Pluspunten
Vrij snelle verzending en goede producten,zeer goedkoop! Echte aanrader!
Pluspunten
Breed assortiment en vriendelijke prijzen. Daarbij de mogelijkheid om aan te geven dat een pakket NIET bij de buren afgegeven mag worden. Dat is heel fijn, want dat is voor mij een belangrijke reden om bij ParfumDeo te bestellen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
redelijke goede prijsstelling
VerbeterpuntenVerzending duurt veel te lang voor Nederlandse begrippen en dpd is traag!Kies een andere vervoerder!
Hallo Eline, Hartelijk dank voor de review. Wij werken zelf met nauwelijks voorraad, vandaar de langere levertijd (1 tot 7 werkdagen) en de mooie prijzen. Wij zien inderdaad dat DPD al sinds donderdag bezig is om het pakket te bezorgen. Het is onduidelijk waarom ze in dit geval al 4 dagen bezig zijn, gelukkig wordt het pakket vandaag alsnog afgeleverd. Overigens verstuurden wij vroeger met PostNL, ook daar kwamen dit soort dingen voor. Dit is een gevalletje pure pech vermoeden wij. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Pluspunten
Snelle leverin
Verzendkosten te hoog; levertijd te lang
Hallo Cees, Dank voor je review. Kun je ons vertellen waarom je dan toch bij ons besteld hebt? Van te voren is namelijk al bekend dat de levertijd bij ons 1 tot 7 werkdagen is, evenals de verzendkosten van 5 euro 50. Dit zijn dus 2 variabelen die van te voren al bekend zijn. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Pluspunten
Prijs kwaliteit, goede communicatie, snel en duidelijk
VerbeterpuntenParfumdeo heeft vaste dagen voor verzending. Wellicht dit communiceren om de verwachting beter te managen naar de klant
Hallo Thom, Hartelijk dank voor de review. Wij verzenden in principe van maandag t/m vrijdag. De verwachting communiceren is wel een punt wat op ons verlanglijstje staat, die nemen we dan ook zeker mee. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Pluspunten
Correcte en snelle afhandeling en levering.
Pluspunten
Prima, lekker snelle levering!
Pluspunten
snelle levering voor een gunstige prijs
Verbeterpuntenander verpakkingsmateriaal, het huidige verspreid zich nogal
Hartelijk dank voor de review. Voor wat betreft het verpakkingsmateriaal geldt dat dit een bewuste keuze is. Dit verpakkingsmateriaal is namelijk biologisch afbreekbaar, bovendien is de kans op breuk kleiner. :).
Mijn pakket was opengemaakt en 1 flacon van de 4 scheergel flacons eruit gehaald
Pluspunten
Mijn ervaring: Bedrijf is heel goedkoop wel jammer dat ze niet leveren binnen de gestelde tijd van binnen 7 dagen. Prijs is een 10 levering een 1. Zo kan iedereen een webshop opzetten met zulke beloftes.
VerbeterpuntenOp tijd leveren zou wel fijn zijn op de 20e besteld binnen 7 dagen leveren is gisteren geweest. Maar nog steeds niks gehoord. Ik ben benieuwd hoelang het duurt dat ik mn geld terug heb want dat wil ik terug mijn geloof is weg in dit bedrijf. Binnen 7 dagen is binnen 7 dagen.
Goedemiddag, dank voor de review. Wij geven op onze website duidelijk aan dat de levertijd 1 tot 7 werkdagen kan zijn. Wij werken namelijk zelf met nauwelijks voorraad, vandaar de goedkope prijzen, het uitgebreide assortiment en de langere levertijd. Snellere levering is dus helaas niet mogelijk. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Sneller leveren. 6 dagen op mijn bestelling moeten wachten. En de bezorgkosten erg hoog vergeleken met andere aanbieders.
Hallo Henriette, Wat jammer dat je niet tevreden over ons bent. Nu is het echter zo dat zowel de levertijd als de bezorgkosten twee variabelen zijn die je al van te voren weet. Het grote assortiment en de mooie prijzen staan hier tegenover (je hebt bij ons 13,39 betaald, de adviesprijs van het bestelde product is ruim 23 euro) . Wij werken zelf met nauwelijks eigen voorraad, vandaar de langere levertijd. Wij kunnen dit dus ook niet veranderen. Met vriendelijke groet, Team ParfumDeo.nl
Pluspunten
Scherpe Prijs Verkoopt Miniatuur Parfums Snelle whatsapp service
VerbeterpuntenMag iets meer gecommuniceerd worden
Pluspunten
Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar. Goed vriendelijk telefonisch contact. Snelle afhandeling.
Pluspunten
Zeer aantrekkelijke prijzen, op sommige artikelen kan het echt meer dan 50% schelen.. Groot assortiment, ook producten die elders niet meer verkrijgbaar zijn.
VerbeterpuntenEen snellere levertijd, maar je weet van te voren dat het tot 7 dagen kan duren, maar bij mij had ik het met 4 dagen. Vind ik zelf geen probleem.
Pluspunten
Snelle levering...goede prijs.
Pluspunten
Prima verpakt en op tijd geleverd.
Pluspunten
Heb iets bestelt wat bij andere drogisterijen veel duurder is. Ik had het binnen twee dagen in huis. Goede en voordelige winkel dus.
Pluspunten
Wat in de winkel niet meer te krijgen was, kon ik hier wel bestellen! En werd ook nog netjes en snel bezorgd!! Volgende keer weer!