Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit textiel/opdruk Goed geholpen door klantenservice

Ga zo door!

Pluspunten

Het programma werkt fijn, dus een ontwerp was zo gemaakt. Een aantal vragen die ik had, konden gelijk worden beantwoord met de chat-functie. Eenmaal besteld, kreeg ik de dag erna een belletje van een medewerker. Er was 1 maat niet aanwezig, dus er werd samen gezocht naar een oplossing. De shirts die al klaar waren, zijn verzonden. Het laatste shirt volgt nog. Top opgelost!

Pluspunten

Leuke shirts voor een leuke prijs

Pluspunten

T-shirt: goede pasvorm, goede kwaliteit drukwerk: geheel volgens verwachting Levering: conform belofte.

Tip: kleinere verpakkingen of enveloppen gebruiken bij enkele t-shirts. De doos paste niet door de brievenbus, gelukkig waren wij toevallig thuis.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit!

Aangeven wanneer een bestelling verwacht wordt geleverd te worden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Positieve punten?... wel mijn eerste bestelling was helemaal fout en die hebben ze gelukkig helemaal rechtgezet door alles opnieuw te maken onder garantie. De tweede bestelling die ik nu gedaan heb is echter anders uitgedraaid. Maattabellen kloppen niet en door daarop verder te gaan heb ik nu veeeeeel te grote sweaters waar ik niks mee ben. Deze zijn jammer genoeg voor spullenhulp!

Betere research naar eigen artikels en JUISTE MATEN vermelden bij de JUISTE ARTIKELS! Er niet van uit gaan dat de klant dit verzint. Foto’s zijn alle bewijs!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle service met oog voor kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit is goed, snelle levering.

Ik had een minuut na mijn bestelling gemaild of ik de bestelde t shirst nog kon wijzigen in polo’s, maar dat was niet meer mogelijk, dat was een een beetje jammer.

2 sterren: slechter dan verwacht

ik heb 3xl besteld. dit shirt valt erg klein (krap zelfs). dat is erg jammer want daardoor zal hij niet of weinig gedragen worden.

Pluspunten

Snel en vriendelijk. Toen ik m'n bestelling toch kwam halen stortten ze de verzendkosten op eigen initiatief terug.

Pluspunten

Wow! Bedrukte t-shirts zijn binnen en ze zijn geweldig! Kwaliteit t-shirt is goed (was aangenaam verrast) en de opdruk (folie) is echt van geweldige kwaliteit! Héél erg blij mee!! Communicatie verloopt uitstekend, ben twee keer gebeld met vragen over het ontwerp van het logo wat door shirt-discounter is overgezet en aangepast. Wat een service!

Pluspunten

Goede kwaliteit hoodies en erg mooie bedrukking! En erg snelle levering!

De maten zijn een beetje apart aangegeven.

Pluspunten

Duidelijke web site Snelle levering

Geen verbetering nodig

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede service. Ik heb 5 shirts en een rompertje bij Shirt-Discounter besteld, waarvan er 1 niet helemaal aan mijn verwachting voldeed. Dit wordt keurig opgelost: ik krijg een nieuw shirt toegestuurd, en dan ook nog eens hartstikke snel! Top.

Pluspunten

Goede website ; goedkoop en goede uitstekende kwaliteit. Snel geleverd en mogelijkheid tot afhalen. Nette bevestiging via de mail.

Pluspunten

Mooie shirts

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding

Pluspunten

Super Kleding !!!

Pluspunten

Top service! Ik had een shirt besteld maar was iets later dan de aangegeven tijd had er een bericht bij geplaatst met tekst en uitleg waarom ik het shirt snel nodig had. Ze hebben er toen zelf haast achter gezet het pakketje persoonlijk nog weggebracht en had hem precies op tijd binnen. Ben nog geinformeerd over de de voortgang. Kwaliteit van het shirt zelf en de bedrukking ook erg mooi en blij mee. Uiteindelijk een hele geslaagde dag met het overbrengen van de boodschap die op het shirt stond. Top service, goede kwaliteit en beveel het zeker aan!

Pluspunten

duidelijk uitleg op site snelle, correcte bezorging bezorging

?

Pluspunten

Kwamen met alternatief toen verkeerde sweater was besteld

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.