Top Webshop

Gebeld met de shop, eigenaar gesproken, bestelling gedaan en netjes ontvangen

• Betrouwbaarheid

Goede shop met grote keuze

Veel artikelen voor zeer concurerende prijzen. Tijd tussen bestellen en ontvangen zou korter kunnen. voor de rest een shop waar ik graag shop..

Producten zijn goed, verzenden duurt 1,5 week

Producten zijn goed en goedkoop, verzenden duurt erg lang. 1,5

Snelle en correcte levering

• Prijs N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Alle bestellingen tot heden gord afgewerkt. Vertraagde leveringen werden gemeld, producten niet te duur, kortom, prima!

Alles keurig verlopen.

Hele goede service!!

Had parfum besteld maar was een vergissing omdat een tester was was de prijs heel gunstig dat was een foutje van hun kant toch heb ik hem gewoon voor die prijs gekregen! Superfijn!!

Goed maar kan beter

Over het algemeen ben ik tevreden maar zijn nog wel een paar punten wat beter kan.Het duurt een week of iets langer voor de bestelling geleverd word,dat vind ik een beetje te lang.Vooral als je gewend bent aan vandaag besteld en morgen in huis dat andere webshops vaak aanbieden.Als een product uitverkocht is dan word dat niet aangegeven op de website en je dus besteld en later pas te horen krijgt dat het tijdelijk uitverkocht is.

• Betrouwbaarheid

heerlijk gevoel op de huid

Goed!

Goede prijs en goede levering!

• Betrouwbaarheid

Super qualiteid met lage prijs

• Betrouwbaarheid

goede service en betaalbare prijs

Goede service en betaalbare prijs

Grandioos

Ik had een vraag gesteld per email en binnen 12 uur had ik reactie terug wat ik zeker niet had verwacht! En ik geloof binnen 24 uur kon ik mijn bestelde product ophalen! Ik had al eerder besteld en zal zeker weer bij parfumdeo weer bestellen.

Best snel geleverd

Snel en goed bezorg

Bestelling ging makelijk en goed

• Betrouwbaarheid

Fijne webwinkel snelle bezorging en duidelijk op de site bestel Hier vaker

• Betrouwbaarheid

Ik ben nog op zoek naar de studio pro style haarlak van L’Oréal

Top en snel

Goed en snel.

Lekker snel

Goede snelle levering

prima!

Zeer vlot geleverd en als omschreven.

• Betrouwbaarheid

Goedprodukt voor een goede prijs !

Veel voor weinig🙂

Fijne site om te shoppen,als je een product snel in huis moet/wil hebben,dan heeft het geen zin om te bestellen,het duurt nl een aantal dagen voor het bezorgd word,maar dat weet je vantevoren,is niet erg. Enigste minpunt vind ik de verzendkosten, zijn best aan de hoge kant,ongeacht je het bedrag van je bestelling,dat is voor mij een reden om producten niet te bestellen als ik niet veel nodig heb,want dan ben ik nog duur uit. Verders niks te klagen!!!

• Betrouwbaarheid

Product in een week geleverd

Product valt tegen, parfum blijf je minder dan een uur ruiken. Jaren terug ook deze Jil Sander stylessence gehad. Had je wel zes uur of meer plezier van.

• Betrouwbaarheid

Heb hier al vaker besteld, altijd snelle levering, juiste product

:-)

Symkewal 17