Prima service en snelle levering

• Betrouwbaarheid

goede prijzen wel lange levertijd

prijzen op site goed maar levertijd is lang

• Betrouwbaarheid

Snel geleverd en goedkoper dan andere sites

Site is prima en prijzen zijn goed. Snelle levering. Zal zeker nog een keer bestellen.

Geweldig!!!

Fijne webshop. Parfumdeo is de enige die nu nog mijn favoriete deo hebben. Fijne en makkelijke webshop. Ook prima in levering.

• Betrouwbaarheid

gewoon goed en alles volgens afspraak

bestellen ging goed en makkelijk. Email ter bevestiging en vrij snel geleverd (veel sneller dan eerst was aangegeven). Ook track en tracing ging helemaal volgens prognose en was goed te volgen.

Uitstekende service

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Gewoon geweldig , en verzorgd

Altijd het juiste , en op tijd aan gekomen .

• Betrouwbaarheid

Bestellingen op tijd en goede prijzen.

• Betrouwbaarheid

Het ging supersnel,deze bestelling.

Dit was mijn 1e keer bij ParfumDeo was goed over zichtelijk en duidelijk. Heb de app.op mijn tel.gezet voor de volgenfe keer. Ben zeer te vreden over de afhandeling.

• Betrouwbaarheid

Goedkoper dan in de winkel, snel geleverd

snelle en betrouwbare bezorging

als boven

Prettig

Fijne winkel snelle verzending

Prima levering

Duidelijke communicatie

Werd perfect afgeleverd!!

• Betrouwbaarheid

Doen wat is overeen gekomen.

Besteld en geleverd conform bestelling.

Top ervaring

Was eerst bang door de vele vage recensies. Maar heb mijn pakket binnen 2 werkdagen thuis ontvangen. Echt top service

• Betrouwbaarheid

prijzen ok wachttijd zeer slecht

De prijzen zijn meer dan goed, maar de tijd die sommige producten worden geleverd is niet meer van deze tijd! Zijn wij gewent bij bv Bol.com de volgende dag alles in huis te hebben. Moeten wij hier toch wel minimaal 5 dagen wachten. Dus heb je geduld en wil je geld besparen dan moet je hier zijn.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Snelle bezorging. Maar helaas niet gekregen wat ik wilde

Helaas was hetgene wat ik bestelde niet exact wat ik kreeg. Ik wilde de brise spraybus bali sandalwood en Jasmin omdat die nergens meer te verkrijgen is. Ik helemaal blij dat ze hem hier wel nog hadden. Krijg ik alsnog de sensual sandalwood en jasmine. En nee deze is niet hetzelfde als de bali sandalwood. Erg jammer dat parfumdeo..nl nog de afbeeldingen verkeerd heeft staan. Beetje misleidend.

• Betrouwbaarheid

bestelling komt prima binnen, duurt wat langer dan bij andere leveranciers- maar gezien de prijs zeker wel de moeite waard

• Betrouwbaarheid

Morgen komt mijn nina richi moest ff wachten maar is geen probleem

Nina richi heerlijke parfum

• Betrouwbaarheid

duurde heel lang voor het binnen kwam

Tevreden bestelling en bezorging

Ben blij dat ik heb gevonden wat ik zocht. Kan niet overal vinden en wel bij jullie.

• Betrouwbaarheid

Authentieke parfums, redelijke prijzen.

The differences in prices with other webshops cover the shipping fees. But if the shipping is completely free, I am sure more products will be ordered.

• Betrouwbaarheid

Produkt als omschreven, maar verzending duurt lang

Goed maar verzending zou wat sneller mogen.

Symkewal 17

8723 AZ Koudum