Boven verwachting, incompleet en misleidend

De parfum giftset was boven verwachting mooi. De nagelborstel mist in zijn geheel De sponsjes zijn prima De vibrator lijkt online ‘normaal’ formaat maar is een ‘mini’ terwijl dit er niet bij staat. Erg gemengde gevoelens over deze bestelling maar voornamelijk teleurgesteld. Ik zou graag samen een oplossing vinden.

Prima. Niets toe te voegen

Makkelijk en snelle levering

Goed geregeld.

Op tijd bezorgd.

• Betrouwbaarheid

Groot en goedkoop aanbod, snelle reacties

Ik was op zoek naar Haarlemmer bruin van Jacob Hooy. Dit was overal uitverkocht behalve hier. Ik heb het besteld en kon het 2 dagen later al ophalen.

Oké

Oké

• Betrouwbaarheid

Mooie producten vaak tegen scherpe prijzen

We hebben al een paar keer een aantal producten besteld. Altijd binnen een werkweek geleverd. Ook eventuele op- en/of aanmerkingen worden serieus door het bedrijf opgepakt. Bij onze laatste levering was er iets verkeerds gegaan met een besteld product. Zij hebben het netjes en snel opgelost.

Snelle levering!

Pakketje was keurig verpakt savonds besteld ..volgende dag al in huis .tuut tuut...!

• Betrouwbaarheid

Prima levering en net verpakt

Mijn order netjes bezorgd en verpakt Keurig op tijd geleverd

Prima verloop van alles.

De bestelling kwam keurig en op tijd aan op ons adres. Prima geregeld allemaal.

• Betrouwbaarheid

Prima ervaring, vlotte levering.

Makkelijke website, snelle afhandeling.

Haarlemmerbruin

Snelle levering top service

Gewoon perfect!!

Precies geleverd, perfect verpakt!!

Ronduit top

snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Goede ervaring. Het enige minpunt vind ik de verzendkosten maar die heb je meestal bij online winkels.

alles is OK, behalve verzendkosten

alles is geleverd volgens voorwaarden. echter, ik vind levertijd van 7 dagen te lang, en verzendkosten van 5,50 te duur.

Prima en betaalbaar

Voor parfum moet je shoppen. Vergelijken en dan leer je je adressen voor de goede aanbiedingen al snel kennen. Ik lees hier klachten over lang moeten wachten op een pakket, kwestie van lezen want er staan gewoon op de website waarom dat zo is. En daarom kan ik me bijvoorbeeld mijn lievelingsparfums permitteren. Even wachten maar dan heb je ook wat, niet zelden voor de helft van de prijs die je er elders voor betaalt. Uitdoend bedrijf. Verdient hogere scores.

Vlotte levering

Vlot en netjes verpakt geleverd

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, compleet en netjes ingepakt.

Het pakket kwam sneller dan ik had verwacht en bevatte de complete bestelling. De prijs van de producten is goed. Ik ben tevreden!

• Betrouwbaarheid

producten zijn niet duur, goed ingepakt, zodat er niks verloren gaat

blij met mijn parfums, zijn lekker zoet, geur blijft lang zitten en had de bestelling binnen een week. Ga zeker weer parfum bestellen hier.

• Betrouwbaarheid

Het is bezorgt zoals aangegeven

Wederom helemaal TOP !

Maandag besteld, dondermorgen in huis. En dat alles tegen een zeer concurrerende prijs.

10.

Mijn bestelling werd uitermate snel door afgehandeld.

Symkewal 17

8723 AZ Koudum