Aanrader!

Goede qualiteit/prijs verhouding. Snelle levering

Minder dan mijn verwachting

De kwaliteit van de polo zelf was niet goed maar de bedrukking was mooie

100 procent tevreden

Helemaal top wauw

Hele mooie trui, mooie kwaliteit

De afdruk is super duidelijk en precies zoals ik het geüpload had. Daarnaast ia de trui super zacht en van mooie kwaliteit.

prima service

zeer tevreden over de geleverde artikelen

Top kwaliteit hoodie

De hoodies zijn oprecht van hele hoge kwaliteit! Warm en mooi afgewerkt. Het logo is scherp gedrukt.

Alltijd top kwaliteit !

Ik heb al veel shirtjes en jasjes laten maken en ik vind het ontzettend gaaf en super mooie kwaliteit! Ook super fijn dat je de lettertypes kan kiezen en zelf kan ontwerpen waar wat en hoe je iets erop bedrukt wilt hebben !

Geweldig! Mooie kwaliteit en snelle levering!

De dameshoodie met logo is zo mooi geworden en wat een top kwaliteit!

Goed en snel

Eerste bestelling ben er super tevreden mee zeker nog eens bestellen

Middelmatig

Op de site staat dat je het binnen 2 werkdagen binnen krijgt maar ik ontving het in 6 dagen nadat ik een mail verstuurd had waar mijn bestelling bleef kreeg ik de dag daarop gelijk een track n tracé mailtje . Maar al met al ziet de shirt er goed uit .

tot nu toe helemaal TOP.

Kom ik op terug, even afwachten of ook de levering gaat zoals beloofd!

Ontvangen zoals gevraagd

Top bedrukking van de tshirt. Beetje duurder dan verwacht, maar Precies hoe ik het besteld heb. Top kwaliteit. Snelle levering zelfs naar België.

een jong bedrijf met klantvriendelijke mensen

Ik had mijn trui snel nodig, dus heb ik hem opgehaald. Ik werd hartelijk ontvangen en snel geholpen. Leuk te zien waar deze trui bedrukt is, ik bestel volgende keer weer bij Shirt-discounter.

Prachtig

Super mooie bedrukking. Exact wat we ontworpen hadden. Verzending duurde wel langer dan verwacht, maar geen probleem.

Prima shirt met een mooie opdruk.

Ter gelegenheid van een surpriseparty een mooi shirt geregeld bij shirt- discounter met een zeer snelle levering.

Teleurstellend

Het bedrukte shirt is niet wat ik verwacht had. De fotoprint was van slechte kwaliteit. Erg onscherp en vreemde kleuren. Daarnaast was het materiaal van de bedrukking erg glanzend en voelde het aan als papier. Ik had daarbij een rechthoekige foto laten bedrukken (portret stand) waarbij het wel leek alsof het aan de zijkant van de foto aan het afbladderen was.

Goede service en snelle levering

Mijn logo was niet helemaal goed en shirt discounter nam contact op met de vraag wat ik verder wou heb nieuwe gestuurt en de levering ging snel. Het was netjes, verzorgd ingepakt.

Snelle levering, goede kwaliteit bedrukking! Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe werk kleding

Super snelle levering ondanks de drukte, kwaliteit ook geweldig.

Uitstekende webshop

Snelle levering, goede kwaliteit shirt en print zag er goed uit!

Mooi geworden

Mooie kleuren

Bestelling was er snel. Prijs is prima. De print was op een klein stukje alleen een beetje verkreukeld wat ik niet recht krijg.

Top kwaliteit

Snel en erg mooi geworden

Leuk rompertje en goed bedrukt

Super leuk geworden! Romper met tekst. Helaas duurde de levering een dag langer maar ja daar kunnen jullie weinig aan doen.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.