Prima shirts met logo

Snelle levering en prima T shirts

Prachtige polo 's waar de foto's mooi op uit komen

Al eerder bij jullie besteld en zeer tevreden. De foto's zijn steeds prachtig gedrukt. Ook zeer snelle levering

Slechte service matige kwaliteit

Dinsdag bij de bestelling gevraagd of ik mijn pakket voor het weekend kon krijgen. Géén bericht terug. Donderdag gemaild géén bericht terug. Vrijdag een boze mail gestuurd toen kreeg ik wél wat terug. 'De enige mail die ik zie is van gister middag. Zoals aangegeven op de website hebben wij een vertraging van 3 werkdagen. Uw order is ruim binnen dit tijdsbestek verzonden. Met vriendelijke groet, In mijn wereld ga je savonds een kwartiertje langer door als je daar iemand blij mee kan maken. Het shirt was te laat en slecht van kwaliteit. Geen aanrader.

Fantastische service

Ik had een aantal shirtjes besteld en ze werden volgens het leverschema geleverd!

Top service en kwaliteit

Het shirt is mooi geworden en ben goed geholpen

Chapeau

Ik had aangegeven dat ik de bestelling snel nodig had en ondanks de extra drukte hebben ze de opdracht met spoed afgehandeld. Chapeau.

Slechte kwaliteit!!

3 hoodies besteld vervolgens rommelig verpakt en echt heel slecht afgewerkt en niet mooi!!!

Mooie kwaliteit, blij mee

Na een levering van te kleine tshirts, direct andere gekregen. Goede service

Helemaal goed.

Tot mijn verassing kon ik bij een her-bestelling, gebruik maken van een al eerder ge-uploade afbeelding van mijn vorige bestelling. Ik was namelijk per abuis (lokaal) mijn afbeelding kwijt op mijn PC. Daar zat nogal wat werk aan, dus dat kwam heel goed uit.

Goede kwaliteit en snelle levering. Denkt mee met de klant

Goed voor elkaar

Goed voor elkaar

Goede kwaliteit maar kleur is anders dan op website

Goede kwaliteit, ook de bedrukking. Op de bijsluiten staat, niet in de droger. Wij doen dat wel, binnenstebuiten. Beide shirts zijn wel een maat gekrompen, maar daar heb ik rekening mee gehouden door alles 1 maat groter te bestellen. XXL is nu XL, prima. Verder dacht ik een middendonker kleur grijs te hebben besteld. Dat bleek bij ontvangst lichtgrijs. De witte belettering valt nog net genoeg op, maar ik had op een groter contrast gerekend.

Top product!

(Bedrijfstrui) gemakkelijk te designen, prachtig resultaat! Cadeau viel erg in de smaak =)

Mooie trui met keurige opdruk

Fijne en makkelijke site om te bestellen. Bestelling was vlot klaar en het ophalen bij onze achterburen ging heel vlot!

Prima shirt, eindresultaat was mooier dan ik verwacht had! En snelle levering!

maat XS viel wel iets kleiner dan ik verwacht had maar verder alles naar wens, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Doen wat ze beloven.

Heb wat shirts nabesteld, wederom een prima levering.

Elke keer weer super

Dit is nu de tweede keer dat ik hier bestel en alles komt altijd volledig naar wens aan of word gecommuniceerd als wat ik stuur niet mooi word kwa pixel kwaliteit etc Echt super fijn

Alles top

Binnen een paar dagen geleverd(ex weekend) Mooie shirts/hoody. Goede maat en prima gedrukt.

Kwaliteit!

Een snelle levering en een perfect product. Dat is wat de klanten willen. Zo ook ik. En ik kreeg het. Binnen een paar dagen lag mijn pakket op de deurmat rn ik kan niet anders zeggen dat het product (een bedrukt shirt) er enorm goed uitziet. Ik ben supertevreden.

Zeer snelle levering en heel goede kwaliteit, voirzowel kleding als bedrukking

Shirt zit geweldig, een hele mooie vaderdag kado gehad van mijn dochter en mijn kleindochter met een grote van mijn en mij kleindochter ben er super trots oo

in één woord AF!

precies zoals ik het in gedachten had!

goede kwaliteit met goede prijs

ik ben blij met de kwaliteit, de maat en de prijs

Geweldige service en goed kwaliteit

Ik bestel al mijn bedrijfskleding bij shirt-discounter en zij zijn altijd op tijd met bezorgen. Ook hoor ik van mijn klanten dat zij de kleding geweldig vinden zitten en dat de kwaliteit erg goed is.

Gaffel 1

3891KC Zeewolde

036 2000 204

Over Shirt-Discounter

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige bedrukking voorzien. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou de perfecte balans hebben gevonden tussen het hedendaagse tijdperk waar alles snel en efficiënt moet verlopen, en het ouderwetse tijdperk waar alles ‘goedkoper en beter’ was. Desondanks het feit dat wij een discounter zijn, hechten wij extreem veel waarde aan onze service en klantervaringen. Bij Shirt-Discounter streven wij naar een aangename klantervaring, door middel van een overzichtelijk en eenvoudig bestellingsproces en een actieve klantenservice. Bij Shirt-Discounter maken wij gebruik van verschillende druktechnieken, bij iedere order wordt door een van onze drukwerk-experts bepaald welke druktechniek het best toegepast kan worden voor het behalen van het optimale resultaat. Door onze 20 jaar ervaring met diverse druktechnieken, maar ook door onze regelmatige bijscholing met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen, hebben wij al tienduizenden klanten tevreden mogen stellen.