Goed en snel
Hallo Moniek, Hartelijk dank voor je feedback. Hoewel wij een levertijd hanteren die kan oplopen tot 7 werkdagen (dit staat ook duidelijk op de website vermeld) is deze bestelling al na enkele dagen verzonden en bezorgd. Wellicht dat je in de war bent met een andere webwinkel? Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Originele beoordeling
Het duurde een week voordat ik de bestelling binnen had.
Bij het melden van de onregelmatigheid met de bezorging heeft parfum deo zich persoonlijk ingezet om dit in goede banen te leiden. Echt super!
Zeer tevreden Snelle Bezorging
Snel en keurig afgehandelt
De bestelde produkten zijn keurig op de vermelde tijd afgeleverd. De produkten waren keurig verpakt. Een zeer tevreden nieuwe klant!
snel, via internet, gevonden en snel gekocht, daarna snel geleverd aan een heel schappelijke prijs.
Super snel geleverde top produkten. Ga absoluut vaker hier bestellen.
order zeer correct en snel afgehandeld.
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Snelle service.
Parfum deo heeft goede aanbiedingen en zij verzenden keurig netjes op tijd. Ik had niet eerdee van hun gehoord, maar ga zeker hun site in de gaten houden.
Snelle levering, goede prijs
Producten; prijs; verzending en verpakking zijn zeer goed!
Goede prijs ! Snelle levering!
vertrouwd product goede service!
Als er iets niet is, word ik netjes gebeld. Vriendelijke man. Je moet wel rekening ermee houden dat de levering een paar dagen duurt.
Super snelle levering ! Zeer voordelig!
Goede prijs en duidelijke afspraken.
De kleuren zijn heel mooi alleen de oogschaduw is iets te kruimelig de rest is zeer goed
Ik bestel er mijn mascara en herbal shampoo. De prijzen zijn zeer goed! Het enige jammere is dat de BTW er achteraf bij komt, dus vlak voor het afrekenen zie je de exacte prijs pas. Maar, dan alsnog goedkoper. Ik ben blij met deze website!
Hallo Eva, Hartelijk dank voor je feedback. Fijn dat je zo tevreden bent. Wel 1 correctie, de getoonde prijzen op onze website zijn altijd inclusief BTW. Wij proberen zo duidelijk en open mogelijk daarin te zijn. Je mag ons altijd hier nog even over berichten mochten daar onduidelijkheden over bestaan. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Goede prijs, binnen een week ontvangen en goede kwaliteit! Heel blij hier
De bestelling was heel snel in huis. De prijs die ik heb betaald is minder dan de helft vd normale prijs. Alles was netjes verpakt. Gewoon super netjes allemaal!!