makkelijk gebruik ontwerpprogramma en snelle levering!

Een fijne website en een vlotte levering. Shirtje leek van prima kwaliteit. Ook fijn dat één los shirt te bestellen viel.

Snelle service en goede kwaliteit.

Zeer goede kwaliteit en snelle levering. Zeer goed service.

Prima producten, levertijd was iets langer maar dat gaven ze ook al aan op de website

Goede service en kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit druk werk en goede service bij vragen!

Goed product ! Snelle levering

Product voldoet aan de verwachting ! Goeie service

Top shirt!

Mijn zoon is superblij met zijn zelf ontworpen Dogman shirt!

ERG TEVREDEN

vest was naar tevredenheid, maat ook. Kwaliteit goed. correspondentie tussendoor was vlot en behulpzaam. THANKS !

Geweldig!

Het bedrukken van een shirt heb ik voor het eerst gedaan. Na te hebben gegoogled en wat sites te hebben gekeken, heb ik voor dit bedrijf gekozen. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is het gebruiksgemak van het ontwerpen van mijn gekozen shirt. Na alles te hebben doorlopen stap voor stap en het plaatsen van de bestelling, is het contact vanuit het bedrijf snel, duidelijk en vriendelijk. Het eindresultaat ben ik meer dan happy mee. Ik weet al bij wie ik mijn volgende ontwerp zal laten bedrukken!

TOP kwaliteit!

Al 2e bestelling gedaan. Mooie kwaliteit shirts met eigen bedrijfslogo. Mooie druk kwaliteit, en netjes aangegeven dat de levering iets langer duurt maar alsnog snel binnen!

Mooi en goede vorm

Snelle levering en topservice!

Op de site staat gegeven dat er mogelijk vertraging zal zijn, maar mijn gepersonaliseerde product werd binnen 3 dagen geleverd! Groot scala aan producten, ook werd ik goed geholpen via de live-chat. Verder is hun bedrukking prachtig en is het ook nog eens betaalbaar. Kortom, aanrader!

Goed en snel.

Snel gemaakt en bezorgd. Ziet eruit als goede kwaliteit. Super tevreden.

mooie kwaliteit, snelle levering

ging heel gemakkelijk; shirtje uitzoeken, logo uploaden en klaar!

Heel mooi

Goede service, snelle verzending en mooie producten met kwalitatieve opdruk.

Super precies zoals ontworpen

Top product

Goed geregeld top !

Bestelling is goed gegaan was ook makkelijk te bestellen optijd geleverd mijn zoon helemaal blij natuurlijk

Ik had een beetje twijfels om hier te bestellen na het lezen van slechte reviews. Mijn bestelling ontvangen en zeer blij met het resultaat. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Ondanks een moeilijk logo toch prima gelukt

Goede kwaliteit

Kwaliteit goed en snelle reactie via mail

10+

Super goed mooie ontwerp Duidelijke lettertype

Jullie hebben me wel laten zweten!

Shirtjes zijn top! Vandaag nodig en vandaag geleverd. PostNL speelt hier een belangrijke factor in. Shirt-discounter heeft alles uitstekend uitgevoerd en tijdig aangeleverd. Maar houdt rekening met kans op vertraging door PostNL. Op tijd bestellen dus! Dank je wel, we zullen vandaag een eye-catcher zijn tijdens het hockeytoernooi!

Redelijk

Mooie kwaliteit Jammer dat de T-shirt in een kleine doos zat.Waardoor de foto op de t-shirts erg verkreukeld was.

Zeer klantgericht

Ik had een dames vest besteld in een maat die blijkbaar niet bestond. Hier werd ik netjes over gebeld. In overleg een ander vest besteld. De volgende dag kon ik hem bedrukt ophalen. Top service

Uiteindelijk niet gekregen wat ik besteld had, maar netjes afgehandeld

Mooie bedrukking en snel geleverd! Helaas kwam de maat tot 2 keer toe niet overeen met de maattabel op de site, na een moeizame communicatie mochten we de 2 te kleine shirts houden en hebben we ons geld terug gekregen.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.