Goedkoop en betrouwbaar

2 keer besteld. Beide keren volgens afspraak op tijd geleverd.

• Betrouwbaarheid

Klantvriendelijk, betrouwbaar, goede prijs, artikelen konden op verzoek eerder geleverd worden (wel op tijd aangeven natuurlijk, za. besteld en vr. geleverd) Waar voor je geld. Goede backoffice, personeel denkt mee. Ik ga zeker weer een keer bestellen bij ParfumDeo.

Prima op alle fronte.

Levering als afgesproken en een prima prijs

• Betrouwbaarheid

Goede service,het enige wat me stoort is de te grote verpakking en vreselijk veel plastic chips,dat is een verbeterpunt. Verder alles top

• Prijs N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Alles ging goed, dus te vrede klant.

• Betrouwbaarheid

Ik bestel al jaren hier altijd perfect

Amando Deo nergens zo goedkoop. Het verschilt op hun website wel enorm in prijs per dag maar ik hou dat goed in de gaten.

• Betrouwbaarheid

Wordt correct en snel geregeld

Heb de paardezalf besteld deze gebruik ik al jaren en zeer te vrede. en is goed, snel en correct afgehandeld. Op de hoogte gehouden via a-mail.

• Betrouwbaarheid

Een goed en vlotte verzending

• Betrouwbaarheid

snelle service en zeel lage prijs!

• Betrouwbaarheid

Tevreden met de gang van zaken

Netjes en op tijd geleverd

Prima winkel !

Prima, doet wat het zegt

Ben er blij mee

Helemaal goed

• Betrouwbaarheid

Te lange wachttijden en onnodig veel verzendkosten

Hoewel de winkel makkelijk en snel in gebruik is, heeft het ook wat nadelen. Ik bestelde twee flesjes van ongeveer 3 euro.. totaliteit van afgerond 6. En daarbij kwam een hoop verzendkosten, meer dan nodig ivm de grootte van de doos waar het in zat. Plus het duurde toch ruim vijf werkdagen voor het binnen kwam. Iets wat tegenwoordig niet nodig zou zijn.

Alles prima in orde

Goedkoop, en altijd prima in orde

• Betrouwbaarheid

AZZARO WANTED Gekocht. Mm......Wat een lekker luchtje en dit word voortaan mijn geurtje . Daarbij goedkoop vergeleken met anderen webshops en de levering was sneller dan verwacht . Voortaan een klant erbij ,ParfumDeo

• Betrouwbaarheid

Boven verwachting, incompleet en misleidend

De parfum giftset was boven verwachting mooi. De nagelborstel mist in zijn geheel De sponsjes zijn prima De vibrator lijkt online ‘normaal’ formaat maar is een ‘mini’ terwijl dit er niet bij staat. Erg gemengde gevoelens over deze bestelling maar voornamelijk teleurgesteld. Ik zou graag samen een oplossing vinden.

Prima. Niets toe te voegen

Makkelijk en snelle levering

Goed geregeld.

Op tijd bezorgd.

• Betrouwbaarheid

Groot en goedkoop aanbod, snelle reacties

Ik was op zoek naar Haarlemmer bruin van Jacob Hooy. Dit was overal uitverkocht behalve hier. Ik heb het besteld en kon het 2 dagen later al ophalen.

Oké

Oké

• Betrouwbaarheid

Mooie producten vaak tegen scherpe prijzen

We hebben al een paar keer een aantal producten besteld. Altijd binnen een werkweek geleverd. Ook eventuele op- en/of aanmerkingen worden serieus door het bedrijf opgepakt. Bij onze laatste levering was er iets verkeerds gegaan met een besteld product. Zij hebben het netjes en snel opgelost.

Snelle levering!

Pakketje was keurig verpakt savonds besteld ..volgende dag al in huis .tuut tuut...!

• Betrouwbaarheid

Prima levering en net verpakt

Mijn order netjes bezorgd en verpakt Keurig op tijd geleverd

Symkewal 17

8723 AZ Koudum