Super service!

Ik bestel nu sinds begin dit jaar regelmatig kleren bij shirtdiscounter en ben nog geen 1 keer teleurgesteld. Zeer goed kwaliteit/prijs verhouding en goede bezorgservice. Ik heb geen enkele keer gedacht om eens ergens anders te gaan kijken. Bedankt voor de goede service, hou dit vol! Groeten Sander Berndsen

Netjes gedrukt voor een mooie prijs

Makkelijk voor te bereiden op de website. Oké levertijd, prima kwaliteit voor een redelijke prijs

Mijn bestelling was wat vertraagd door omstandigheden bij de levering en de naar mij toegekomen rugzak was (mogelijk door haast) niet geheel goed gedrukt. (Er zat een stuk van de print los.) Echter na een paar keer heen en weer mailen is er een hele goede oplossing gevonden en had ik toch een heel blij kind op haar verjaardag.

Weer goed gemaakt!

De zoveelste bestelling en blij met het resultaat. Enige puntje van kritiek is dat het soms lijkt dat een bestelling niet goed in de verwerking zit. Maar dit zal meer met drukte te maken hebben dan met de product kwaliteit.

Bezorging duurde iets langer maar dat was aangegeven.

Zondagavond shirt besteld, donderdag verzendbevestiging, helaas zaterdag pas in huis, maar dat lag aan de post. Op de site stond al aangegeven dat het iets langer kon duren voor de bestelling de deur uit zou gaan.

Super kwaliteit en altijd snel geleverd

super!! nooit lang moeten wachten op de bestellingen

Uitstekend!

Het was leuk en niet moeilijk om mijn eigen ontwerp te tekenen in het programma van Shirt-Discounter. En dat werd goed en snel uitgevoerd. Dik tevreden.

Snelle en goede levering. Mooi product, was een cadeautje.

Heel blij dat het zo snel en goed gelukt is. Prijs/Kwaliteit ook prima!

Gewoon goed geregeld!

Het ontwerpen is een eitje, zelfs via de telefoon. Levering is snel.

Mooie shirts!

De bestelling kwam verbazend snel. Kwaliteit van de stof en de afwerking is prima. Logo is ook mooi geworden. Ga hier zeker vaker bestellen.

Mooi en leuk shirt

Mooi shirt en op tijd / snel ontvangen

Prima service en shirts!

Makkelijk zelf te ontwerpen via de site en werd ondanks wat moeite met levering wat ook netjes was gemeld toch snel geleverd en goede kwaliteit!!!

Super bedrijf

Echt super blij met shirts en petten top kwaliteit

Snel en betrouwbaar

Goede kwaliteit, gemakkelijk te ontwerpen en snelle levering

Beter dan verwacht.

Eigenlijk was ik na het bestellen wat sceptisch en had ik misschien wel spijt van mijn bestelling. Ik zag toch wat berichten over slechte of zelfs helemaal geen levering. Op de site staat ook nog een bericht over mogelijk verlate levering. Ik verwachtte er daarom niet veel van. Ik zag een dunne hoodie met slecht gedrukte teksten en een veel te late levering voor mij. Maar……..shirt-discounter heeft mijn verwachtingen overtroffen. Inderdaad wel wat vertraging, maar dit staat ook aangegeven op de site en was daarom acceptabel. De hoodie en het drukwerk zijn van prima kwaliteit. Kortom: Boven verwachting.

Het was wat langzaam maar ik ben zeer tevreden over het product

Ik had een vest besteld wat ik eerder ook al had besteld en dat is goed gemaakt en geleverd. Vorige keer was er eerst een probleem bij de eerste keer dat het gedrukt was mar deze keer was het meteen goed gegaan. Top medewerkers!

Super ervaring

Fijne webshop! Had alleen wat moeite met het centreren van het logo op shirts en cap maar dat ligt waarschijnlijk aan mijn eigen design. Verschillende kwaliteiten shirts besteld om kwaliteit te vergelijken maar ben zeer tevreden, bedrukking is erg netjes en ik ga zeker binnenkort meer kleding bestellen!!

De trui zut heerlijk en goede kwaliteit

Ik bestel zeker weer iets en snelle levering nog ook

Super mooie trui ontvangen!

Goede kwaliteit en heel mooi bedrukt!

Mijn hoort ziet er echt goed uit veel complimenten gekregen dus ik ga vaker bestellen

Niet best

Ik had de juiste maat t - shirt besteld. Het shirt kwam binnen en zag er heel mooi uit. Maar met aantrekken was het t-shirt veel te klein. Je moet gewoon 2 maten of zo groter bestellen om de juiste maat te hebben. Beetje raar

alles super geleverd en dat voor een mooie prijs

We hadden iets meer als 100 Hoody's besteld. Die zijn met opdruk geleverd.

Fout in shirt

Fout in shirt. Erover gemaild, maar geen reactie terug gekregen. Het ander shirt was wel goed verder.

Gewoon top

Keurig een mail ontvangen met het verzoek om even te bellen naar een 06 nummer. Dit ivm met ons verzoek tot SPOED!! Op woensdagavond besteld en ik kon mijn spullen netjes vrijdag afhalen. Top bedrukt en dus super blij

Top kwaliteit

Shirts zijn echt van hele goede kwaliteit! Opdruk ook top

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.