Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, snel antwoord op vragen (live-chat).

Pluspunten

Goede kwaliteit trui, lekker comfortabel. De opdruk is mooi gelukt. Zeer handige online tool. Het was de eerste keer dat ik online een bedrukt product bestelde, het ging erg simpel.

Achter bij de kraag van de trui is de trui wat vervormd (misschien door de drukpers?) In elk geval blijft de kraag ook na het strijken vreemd omhoog staan, waardoor de trui bij de nek vreemd zit. Hij sluit niet aan, maar staat omhoog. Met het haar los zie je dit niet, maar ik vind het wel jammer. Misschien is dit in de toekomst op te lossen?

Pluspunten

snelle levering, prijs kwaliteit = prima

Pluspunten

Heel mooi gedrukt, snel geleverd en goedkoop

Pluspunten

Hele snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Heel tevreden over het ontwerp...

Pluspunten

Wegens een misverstand eerst het idee gekregen niet goed geholpen te zijn. Maar niets bleek minder waar. Na mijn probleem namen zij vrijwel direct telefonisch contact met mij op en werd ik erg goed geholpen. Doordat mijn bestelling door de feestdagen niet binnen is gekomen en ik daardoor niks meer aan mijn bestelling had hebben ze mij het geld overgemaakt. Het bedrijf komt bij mij over als een hardwerkend familie bedrijf en ondanks mijn vorige onterecht waargenomen conclusies ben ik er erg over te spreken. Overigens zijn ze niet duur qua artikelen, je hebt al een leuk bedrukt shirt voor een lage prijs.

Pluspunten

Snelle en vlotte levering. Prima kwaliteit !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geeft geen gevolg aan mijn klacht. T-shirt niet correct geprint

Pluspunten

Snel geleverd en goede kwaliteit, Ik ga zeker nog meer bij ze bestellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nou, het kwam optijd binnen

Ik vind de opdruk echt niet mooi. Het is te plastic

Pluspunten

Mooi resultaat en snelle verzending. Goede prijs-kwaliteit ook!

Verzendkosten zijn wat hoog, maar is nog zeker aanvaardbaar.

Pluspunten

Snelle reactie op geleverde goederen

Pluspunten

Op tijd geleverd, print op shirts zagen er prima uit.

Zorgen dat verzendbevestigng per mail verstuurd was, was in mijn geval 'blijven hangen' in het systeem. Maar telefonisch kon men direct bevestigen dat deze verzonden was. Ik werd op een prettig te woord gestaan.

Pluspunten

Snelle levering, goeie qualiteit print en shirt!

Gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Centreren vd tekst of figuur in midden zou makkelijker zijn

Pluspunten

Door omstandigheden laat besteld waardoor het net te laat zou aankomen. Na contact mooie oplossing gevonden. Helaas waren er nog andere problemen omdat de door ons bestelde shirt niet bij shirt discounter waren geleverd, maar TOP meegedacht en samen tot een fantastische oplossing gekomen. Fijn contact, denken in oplossingen, super service. Mede hierdoor een fantastisch kampioensfeest kunnen vieren!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Shirts zien er mooi uit. Kwaliteit lijkt ook goed (nog niet gedragen of gewassen).

Jammer dat 1 kleur van de door ons bestelde shirts niet op voorraad was. Dit zou misschien op de site gemeld moeten worden. We hebben tijdens het telefoontje wat we kregen uiteindelijk voor een andere kleur gekozen. Dit is wel netjes afgehandeld.

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering hele goede bedrukking

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

geen opstrijk "bedrukking" als t-shirt bedrukking verkopen

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.