Pluspunten

Programma werkt mooi en snelle levering.

Het kunnen switchen van in ons geval een polo zodat als we een heren of dames model willen hebben je niet alles opnieuw hoeft te doen.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Tracking van het postpakket

Pluspunten

Snelle afhandeling & goede kwaliteit drukwerk op de shirts

Even een kort "Dit is je bestelling & we gaan ermee aan de slag" mailtje sturen nadat je een bestelling hebt gedaan (de website meldt dit wel maar een dergelijk mailtje miste ik toch een beetje ;))

Pluspunten

mooi bedrukte t-shirts en snel en goed geleverd.

Pluspunten

Prima service en behartiging. Een medewerker belde mij na online bestelling op eigen initiatief om een beter ontwerp en resolutie te maken, wat veel geschikter was. Dat is pas service buiten de lijntjes. Ook afspraken en levering zoals het hoort. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Goedkoop en toch goede kwaliteit! Houden klanten op de hoogte van complicaties als wachten op nieuwe stock.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering mooi bedrukt T-shirt eenvoudig eigen ontwerp te maken

t-shirt vind ik persoonlijk qua breedte en lengte niet echt kloppen, té breed.

Pluspunten

Goede communicatie en prima afwerking.

Gratis verzending zou een pluspunt zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle verwerking, vriendelijke mensen

Wij kregen het verkeerde kleur toegestuurd!

Pluspunten

Goed te contacteren.

Breng track en trace aan voor pakketjes. De mijne kwam een dag te laat..

Pluspunten

Mooie shirts Goed telefonisch bereikbaar Nette prijs

Pluspunten

Snelle levering en een goed produkt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Website, inderdaad klik klak klaar, zie hieronder.

Doordat het zo snel mogelijk is ben ik bij de 2 t-shirts die als eerste op website getoond worden uitgekomen, dit waren naar nu blijkt niet de meest gestylde modellen zeg maar. De kracht v de website is denkelijk ook de zwakte immers bij de mooier gestylde t-shirts was ik niet eens uitgekomen, ik was al aan t ontwerpen ;-) Wellicht een idee om de mooier gestylde t-shirts eerst te tonen? Benieuwd of deze revieuw uw website haalt, zal wel niet.

Pluspunten

Super service en snelle handelingen!!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Zeer snelle levering Aangename werknemers Goede prijzen Zeer goede kwaliteit!

Meer informatie over waar mijn pakket nu is

Pluspunten

Snelle service Makkelijk bereikbaar Uitstekend resultaat

Pluspunten

Snelle levering en perfecte kwaliteit

Pluspunten

goed contact, servicegericht

bij wijziging website tekst goed controleren

Pluspunten

Top service! Snelle levering, goede communicatie en mooie kwaliteit van de shirtjes. Wij zijn er blij mee!!

Pluspunten

Duidelijk geholpen, kleding en opdruk van goede kwaliteit.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.