Pluspunten

Erg goede kwaliteit shirts en snelle levering!

Pluspunten

Perfecte communicatie, goede kwaliteit!

Pluspunten

Snelle service! Veel mogelijkheden wat drukken betreft (locatie bijv op shirt). Goede afhandeling van een minder mooi ontvangen bedrukte vest. Goede prijs/kwaliteit ook voor kleine oplages/voor de kleine ondernemers. Top!

Pluspunten

De maten van de shirts zijn slecht. De xxl is ongeveer een l

Pluspunten

Snelle service en levering + heel goedkoop (helemaal voor als je niet heel veel shirts tegelijk wilt bestellen). Ook goede kwaliteit t-shirts.

Was me niet helemaal duidelijk waar het precies was bij het afhalen, moest het bij 1A vragen

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, heel goed product.

Pluspunten

Snel geleverd, goede communicatie

Pluspunten

Shirtjes waren mooi gedrukt en paste perfect!

Pluspunten

Snelle levering en netjes

Pluspunten

Goede service, vriendelijk Goede kwaliteit vd bedrukking Snelle levering Gebruikersvriendelijke ontwerptool

Jammer dat je in de winkelwagen de maten niet meteen ziet. Je moet eerst op t artikel klikken, maar dan ga je er weer uit

Pluspunten

Twee bestellingen gedaan en ben zeer tevreden met hoe die beide verlopen zijn. Handige en uitgebreide ontwerptool, werkt ook prima op tablet. Goede kwaliteit shirts en opdruk. Laag prijsniveau. Snelle levering.

Ik heb een week geleden via de mail een vraag gesteld en nog steeds geen antwoord gekregen. Vandaag via de chat wel meteen een reactie en antwoord op de vraag gekregen.

Pluspunten

Zeer goede service.

Pluspunten

De service! Er was iets mis gegaan bij het ontwerp en dit is fantastisch opgelost. En een super snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie shirts

Zeer late levering en slecht onklantvriendelijke communicatie

Pluspunten

Snel online besteld en direct de volgende dag afgehaald, toppers

Pluspunten

Uitstekende service, draaien niet om de feitjes heen en zorgen er voor dat al je vragen zo duidelijk mogelijk beantwoord worden, top!

Pluspunten

Bij vragen kreeg ik snel en duidelijk antwoord via de chat en de levering ging zoals beloofd heel snel. Thanks!

Pluspunten

Snelle service en persoonlijk contact.

Pluspunten

zijn snel en acuraat

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.