Pluspunten

Het toevoegen van tekst en afbeeldingen aan het shirt is heel erg makkelijk via de website. Ook fijn dat er zoveel keuze is qua kleur shirt.

Het zou handig zijn als er een kader zichtbaar is voor de maximale grootte van de afbeelding (wat je zelf ook kunt verplaatsen). Ik kon nu niet zo goed inschatten of ik ongeveer op de maximale grootte zat, en ik heb de afbeelding nu eigenlijk net wat te klein gemaakt.

Pluspunten

Snelle levering Prachtige bedrukking Klantvriendelijk Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Geen, ga zo door!!

Pluspunten

Op tijd geleverd

Track & tracé doorsturen, ook na telefonisch niet ontvangen.

Pluspunten

Flexibiliteit, levertijd en kwaliteit

Pluspunten

Goede kwaliteit producten. Snelle levertijd. Aardige medewerkers die graag een stap harder willen lopen om de klant tevreden te stellen.

Pluspunten

Snel, shirt bestelt op maandag, binnen op woensdagmiddag. Shirt was van dikke stof en goed op maat. Kreukloos, schoon en goed opgevouwd in een stevige doos ontvangen.

Geen tracking.

Pluspunten

Goede afdruk van de foto en mooie kwaliteit. Kortom: top!

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Erg makkelijk te bedrukken en niet duur.

Ik kon de foto niet op een echt shirt editen, maar op een tekening. Zo weet ik dus niet exact hoe het shirt eruit gaat zien.

Pluspunten

Goede klantenservice Snelle levering Aangenaam verrast over de kwaliteit textiel en opdruk!!!

Pluspunten

- snelle levering -goede kwaliteit

Pluspunten

Kleding en bedrukking van goede betaalbare kwaliteit. De site is overzichtig en makkelijk. Bij onduidelijkheid van jou opgegeven opdracht word er contact met jou gezocht en tips gegeven hoe je het beste kwaliteit bedrukte kleding kan krijgen.

Pluspunten

Super snelle levering, kwaliteit product is top

Niks

Pluspunten

Goede prijzen, mooie drukresultaat

Tekorten in stock, deels te wijten aan afhankelijkheid van leveranciers.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede levertijd

het logo was ineens een plak achter geplaatst met een lelijke kleur. Verder was de bedrukking op de rug niet in het midden, wat wel gecontroleerd mocht worden. Daarnaast is de kleur die op de site aangegeven staat niet dezelfde als de ontvangen kleur.

Pluspunten

Perfect product en snelle levering!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs

Snelheid van levering

Pluspunten

Snelle handeling en flexibiliteit in de service! Daarnaast kwaliteit van kleding erg goed.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijk programma om shirts te ontwerpen. Shirts zaten goed, zijn van een goede kwaliteit en blijven zelfs na het wassen erg mooi.

Een track en trace of indicatie wanneer het product geleverd wordt zou fijn zijn.

Pluspunten

Duidelijk en snel. Kwaliteit ook prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had een ontwerp gemaakt voor mijn shirts maar met een afbeelding die niet helemaal juist was. Ik ben netjes gebeld met vragen over mijn ontwerp,en samen tot een oplossing gekomen.

Ik heb de shirts besteld met mouw bedrukking. Helaas is men dit vergeten.

Pluspunten

snelle service, zoals beloofd

geen

Pluspunten

Ruim aambod Duidelijke website Snelle bezorging Erg tevreden over geleverd product!

Wanneer de t-shirt samengesteld is ontstaat er een probleem bij wijzigen van de samenstelling van de T-shirt. Ik wordt dan teruggeleid naar een blanco T-shirt ipv waar ik gebleven was.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wordt niet op tijd geleverd en klantenservice is niet bereikbaar voor vragen. Dinsdagavond besteld en betaald, zaterdag nog niks! Er staat een UPS-logo op de site, maar er staat dat alles via PostNL wordt verzonden. Misleidend.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.