Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd Goede kwaliteit

Terugbetaling van verzendkosten is na de tweede keer nog niet gelukt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Navraag bij de klant

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering en mooi gedrukt

Pluspunten

Snelle levering Leuke afwerking

Pas heel laat iets over de status van mijn bestelling gehoord

Pluspunten

Na bestellen nog even kunnen mailen met een vraag. Snelle response. Product netjes en snel geleverd

Pluspunten

Werdt netjes gebeld toen er iets niet op voorraad was.

Pluspunten

De bestelling die we hadden gedaan, bleek niet te zijn wat we ervan hadden verwacht. De opdruk op de hoodie zat namelijk scheef. Dit kwam doordat de zak op de hoodie zelf al scheef van formaat was. Na onze klacht neergelegd te hebben, is er kostoos een nieuwe hoodie bedrukt. Deze hebben wij gisteren ontvangen en ziet we top uit. Fijn dus dat ze je niet laten zitten met een scheef bedrukte hoodie.

Wellicht de producten die bedrukt worden eerst even goed controleren op in dit geval een scheefgenaaide zak op de hoodie alvorens een afdruk te plaatsen.

Pluspunten

Snelle levering, top kwaliteit, vriendelijk personeel, kortom een aanrader!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super vriendelijke snelle service.

2 puntjes: -De stof van de heren shirts was anders dan die van de dames, blijkbaar heb ik hier voor gekozen. Ik zelf had het prettig gevonden als er even gebeld was om dit te verifiëren. Dan had ik de mogelijkheid gehad dit te corrigeren. Want ik dacht dat ik voor beide dezelfde stof had gekozen. 2e puntje: er zaten hier en daar wat kleine vlekjes in de stof. Niet ernstig anders had ik wel gebeld...maar ze zaten er wel.

Pluspunten

Goed geholpen via de mail. En snelle levering.

Pluspunten

Snelle reactie en goede service

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelheid, oplossings- en servicegericht!

Het enige verbeterpunt is verwachtingsmanagement t.a.v. het niet kunnen gebruiken van PMS kleuren bij kleine oplages.

Pluspunten

snelle levering, ook snelle chat mogelijkheid toen het met de tekst op een shirt niet lukte.

Pluspunten

Makkelijk om een ontwerp te maken Goede naservice

Betere opvolging naar vraag van de klant. Toevoegen van een button om meerdere kledij in hetzelfde ontwerp te krijgen

Pluspunten

Goede kwaliteit trui.

Levering niet binnen 48 uur

Pluspunten

Denken oplossingsgericht

Nvt

Pluspunten

oeps foutje bedankt,geen gezeur mega snel opgelost,foutje is menselijk,oplossen niet maar jullie hebben dit super gedaan en snel,bestel zeker weer bij jullie,TOP BEDRIJF!!!!!!!!!!!!

GEWOON ZO DOORGAAN!

Pluspunten

Goede service, fijne communicatie en kwalitatief goede shirts. Volgende keer weer!

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.