De opdruk is heel goede kwaliteit Het shirt viel wel wat klein

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit shirtjes en de opdruk ziet er ook super goed uit!

Snel, vriendelijk en handige website

Ondanks de drukte, levering snel en zoals aangegeven in de ontwerp tool. Zelfs nog gebeld door een medewerker om het e.e.a. te bespreken. Kleding is prima, prijs is goed!

Top materiaal en goeie kwaliteit.

Snel geleverd en zeer blij met het resultaat

Goede kwaliteit

De sweater zag er super goed uit en de afbeelding is goed gedrukt. Hij kwam alleen een paar dagen te laat aan, dat is het enige minpuntje.

Super goed

Een super goede kwaliteit met de nadruk op kleine details! Ben heel tevreden over de aankopen die ik heb gedaan

Mooi op tijd afgeleverd

Voor mijn zoon een hoody gekocht . Hij is er blij mee

Mooi gedrukt.

Mooi shirt, nettjes bedruk... betwijfel alleen of het goed blijft zitten ondanks het binnenste buiten wassen. Maar over het algemeen perfect en fijne stof !

Logo is heel mooi gedrukt

Slechte kwaliteit shirt, drukwerk prima

Slechte kwaliteit t-shirts, drukwerk prima

Goed maar ook slecht

De levering was super snel! Alleen jammer dat ze het niet goed gedaan hebben.. ik had een plaatje op de linker mauw aangeven maar helaas is die op de rechter kant geplaatst.

Gebruiksvriendelijk

Het ontwerpen was echt heel makkelijk en de levering was snel. Kwaliteit ook top.

Super bedrijf !!!!

Ik heb besteld en na twee dagen was het er al !! Ik ga vaker bestellen bij shirt discounter !!!

redelijk geprijsd voor de kwaliteit

je betaalt voor de kleding, niet voor hoge kwaliteit. Na 1 keer te heet wassen was de print flink beschadigd, maar dat is eigen fout aangezien duidelijk wordt aangegeven hoe je de kleding goed moet wassen.

Te laat bezorgd en matige kwaliteit

Helaas werd het shirt niet snel verzonden zoals op de website staat. Maandag besteld en zaterdag in huis. Kwaliteit was niet super maar het was ook niet een heel duur shirt(€22)

Alles perfect

Top producten met eigen logo

De ontvangen producten zien er goed uit. Levertijd was iets langer dan normaal.

Leveren wat ze beloven!

Goede kwaliteit shirt, prima bedrukt en een snelle levering voor een redelijke prijs

slecht onbereikbaar

Helaas wacht ik al een week op mijn bestelling. Jullie zijn via mail en telefoon niet bereikbaar, de bestelling zou zoals jullie aangeven binnen 3 dagen bezorgt moet weten worden. Hier mijn ordernummer: 98601

Verhouding anders weergegeven online dan in werkelijkheid.

Top bedrukking

Super snelle service en super mooi bedrukt heel erg blij mee! WAUW!

Kleine vertraging, maar resultaat was het waard

Kleine vertraging wegens leveringsproblemen, maar dit kan natuurlijk elk bedrijf gebeuren. Uiteindelijk supermooie producten binnen gekregen. Ik ben tevreden!

Top bedrijf

Levering was erg snel en de kwaliteit van het shirt is top

Snelle levering, goede kwaliteit

Eenvoudig om een ontwerp te maken, kwalitatief goed shirt. Prints zijn er netjes opgedrukt. Shirt ontvangen Inclusief los kaartje met wasvoorschriften, dus mooi compleet.

Makkelijk besteld, snel in huis en goede kwaliteit

Het ontwerp zelf op je gekozen kleding zetten is echt heel makkelijk en vooral leuk. En dan de snelle service. Je hoeft geen graficus te zijn om een leuk resultaat te krijgen. Prijs kwaliteit en is oke

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.