Snel en mooi gedrukt maat viel kleiner uit dan verwacht

Het was mijn geluk dat ik een extra grote maat had besteld met het idee dat die dan ruim zou zitten maar dit was niet het geval. Opletten met bestellen. Mijn advies bestel dus groter dan je gewend bent.

Excellent

Ik ben zeer tevreden over shirt disco!

keurig op tijd. prijs gewonnen mooiste auto van rally . bedankt

Mooi gemaakt

Ziet er erg mooi uit en is van goede kwaliteit!!

Prima kwalitiet

Zeer goede service!

Eigenlijk net iets te laat besteld, maar na wat mailwisseling is het t-shirt op tijd en in zeer goede staat geleverd! Het lukte niet om telefonisch contact te leggen, maar er werd vervolgens heel snel gereageerd op mijn mail. Goede service, fijn meedenkend

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en vlotte levering. Prijs zeer sympathiek.

Snelle service, prijs /kwaliteit is goed

Snelle service en bnetjes afgwerkt

Niets op aan te merken

Er is niets op aan te merken. Gemakkelijke website. Snel antwoord op mijn vraag. Snelle levering. En ik ben tevreden over de kwaliteit en de opdruk.

Snelle levering ,goed product ,tevreden

KLASSE

Lang gezocht op internet maar uiteindelijk geslaagd bij SHIRT DISCOUNTER. Prima site om je eigen logo op de shirts te laten drukken. De T shirts zijn van prima kwaliteit. Het bestellen en bezorgen is goed geregeld. In de doos zit een briefje met was voorschriften . Ik ga zeker nog vaker een bestelling plaatsen, heb nu 5 T shirts voor mijn bedrijf besteld en ben er zeer content mee.

Snelle levering en ruime keuze

Ondanks dat de website aangaf dat het wat langer kon duren vanwege corona, werd het binnen 3 dagen geleverd. Het was precies zoals ik had gehoopt en de mogelijkheden waren enorm.

De tekst op het slabbetje is perfect. De kleuren precies als op de site. Snel geleverd. Super bedankt.

Leuke bedrukte hoodies met haarscherpe foto's!

Voor een teamborrel 3 hoodies besteld. De levertijd was 7 werkdagen na bestelling. Ik zag al dat het extreem druk was op de site, maar gelukkig had ik het ruim van te voren besteld. Was spannend, maar ik kreeg ze uiteindelijk wel binnen ! De hoodies waren goed bedrukt met foto's voor en achter (die moet je overigens in groot formaat aanleveren) en een logo aan de zijkant. Zit ook wat zacht fleece in en de kleur was mooi helder. Ik ben zeker tevreden, werd erg netjes geholpen door Mitchell (na een eerder wat nietszeggend antwoord door een andere medewerker). Je moet even geduld hebben, maar het product is zeker naar tevredenheid.

Heel mooi

Ik heb Denk ik 6 tshirts bij shirt discount besteld, en voor de eerste was ik all tefreden en heel blij, de zijn echt mooi t-shirts en heel goed qualiteit

Mooie druk, langere levertijd dan beloofd

Opmaak gaat snel, goed en eenvoudig met de web-tool. Ruime keus. Scherpe prijs. Shirt en opdruk zien er goed uit en opdruk volgens design. Levertijd was 8 werkdagen, dat was langer dan de belofte. Heb ge-emaild na 5 werkdagen, respons was goed en logistieke fout hersteld. Ik bestel hier zeker nog eens.

Bedrukte truien helemaal super top, echt dik in orde!!!

Aardige mensen

Goed mee te communiceren en ze reageren gewoon menselijk en zijn voor reden vatbaar. Je merkt echt dat je met mensen te maken hebt en niet door een of andere robot afgewimpeld wordt

Prima t-shirts ,top

Zeer goede kwaliteit

De prints zijn zeer slijtvast en t-shirtkwaliteit is uitzonderlijk goed. Ik heb bij meerdere bedrukkers getest en deze komt er voor mij als beste uit. Ik mis nog wel wat grotere maten als 3- en 4XL. Dikke aanrader wat mij betreft.

Mooie bedrukking/ shirt

Snelle reactie, product top!

Super ervaring

Ontwerpen was gemakkelijk, levering was zeer snel en ik ben blij met de hoodie

Makkelijk te bestellen

T shirts vallen iets kleiner uit Ook plaatjes met lagere resolutie zijn mogelijk! (Screenshots)

Goede kwaliteit voor hele goede prijs

Wij zijn enthousiast! 3 shirts besteld voor de verjaardag van mijn zoon. De kwaliteit van de shirts is goed, de print goed gelukt.

Zondag besteld vandaag (woensdag) mijn shirt ontvangen in de brievenbus. Zoooo blij!!!! Ik kom terug ga zo door.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.