Pluspunten
Snelle levering, super!!
Pluspunten
Alle spullen netjes geleverd, ik had een wijziging die ook netjes is doorgevoerd, communicatie is top
Pluspunten
Prima verzorgd, ruime keuze en mooie prijzen. Al 2x besteld, op tijd en naar volle tevredenheid geleverd. Wat langere levertijd staat vermeld op de site, daarom wat eerder bestellen...en geen teleurstelling ivm met niet op tijd leveren. Je weet namelijk al maanden van tevoren dat sinterklaas of kerst er aan komt.
VerbeterpuntenIets hogere verzendkosten als regulier bij webwinkel.
Pluspunten
Vond het fijn dat ze mij na de bestelling opbelde om te zeggen dat ze een ander product hadden gevonden op de site wat goedkoper was . Top !!
VerbeterpuntenSite was voor mij niet zo duidelijk, wel fijn dat ik niet hoefde in te loggen om te bestellen.
Pluspunten
Makkelijk en snel geleverd
Pluspunten
Scherpe prijzen en kwaliteit producten / Parfums. Levering binnen de gemaakte beloofde/afspraak. Zeer netjes en goed verpakt.
Pluspunten
snel, goed, prijs uitstekend, er is maar 1 nadeel, je word er zo hebberig van
Pluspunten
Levering op tijd
VerbeterpuntenHelaas ander product geleverd als op het plaatje stond.
Pluspunten
Zeer correcte en snelle communicatie over het product. De parfum was nergens te verkrijgen. Bij Parfumdeo tot mijn grote vreugde wel! Levering binnen 4 dagen.
Pluspunten
Bestelling keurig afgehandeld
Pluspunten
Op dinsdag bestel ik 15 flessen mondwater. nadat ik besteld heb en moet betalen zie ik dat het gaat via Deutsche bank. (daar wordt altijd voor gewaarschuwd). Lichte twijfel..... Nadat ik het bedrag overgemaakt hebt, ga ik reviews lezen. Gevolg...nog meer twijfel. Daarin gaat het vooral over de lange verwerktijd. de klacht is vooral dat het 12 tot 14 dagen duurt of langer en dat je na het bellen afgescheept wordt. Nou mensen...ECHT NIETS VAN WAAR! om de proef op de som te nemen, heb ik na mijn bestelling meteen gebeld. Ik kreeg een aardige mevrouw, die vertelde dat ze ook niet alles op voorraad. Ook zij was afhankelijk van externe leveranciers. Vandaar dat er op site site staat levering tussen 1 en 7 WERKDAGEN. 7 werkdagen zit een weekend tussen dus dan kom je op de 10 dagen waar mensen over klagen. Maar het staat er gewoon eerlijk in vermeld. Ik bestelde DINSDAG en mijn bestelling kwam ZATERDAG binnen. 4 a 5 dagen dus. Alles netjes verpakt en precies wat ik besteld had. En heel belangrijk voor een GOEDE PRIJS. Ik ben erg tevreden en ga hier zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Snelle levering top prijs
Pluspunten
Goede producten concurrerende prijzen super snelle levering
Pluspunten
Ruime keuze, snelle levering.
Pluspunten
Snel geleverd ondanks dat er stond tot een week levertijd
sneller versturen.
Pluspunten
Goede prijs/ kwaliteit verhouding Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenVerzendkosten gratis bij bijv €20 zoals bol.com
Pluspunten
prijs
Verbeterpuntenlevering niet echt snel
Snellere levering zou fijn zijn
Pluspunten
- Duidelijke website; echt lage prijs voor dit product (Z Zegna douchegel)
Verbeterpunten- de verpakking (tube zelf) week af van de afbeelding op de webite: tube was zwart ipv blauw; blijkbaar andere batch. - een week levertijd is wel lang (al moet toegegeven worden dat op de website staat dat het 7 dagen KAN duren)
Pluspunten
Snelle levering ondanks black friday.
VerbeterpuntenAfleveren via post nl kan problemen geven 3 dagen uitstel is teveel.
Pluspunten
Hetgeen aangegeven bij de bestelling komt overeen met de uitlevering van het product.
VerbeterpuntenN.v.t.