• Betrouwbaarheid

Snelle levering en lage prijzen.

Goede korting en snelle levering, dus ik ben zeker tevreden.

5 steren winkel!!

Ik zal weer mijn favoriete producten hier kopen. Echt tevreden!

Prima levering, juiste producten

Tijdig geleverd, goed verpakt!

• Betrouwbaarheid

Accuraat en zonder poespas.

Accuraat en zonder poespas.

snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Mooie aanbiedingen en snel geleverd!

Ik wilde een bepaald parfum en vergelijk dan veel aanbieders voor de goedkoopste prijs. Ik kwam weer terecht bij ParfumDeo voor de beste aanbieding. Sneller geleverd ook dan aangegeven en goed verpakt. Zeer tevreden dus!

• Betrouwbaarheid

De producten zijn heel goed verpakt en goed in staat

Ben zeer tevreden goede kwaliteit en snel verzending .en de prijs is voordeliger

• Betrouwbaarheid

Mooie prijzen. Soms goedkoper dan in een winkel. Top kwaliteit, en snelle service

Snelle levering!

Snelle levering. Precies de producten die ik wilde hebben en op andere sites niet te vinden waren.

• Betrouwbaarheid

Geweldige site met veel voordeel

• Betrouwbaarheid

Snelle levering van de spullen.

• Betrouwbaarheid

ondanks de drukte snel ontvangen.

Super snel geleverd!

Super snel mijn producten ontvangen!

Teleurgesteld kerstkado

Ik heb veel parfums van Anna Sui besteld in het begin van dec dit jaar voor Kerstkados, maar een van de parfum ruikt heel raar. Het ruik naar expired parfum. Dit vond ik echt jammer, beetje teleurgesteld , terwijl de andere waren allemaal goed. En ik kon de parfum niet meer terug vinden op de website.

Elke keer een cadeautje

Al meerdere malen een bestelling gedaan en elke keer super voor elkaar. Ophalen in Koudum, vriendelijke mensen. Waar ik altijd zo blij om ben, is dat we producten kunnen kopen die vèèl goedkoper zijn dan aanbiedingen bij drogisterijen. Niet altijd bestelbaar maar zodra het er weer is, bestel ik meer van desbetreffende producten, zodat we weer een voorraadje hebben. 1 maal een kapotte verpakking opgehaald, kreeg zonder enige moeite een nieuwe. Via whattsapp altijd goed contact, grote aanrader voor een ieder!

Prima ervaring

Ruime selectie orginele parfums voor een scherpe prijs! Product is netjes geleverd.

Heel slechte ervaring.

Omdat ik hier heel goeie reviews had gelezen,dacht ik laat mij hier een keertje proberen.30 november heb ik 2 parfums besteld voor €60 het was een cadeautje voor me man. nu is het al een week voorbij(levering binnen 7 werkdagen)en nog niks ontvangen,ik heb tot 5 keer de klantenservice gebeld en er wordt elke keer in je oor afgebeld! ik heb een bericht gestuurd via Whatsapp ook geen reactie. Ik krijg het gevoel dat ik hier echt wordt opgelicht!!!

• Betrouwbaarheid

Perfect product, goede klantenservice en bovenal mooie prijzen

Via Bol.com terecht gekomen bij ParfumDeo.nl. Netjes verpakt en echt goede prijzen. Had wat vragen, belde het nummer en er werd meteen opgenomen en erg vriendelijke geholpen. Dit is tegenwoordig uniek, bedankt hiervoor!! Binnen mij kenniskring zal ik jullie zeker aanbevelen.

• Betrouwbaarheid

Tot nu toe ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de producten en de vlotte levering!

Een aantal jaren geleden ontdekte ik bij toeval de website ParfumDeo aangezien ik op zoek was naar een product dat bijna nergens meer leverbaar was. Sindsdien bestel ik altijd trouw bij ParfumDeo! De website is overzichtelijk en over zowel de kwaliteit en de vlotte levering van de producten ben ik heel tevreden! Ik zou ParfumDeo dan ook zeker aanraden!

• Betrouwbaarheid

Groot pakket voor kleine bestelling

Het duurde een week voordat mijn bestelling aangekomen was op het dpd punt. Ik betaalde €5,50 voor de verzending, terwijl mijn bestelling prima door de brievenbus kon. In plaats daarvan is mijn bestelling van twee wenkbrauw potloden (1,5 x 3 x 16 cm per stuk) verzonden in een doos van 13 x 16 x 18 cm. Onnodig dus. Hierdoor weet ik dat ik automatisch teveel heb betaald. Ik geef parfumdeo 1 van de 5 sterren.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Scherp geprijsd en prima levering

Artikel was een paar euro goedkoper dan elders, wel meer verzendkosten. Maar als je er een paar extra bestelt nog steeds de scherpste prijs. Spullen stonden op de website als zijnde op voorraad. Levering was prima (via DPD) 2 dagen na bestelling. Afterpay bleek bij bestelling overigens niet mogelijk, waarom weet ik niet, da's enige kleine minpuntje, maar dat hoeft niet aan Parfumdeo te liggen misschien.

• Betrouwbaarheid

Origineel, goedkoop, snel en betrouwbaar

De twee bestelde flesjes parfum was van het originele merk terwijl ze de helft goedkoper waren dan bij bol.com. De levering was veel eerder dan verwacht namelijk in twee dagen. Er was mij iets niet duidelijk over betaling via iDeal en heb toen ParfumDeo.nl gebeld waar ik duidelijk en vriendelijk te woord werd gestaan. Dit is mijn eerste bestelling bij deze website, ongelofelijk dat het zo goed was.

Prima verzorgd

• Prijs N.v.t.

Ptima service

Alles gekregen wat ik heb besteld en binnen 4 dagen top :)

• Prijs N.v.t.

Symkewal 17