Super service

Overall een geweldige service. Je krijgt persoonlijk advies over de kwaliteit van de afbeelding voor bedrukking, waardoor je het beste resultaat krijgt. De stof waarop het gedrukt wordt is van goede kwaliteit en de levering was vlot. Ik ben heel blij met de bestelling!

Heel tevreden van de bestelling dat ik heb geplaatst. Mooie bedrukking, mooie kwaliteit en heel vriendelijke correspondentie. Zeker de moeite waard om bestellingen te plaatsen top.

Super mooi en goeie kwaliteit

De maten zijn correct en kwaliteit zeker en vast zeker en vast tevreden

TopKwaliteit

Altijd snelle service.

Goede kwaliteit!

Bestellen ging makkelijk, heel fijn. Shirt spoedig binnen gekregen. Hoewel de kleur grijs van het shirt wat anders was dan ik had verwacht (minder 'standaard' grijs wat je vaker ziet bij grijs shirt), was de print erg mooi gedrukt. Shirt viel ietsjes (te) ruim (maat 9-11 geloof ik, hij is nu 10) maar prima te dragen (en kan er dus langer mee doen zo, fijn!) M'n zoon was er echt heel blij mee! 1 x gewassen tot nu toe en ziet er nog heel goed uit. Enige wat ik anders zou doen volgende keer is de kleur van het shirt (dat grijs vind ik niet zo mooi, maar zoonlief zelf wel dus dan is het helemaal goed!).

Erg mooi en goede service en kwaliteit

Makkelijk te bewerken en te bestellen op de site, kwaliteit prima, bedrukking mooier dan verwacht. Echt een aanrader, mooie prijs kwaliteit verhouding

Goedkoop, redelijk snel maar ziet er niet uit.

Kreeg het shirt binnen, het was net of er een plastic zak op het shirt geplakt was. Allemaal vouwen aan de rand van de afbeelding. Heel erg jammer!

Prima shirt mooie bedrukking en goede service

Ik kwam er zelf niet goed uit op de website. Omdat het bedrijf in ons eigen dorp is er naartoe gereden. Heel vriendelijk en fijn geholpen door een jonge man. Shirt is goed van kwaliteit en bedrukking ziet er top uit. Nog geen ervaring hoe dit is na het wassen maar vooralsnog zeer tevreden.

De inlevering tijd was meer dan 4 dagen

De print is een principe goed

Snelle service, perfecte kwaliteitprijs verhouding

Zeer makkelijke site, kwaliteit prijs verhouding zeer goed, snelle levering, heel erg blij mee

Kwalitatief en snelle levering!

Zo ontzettend blij mee! De print is echt geweldig en de trui is super zacht en hele goede kwaliteit. Echt veel beter dan andere websites!!

Super mooi

Ben er super blij mee ❤️

top bedrijf snelle levering en duidelijke afbeelding en tekst

top product en kwaliteit

Super service en kwaliteit

Binnen een dag bezorgd en product voldeed helemaal aan verwachting

Zeer snelle en goede service!!

Ik vind het eindresultaat erg tof geworden

Ik heb voor mijn werk een shirt laten bedrukken en ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Het ziet er super mooi uit en ik vond het ook erg eenvoudig om via de website zelf het shirt te ontwerpen. Als ik nog eens een shirt wil laten bedrukken, ga ik dat zeker hier weer doen. De levering duurde alleen iets langer dan aangegeven, maar dat was het enige kleine puntje.

Mooie opdruk en kleurecht!

Ben erg tevreden over mijn logo op mijn shirt. Goede kwaliteit ook na wassen. Kleuren zijn echt zoals te kiezen op de site. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Uitstekend geholpen door klantenservice na bezorgingsfout

Na een bezorgingsfout met PostNL (pakketje is niet aangekomen) ben ik uitstekend geholpen door de klantenservice. Deze hebben mij na mailcontact voorzien van een nieuw shirt waarvoor dank.

Superkwaliteit!

Snel, correct, makkelijk in gebruik en veel opties bij ontwerpen!

Super service

Mijn bestelling was niet binnengekomen terwijl postnl aangaf dat dat wel zo was. Ik heb contact met jullie opgenomen en jullie hebben onder garantie de bestelling opnieuw verstuurd. Ik heb mijn shirts nu wel binnengekregen en ben er super blij mee. Echt een top service en top producten leveren jullie. Hier ga ik zeker vaker bestellen

Snelle service en goed prijs kwaliteit verhouding

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Shirt ziet er top uit.

Toppers

Snelle levering en hele goede kwaliteit!

Handige tool, goede kwaliteit

Handige tool om zelf kleding mee te ontwerpen. De bedrukking is van goede kwaliteit. Het shirt zelf was iets te ruim, dus wellicht volgende keer een maatje kleiner bestellen of een "slim" pasvorm kiezen. Levertijd zoals op de site - perfect!

Super service en kwaliteit: echt een aanrader!

Twee bestelde hoodies bleken tijdens verzending kwijt geraakt te zijn. Shirt-Discounter heeft dit perfect opgelost en ervoor gezorgd dat we de hoodies heel snel alsnog ontvingen. Vandaag de hoodies ontvangen en de kwaliteit van de opdruk is heel goed. Dus ik weet wel waar ik voortaan mijn textiel laat bedrukken :-).

Geweldig!

Shirt met eigen foto afdruk gekocht. Kwaliteit van afdruk is echt perfect.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.