Pluspunten

Super service. Was iets fout gegaan in de ontwerptool en daardoor verkeerde tekst op t-shirt geprint. Heb daarna geheel kostenloos een nieuw t-shirt gekregen! TOP!

Pluspunten

Duidelijke website met eerlijke beschrijving van product; eenvoudig in gebruik. Goede kwaliteit van het product. Goede kwaliteit van de opdruk. Betaalbare prijs; goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Verzenden met track en trace, of aflevertijd te bepalen zou mogelijk prettig zijn

Pluspunten

Snelle actie, en goede service. Erg hulpvaardig. Verder erg goede site voor ontwerpen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering en top kwaliteit, erg goed gedrukt, helemaal tevreden

Pluspunten

snelle levering mooie shirts, ook in grote maten te krijgen

Pluspunten

Nemen snel de telefoon op. Vriendelijk.

Zou binnen 48 uur verstuurd worden maar kwam 1 dag later aan. Nog precies op tijd gelukkig!

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Levering volgens afspraken. Resultaat komt overeen met hetgeen afgesproken is.

Pluspunten

Snel, vriendelijk en goede kwaliteit

Pluspunten

Super easy user interface, clear prices, and fast delivery! Live up to expectation and super super nice. Would definitely re-purchase.

Cannot think of one right now :)

Pluspunten

Snelle levering , denken mee, word snel naar oplossingen gezocht mocht het niet gaan zoals gedacht..ja fijn bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering, mooi gedrukt

Levering was gepropt in brievenbus

Pluspunten

Goede service maar ondanks het feit dat ik de matentabel heb gebruikt en afgemeten heb op een andere polo vallen de polo’s zeer ruim uit

Matentabellen realistischer maken

Pluspunten

Snelle service, mooie kwaliteit, gemakkelijke werkwijze

Pluspunten

Netjes gebeld ivm iets wat niet helemaal duidelijk wat sim systeemfoutje. Snelle levering

Per abuis een 150 shirt gekregen ipv bestelde 190. Het teveel betaalde bedrag teruggestort gekregen en als er problemen komen mag ik dit direct laten weten. Superlief

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Geweldig wat een goede service!! Er was iets misgegaan bij het bestellen: we hebben gratis een nieuw vest opgestuurd gekregen. En Shirt-Discounter belde er zelf achteraan. Betere service kun je niet wensen! Toppers!

Pluspunten

Denken goed met de klant mee.

Pluspunten

Alles was prima geleverd

Pluspunten

Superzachte trui Bedrukkingen vallen heel goed mee, op de plaats dat ik in gedachte had!

Niet dat ik weet!

Pluspunten

Goede service en snelle levering.

Kledingmaat aanvullen bij maattabel

Pluspunten

Snelle levering en goede service! Kreeg na een klein foutje in de bedrukking meteen een nieuwe toegestuurd. Zeer tevreden! Prijs kwaliteit is perfect.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.