snelle levering ondanks de corona tijd. Altijd netjes op de hoogte gehouden Nette levering goed en netjes verpakt. Heel blij mer

gewoon goed

Prijs en levering van bestelde spullen perfect

Goedkoop en snel

Goedkoop en snel

• Betrouwbaarheid

Zeer vriendelijke en eerlijke webshop

Ik heb zelden meegemaakt dat iemand zo attent, geduldig, behulpzaam en vriendelijk was bij het retourneren van een door mij verkeerd besteld artikel. Hulde! De volgende keer als ik iets moet hebben zal ik bij hem bestellen!

• Betrouwbaarheid

Prima afhandeling! Uitermate tevreden, een aanrader en ook nog voor deze prijs echt voor herhaling vatbaar!

Aanrader!

Na vele slechte ervaringen bij online drogisterijen doet deze webshop wat ze belooft. Binnen 7 werkdagen ontvangen, alles op voorraad, netjes verpakt incl beschermingsmaterialen en artikelen voor een prima prijs. Parfums origineel en goedkoop!

• Betrouwbaarheid

In perfecte staat en tijdig ontvangen.

Voor een hele nette prijs besteld en binnen een week thuis ontvangen. Goed en veilig verpakt. Een echte aanrader voor wie opzoek is naar luxe parfums voor de laagste prijs.

Geweldig bedrijf

Ik ben zeer tevreden. En de prijs is oke😉

snel geleverd

Snel geleverd en netjes en verzorgd verpakt!

Pakketje niet ontvangen

Mijn bestelling in eerste instantie niet ontvangen. Na gebeld te hebben werd het allemaal keurig afgewikkeld en werd mijn bestelling alsnog opnieuw via de vervoerder bezorgd.

Goed.

Makkelijk van uit je luien stoel bestellen.

• Betrouwbaarheid

optijd binnen .. alles was gewoon goed !!!!!!

Goede ervaring

Ik had alvast wat parfums uitgezocht om een dag later te bestellen,helaas kregen we te maken met corona,waardoor een aantal producten niet leverbaar waren Dit werd duidelijk d.m.v. mail contact gecommuniceerd.Toen de parfums weer voorradig waren heb ik een aantal besteld en ben zeer tevreden.Heerlijke geuren,vrij behoorlijk geprijsd en na enkele dagen keurig bezorgd,Ik vind de iets langere bezorgtijd wel leuk aangezien het voor mezelf was en ik me er langer op kon verheugen..Wat ik wel jammer vind is dat er geen omschrijving bij de meeste parfums staat, en reviews van de geuren zou ik ook leuk vinden

gewoon top

op tijd besteld en op tijd thuis gekregen

• Betrouwbaarheid

Vlotte levering en aantrekkelijk geprijsd

Eerste keer dat ik iets heb besteld en positieve ervaring.

Goed en snel

• Betrouwbaarheid

Super service en persoonlijke benadering

Bij het melden van de onregelmatigheid met de bezorging heeft parfum deo zich persoonlijk ingezet om dit in goede banen te leiden. Echt super!

goedkoop en snel

Zeer Tevreden

Zeer tevreden Snelle Bezorging

Snel en keurig afgehandelt

• Betrouwbaarheid

De bestelde produkten zijn keurig op de vermelde tijd afgeleverd. De produkten waren keurig verpakt. Een zeer tevreden nieuwe klant!

• Betrouwbaarheid

prima produkt en snelle levering

snel, via internet, gevonden en snel gekocht, daarna snel geleverd aan een heel schappelijke prijs.

Goede produkten

Super snel geleverde top produkten. Ga absoluut vaker hier bestellen.

prima service.

order zeer correct en snel afgehandeld.

• Betrouwbaarheid

Goede prijzen, snelle service.

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Snelle service.

Symkewal 17

8723 AZ Koudum