ook de laatste keer dat ik daar wat besteld heb.
Hallo Nellie, Wat begrijpen even niet waar de frustratie precies zit en herkennen ons totaal niet in deze aantijgingen. Vlak voor oud & nieuw hebben jullie bij ons een bestelling gedaan, deze is in de eerste week van januari verzonden, het heeft dus zeker geen twee weken geduurd voordat de bestelling werd verzonden. Nadat jullie de bestelling hadden ontvangen werden wij door jullie gebeld dat jullie niet de eucalyptus variant hadden ontvangen, maar de citroen variant. Ondanks dat wij een scansysteem hebben is een foutje nooit helemaal uit te sluiten. We hebben toen vervolgens keurig netjes een retourlabel toegestuurd zodat het omgeruild kon worden. Na enkele dagen kwam het pakket terug, echter bleek hier wel degelijk de eucalyptus variant in te zitten zoals die ook was besteld. Hierop hebben wij contact met jullie opgenomen. Tijdens dit telefoongesprek gaven jullie aan dat de flacons van Sytro Ol met de verkeerde geur waren gevuld. Aangezien we alleen de eerder ontvangen batch hadden staan en jullie er veel haast bij hadden hebben we in goed overleg de bestelling ongedaan gemaakt door het volledige bedrag naar jullie terug te storten. Het is dan voor ons ook een raadsel waar de boosheid nu zit. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Nadat er in het bestelproces iets verkeerds was gegaan is dit door Jessica naar tevredenheid opgelost.
Goed product en goede service
Vlotte levering geen fouten
Snelle levering!!
Het was inorde
Prijzen zijn competitief maar ook weer niet altijd de laagste. Bestelling wordt max 7 werkdagen na plaatsen verzonden, dat kan dus betekenen dat je je pakket ruwweg 2 weken na bestellen pas in huis hebt. Reactie op mail is traag, duurt 5 dagen voordat je reactie krijgt.
Ik ben erg blij met mijn bestelling. Ondanks Corona, ook snel ontvangen. Goed en kundig verpakt. Daar is tijd aan besteed. Ga zo door...