Per ongeluk verkeerde produkt besteld, 1 mailtje was genoeg om de hele zending te mogen omruilen.

Makkelijk en snel

Online bestelling geplaatst en snelle levering van producten.

Overzichtelijk en snel

Site is overzichtelijk en jd kunt alles snel e n makkelijk vinden. De gehele afhandeling ging vlot

• Betrouwbaarheid

Nette prijs en snelle levering

Bestelde werd snel bezorgd, goed verpakt en ook de prijs was redelijk.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en goede kwaliteit

De levering was binnen een week, dus dat is nog echt snel gegaan. Ook is hetgeen wat ik besteld had van goede kwaliteit

Top! Snel makkelijk en correct

Snelle levering en direct bericht

• Betrouwbaarheid

Fijne site en snel geleverd

Goede service en producten

Dit was mijn eerste aankoop bij parfumdeo.nl.Vind de service erg goed en een breed assortiment en tuime keuze en een stuk voordeliger

Goed en snel

Prima geregeld.

Besteld, alles bevestigd, leveringstermijn aangegeven, aangegeven dag van bezorging en uiteindelijk geleverd zoals afgesproken.

• Betrouwbaarheid

Bestelling snel en goed verpakt geleverd

Happy customer

• Betrouwbaarheid

Goede prijzen en snelle levering

Goedkoper dan bijv. Kruitvat Levering ook snel gezien de drukte i.v.m. corona

• Betrouwbaarheid

Levering volgens afspraak, duidelijke mail!

Prima ervaring

Servicegericht bedrijf. Ook snelle reactie op informatie vraag. Erg goed. Fijn om te ervaren. Gerard

Top service!

Bij het plaatsen van mijn order was mijn huisnr. niet ingevuld. ParfumDeo nam contact met me op om dit aan te vullen. Helaas was bij levering mijn envelop reeds opengemaakt en waren 2 lippenstiften verdwenen. Dit spijtige voorval heeft ParfumDeo binnen de week rechtgezet! Heel erg bedankt voor de top service!

Zeer blij

Ik ben zeer blij met mijn aankoop bij parfumdeo. Vriendelijke klantenservice,snelle verzending. Ik raad iedereen aan.

• Betrouwbaarheid

Originele producten voor de helft van de winkelprijs:)

Bestel al jaren deosticks van Boss. Strakke prijzen, relatief vlotte bezorging. Als je vragen hebt wordt je prima geholpen. Aanrader.

slechte service

levering duurt te lang en retouren gaan niet gratis

Tweede keer flesje kapot

Helaas was bij de tweede keer het flesje kapot, ook vind ik de geur snel vervliegen.

Tray veel te duur

Alle Tray’s zijn nagenoeg altijd veel duurder dan dat je zelfde hoeveelheid los koopt. En maakt nu ui of je een Tray van 4, 10 of 12 enz. koopt je bent per stuk duurder uit. Een Tray van 10 stuks zij per stuk duurder dan dat je 10 losse koopt. Donald Trump zou zeggen “fake” reclame. Dus gewoon los kopen dan heb je een goede goedkope online drogist. En jammer van de vaste transport kosten. Hierdoor kan je soms beter bij een andere online drogist kopen want dan ben je soms per stuk toch goed koper uit. Verder niets mis met deze online parfumdeo

• Betrouwbaarheid

Parfums voor goede prijzen en klantvriendelijk

Al 2 keer meerdere parfums besteld,prima prijzen, verzenden duurt iets langer maar wordt ook aangegeven.Mail gestuurd over 1 parfum waar iets mee aan de hand was,volgende dag werd ik gebeld en is het boven verwachting goed opgelost.Ik ben tevreden

• Betrouwbaarheid

Goede prijs, wel wat langere levertijd, maar dat weet je van te voren

• Betrouwbaarheid

Makkelijk te bestellen, niet heel snel maar netjes bezorgd.

• Betrouwbaarheid

ik ga vaker bestellen, ben zeer tevreden. Goede prijs.

Symkewal 17

8723 AZ Koudum